Günlük Burç Yorumları 28 Ocak 2023

28 Ocak Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 28 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili koç, Kova güneşi gökyüzünde sert bir t-karesi oluşturduğundan, ortam bugün biraz gergin olabilir. Kendinizdeki ve başkalarındaki inatçılığa dikkat edin ve neyin gerçekten önemli olduğunu gözden kaçırmamaya çalışın. Şans eseri, bu akşam Boğa burcunun ayı Merkür ile aynı hizaya gelerek denge duygunuzu geri kazanmanızı isterken, topraklama ve sınırlar koyma şansınız olacak. Şimdiki zamanla bağlantı kurmak, durumunuzu daha net bir şekilde anlamanıza olanak tanıyacak ve dışarı çıkarken duyularınızı şımartmak için mükemmel bir fırsat olacaktır. Güneş ve Mars tatlı bir alışverişi paylaştığından, topluluğunuzun iyileştirilmesine de yatırım yapmak isteyebilirsiniz.


Boğa Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi kader düğümleriyle sert bir t-kare oluştururken, sevgili Boğa, profesyonel ve romantik hayatınızda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda kararsız hissedebilirsiniz. Son zamanlarda kontrolünüz dışındaki durumlar, planlarınızda bir döngüye neden olmuş olabilir ve bunun gerçekliği bugün kendini hissettirecek. Neyse ki, güneş ve Mars arasındaki tatlı bir bağlantı, çok fazla kuralı çiğnemeden kalıpların dışında düşünme yeteneğinize güvendiğiniz sürece, bilinmeyen içinde dengede hissetmenize yardımcı olabilir. Boğa burcunun ayı, devrim niteliğindeki Uranüs’le yakınlaşmadan önce Merkür’e bir öpücük üflerken, öteden gelen mesajlar için gözlerinizi dört açın.


İkizler Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Kova güneşi kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken, bugün kendinizi ruhsal bir yol ayrımında bulabilirsiniz. Yolunuzda kaybolmuş hissetmek, özellikle son zamanlarda hayallerinizi gerçekleştirmekte sorun yaşıyorsanız, inancınızı nereye koyduğunuzu ikinci kez tahmin etmenize neden olabilir. Şans eseri, bu akşam Boğa burcunun ayı Merkür’e bir öpücük göndererek sizi düşünme yollarınızı geliştirmeye ittiğinde, bu tuhaf titreşimlerden kurtulma ve zihinsel olarak yeniden başlama şansınız olacak. Bu enerji, perde arkasından çalışmak, hayallerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair yeni planlar oluşturmak için mükemmeldir.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün Kova güneşi kader düğümleriyle t-kare oluştururken, arkadaşlarınızın sizi gölgede bıraktığını hissedebilirsiniz. Herkesin yolunun farklı bir hızda ilerlediğini anlayarak, başkalarının başarısının kendiniz hakkında hissettiklerinizi engellemesine izin vermeyin. Boğa burcunun ayı ve Merkür arasındaki tatlı değişim sayesinde romantik ve uyumlu bir enerji, akşam yaklaşırken sizi bu korkudan kurtarmaya yardımcı olabilir. Topluluğunuza biraz sevgi göstererek bu uğurlu hislerle çalışın veya sevgilinizle doğaçlama bir randevu gecesine çıkmayı düşünün.


Aslan Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Kova güneşi kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken aklın ve kalbin bugün çelişebilir. Romantizm söz konusu olduğunda, özellikle de geçmişle bir son bulmaya çalışıyorsanız, zorluklar ortaya çıkabilir. Şans eseri, akşam tezahür ederken ve Boğa ayı Merkür ile hizalanırken, düşünceleriniz ve duygularınız arasında bir denge bulmanıza yardımcı olurken pragmatik tarafınıza erişme şansınız olacak. Kendinizle ve başkalarıyla sınırlar belirlemek, sizi daha yüksek bir yola doğru itebilir, özellikle de Luna, devrim niteliğindeki Uranüs’e yakınlaşarak havayı ve bakış açınızı sarstığında.


Başak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Kova güneşi kader düğümleriyle sert bir t-karesi oluşturduğundan, dağınıklık sizi bugün düşüşe sürükleyebilir. Geçmişten gelen kötü planlama, aniden sizi rahatsız edebilir ve bu da hasar kontrolüne odaklanmanıza ve durumunuzda düzeni yeniden kazanmanıza neden olabilir. Şans eseri, Boğa burcunun ayı ile keskin zekalı Merkür arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, akşam yaklaşırken yıldızlar güveninizi artırmak ve destek sağlamak için hizalanacak. Rastgele nimetler, Luna, Uranüs’e yaklaşıp beklenmedik bir dokunuşla iyi hisler uyandırdığında da sizi bulabilir.


Terazi Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi kader düğümleriyle sert bir t-kare oluştururken, sevgili Terazi, bugün egon seni yanlış yöne yönlendirebilir. Güne katı bir bakış açısıyla yaklaşmamaya çalışın. Ancak, kimin tavsiyesini aldığınıza da dikkat etmelisiniz. Boğa ayının anlayışlı Merkür’ü öptüğü bu akşam, yakın bir aile üyesine veya yakın partnere güvenmeyi düşünün. Bu titreşimler evde sakinleşmek için de mükemmeldir çünkü mahremiyet size kalbinizin en çok ne istediğini ortaya çıkarma fırsatı verecektir. Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde alanınızı temizlemeyi veya bir tuz banyosu yapmayı düşünün, bu da sizi son zamanlarda yakalamış olan tuhaf hislerden kurtulmanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Kova burcundaki ay gökyüzünde sert bir t-karesi oluştururken, geçmişten gelen duygusal üzüntüler bir kez daha çirkin yüzünü gösterebilir. Şu anda evden uzaklaşmanız gerekiyorsa, alanınızın güvenliğinden kişisel bakımınızı kucaklayarak kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, ay Boğa burcundaki yolculuğuna devam ederken, kişisel bakım veya romantizm yoluyla uyumu geri kazanma fırsatınız olacak. Akşam ortaya çıkarken havayı çapkın bir hava kaplayacak, düşüncelerinize şiir ve en son aşık olduğunuz kişiyle bağ kurmak için mükemmel kelimeler getirecek. Luna, Uranüs’le yakınlaştığında sürprizler sizi bulabilir, bu yüzden kalbinizi kutsamaya açtığınızdan emin olun!


Yay Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi gökyüzünde sert bir t-karesi oluştururken, sözleriniz bugün sizi köşeye sıkıştırabilir sevgili Okçu. Başkaları sinirinizi bozsa bile en iyi davranışınızda kalmaya çalışın. Dahili sorunlar ortaya çıkabilir ve yaratıcı blokajlar, düzensizlik veya kişisel korkularla mücadele etmenize neden olabilir. Şans eseri, bu akşam Toros ayı Merkür ile aynı hizaya geldiğinde, kalbinizde, zihninizde ve ruhunuzda düzeni geri kazanmanız için size ilham verdiğinde, topraklama ve merkezinizi bulma şansınız olacak. Luna Uranüs’le yakınlaştığında aydınlanma anları sizi bulacak ve huzurunuzu bozan karmaşık sorunlara çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu güneşi kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken bugün sosyal medya ile olan ilişkinizi incelemek isteyebilirsiniz. Bu kozmik iklim, çevrimiçi yayınların sizi şimdiki zamanın dışına çıkarırken aynı zamanda yaratıcılığınızı ve gerçek dünya bağlantılarınızı nasıl tehdit edebileceğini vurgulayacaktır. Kendinize bir iyilik yapın ve maddi alemlerde oynayarak, kendinizi dışarı çıkmaya, yüz yüze etkileşime girmeye veya ellerinizle çalışmaya zorlayarak biraz zaman geçirin. Bu akşam Ay, Merkür ve Uranüs ile bağlantı kurduğunda, sizi içinizde yaşayan sanatsal tuhaflığı kucaklamaya teşvik ettiğinde, ilham verici bir enerji üzerinize akacak.


Kova Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, güneş kader düğümleriyle sert bir t-kare oluştururken, artan duygular bugün kendini kapatmana neden olabilir. Bu kozmik iklim, gerçekte kim olduğunuz ve önünüzdeki yolun ne getireceği konusunda da belirsizlik yaratabilir. Yine de, güveninizi zedeleyen düşünce kalıplarına yenik düşmekten kaçınmalısınız. Bu akşam Boğa burcunun ayı Merkür ile aynı hizaya geldiğinde, sizi iç gözlemi kucaklamaya teşvik ettiğinde, kendinize evden eğilme izni verin. Ay, Uranüs’le yakınlaştığında, hoş sürprizler mekanınıza canlılık getirecek ve onu geleneksel rutinlerinizden kurtulmak için iyi bir zaman haline getirecek.


Balık Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bir zamanlar emin olduğunuz düşünceler veya duygular, güneş kader düğümleriyle kare açı yaparken sizi aniden bir kafa karışıklığına sürükleyebilir. Şu anda önemli kararlar almak için kendinize baskı yapmayın, özellikle de bundan sonra nereye gideceğiniz konusunda kalbiniz parçalanmışsa. Bu akşam Boğa burcunun ayı anlayışlı Merkür’ü öptüğünde, başkalarının bakış açısından netlik bulmanıza yardımcı olduğunda bir arkadaşınıza danışmayı düşünün. Luna, parlak anları başlatacağına söz vererek devrim niteliğindeki Uranüs’e yakınlaştığında, elinizin altında bir kalem ve kağıt bulundurduğunuzdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.