Günlük Güzellik Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Ocak Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Küçük, iyi bir şey yapmak bir zincirleme reaksiyon başlatır. Bildiğiniz bir sonraki şey, birkaç küçük, iyi alışkanlık ve sağlıklı bir yaşam tarzı biriktirdiğinizdir. Günlük yürüyüşe çıkarak ve öğle yemeğinizi işe getirerek başlayın.


Boğa Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güvenli oynamak, her durum için uygun şekilde giyindiğiniz anlamına gelir, ancak bunu çok sık yaparsanız, sıkıcı olmaya tehlikeli bir şekilde yaklaşırsınız. Tarz sahibi olmak için risk almak gereklidir, bu yüzden bugün kendinizi bir tekdüzelikten kurtarın.


İkizler Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir arkadaşın tarzını ‘ödünç almak’ uygun mudur? Duruma göre değişir. Söz konusu kişi ülke genelinde yaşıyorsa, elbette, üzerinde harika kokan parfümü satın alın. Onları her gün görüyorsan, bu pek iyi bir hareket değil.


Yengeç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Herkes dolgu topuklu ayakkabıları sever (ya da motosiklet botları ya da deri tote çantalar ya da her neyse), ama siz içten içe onların aptalca olduğunu düşünürsünüz. Satış raflarını ve satış noktalarını araştırın ve mağazaların stokları ne olursa olsun size uygun görünümleri bulacaksınız.


Aslan Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Moda önemsiz değildir. İyi bir aksesuarın gücünü asla hafife almayın. Alışılmışın dışında bir küpeye ödenen bir iltifatla başlayan sohbetler, göz alıcı bir eşarp sayesinde arkadaşlığa dönüşüyor.


Başak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gri maddenizi meşgul edin ve vücudunuz çok daha iyi performans gösterir. Bu nedenle, beyninizin her zamanki egzersizlerinize ara vermesi gerekiyorsa, yoga, yüzme ve dans gibi tüm zihin-vücut bağlantısını harekete geçiren aktiviteler yapın.


Terazi Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Alışveriş zor olabilir. Saatlerce etrafta dolaşıyorsunuz ve yüksek sesli müzik ve korkutucu satış personeli sizi hipnotize ederek daha sonra iade etmeniz gereken ürünleri satın alıyor. Neye ihtiyacınız olduğuna dair net bir fikirle yola çıkmanız yardımcı olur.


Akrep Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tutum, uygulayabileceğiniz en gurur verici kozmetiktir. Dik durun, gülümseyin ve kendinizi en iyi şekilde hissetmenize yardımcı olacak şeyler yapın (egzersiz yapın, iyi yiyin, yeterince uyuyun). Kendi değerinizi bilin ve bunu başkaları da görecektir.


Yay Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Parmak arası terlik giyerek bir odaya giremezsiniz. Dramatik bir giriş neden boşa harcansın? Etkilemek için giyin, özellikle de önemli birinin (potansiyel bir işveren, potansiyel bir sevgili) orada olacağını biliyorsanız.


Oğlak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Minyon mu? Uzun belli mi? Dar ayak mı? Asla korkmayın – size uyan kıyafet ve aksesuarları almanın bir yolu var. Biraz araştırma yapın ve hangi tasarımcıların çizgilerinin çeşitli genişlik, boyut ve yüksekliklere sahip olduğunu keşfedin.


Kova Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Astar kat kullanmanın bir boya işinin nasıl çok daha iyi görünmesini sağladığını biliyor musunuz? Sağlıklı bir yaşam tarzını, diğer tüm şeyleri – rimel, dudak kalemi, pudra – yapmak için astar olarak düşünün, aslında işini daha da iyi yapın.


Balık Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetinizi önceden biraz düşünün. Bunun getirisi, sahip olduğunuz her parçanın yerine oturduğu, karıştırılıp eşleştirilebildiği ve en iyi özelliklerinizi öne çıkarmaya çalıştığı zaman, üzerine bir şeyler takıp unutabilmenizdir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.