Günlük Güzellik Burç Yorumları 17 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Ocak Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kavanozdaki umut baştan çıkarıcı bir kavramdır, ancak üründen ürüne atlamak uzun vadede görünüşünüze zarar verebilir. Cilt tipiniz hakkında biraz araştırma yapın, bazı örnekler alın, bir rejim bulun ve ona bağlı kalın.


Boğa Burcu

17 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Düşük belli elbiseler mağazaların her yerindeyse ama güçlü yanlarınıza uymuyorsa, trendi atlayın. Bu kadar çekici bir şekilde sergilendiklerinde onları geçmek zor, ama unutmayın, işinize yaramazsa satın almayın!


İkizler Burcu

17 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sağlık bilincine sahip seçimler yapın ve bunlar yalnızca nasıl göründüğünüze değil, daha da önemlisi nasıl hissettiğinize de fayda sağlayacaktır. İkinci fincan kahveniz (ya da daha iyisi çayınız) için kafeinsiz kahveyi deneyin. Bronzlaşma kabinine gitmek yerine bronzlaştırıcı kullanın.


Yengeç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şubelere ayrılmadan önce yönergeleri izleyin. Sonuçta, ya o saç bakımı gerçekten üç dakikada işe yararsa? Temel bilgileri öğrendikten sonra, onu yaşam tarzınıza uyarlamak için hangi öğelerle oynayacağınıza karar verebilirsiniz.


Aslan Burcu

17 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Beklenmedik bir ayrıntı eklediğinizde klasik görünümler taze ve yeni görünür. Yani belki küçük siyah elbisenizin hacimli yarasa kanadı kolları vardır veya süper kısa, sportif tırnaklarınıza seksi kırmızı oje sürmeyi seviyorsunuzdur.


Başak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Moda tarihinin bir parçası olduğunuzu hissedin ve klasik bir şey satın alın. Belki büyük Jackie O güneş gözlükleri yaşam tarzınıza uygundur ya da gidip bir Chanel No. 5 alın. Bu parçaların zamanın testinden geçmesinin bir nedeni var!


Terazi Burcu

17 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sonunda ojeniz kırılacak. Tam bir serseri! Ancak bu aynı zamanda sivilcelerin iyileşeceği ve kötü bir saç gününün de geçici olduğu anlamına gelir. Buradaki büyük ders (sadece görünüş için geçerli değil) her şeyin geçeceğidir.


Akrep Burcu

17 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Son kullanma tarihlerini kontrol edin – yiyecekler gibi güzellik ürünleri bozulabilir. Yani o ruj bayat görünüyorsa veya o losyon ayrılmışsa test etmeyin, atın! Ecza dolabınız çok daha hafif hissedecek ve siz de öyle hissedeceksiniz.


Yay Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Makyajın gerçek güzelliği, tüm deneylerinizin günün sonunda silinip gitmesidir. Bu yüzden diğer insanların kurallarını dinleyin ama kendi kurallarınızı koyun. Deneme yanılma yoluyla sizin için neyin işe yaradığını bulun.


Oğlak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Fit, bir kıyafet satın alırken veya oluştururken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörlerden biridir. Rahat mı? Düğmelerden herhangi biri açık mı? Vücudunuzu pohpohlayıcı ama yapışkan olmayan bir şekilde sıyıracak şekilde mi kesilmiş?


Kova Burcu

17 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mitleri Yunanlılara ve Romalılara bırakın. Güzelliğe gelince, gerçeği kurgudan ayırmanız gerekir. Kız kardeşin, en iyi arkadaşın ya da stilistin bunun doğru olduğunu söylemesi onu doğru yapmaz. Biraz araştırma yap.


Balık Burcu

17 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir giysinin görünümü ikincildir. Doğru hissettiriyorsa, harika görüneceksiniz. Öyleyse kendinize sorun: içinde hareket edebilir misiniz? Sorunsuz uyuyor mu? Düzgün durması için düğmeler, dikişler veya fermuarlarla uğraşmanız mı gerekiyor?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.