Günlük Burç Yorumları 27 Ocak 2023

27 Ocak Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 27 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür ve Kayron gökyüzünde meydan okurken, dünkü iletişimsizlik bugün sorunlara neden olmaya devam edebilir sevgili Koç. Ele alınması gereken sorunlarınız varsa kapatmamaya çalışın, ancak gerçekten çözüm arıyorsanız, olaylara birden fazla açıdan bakmayı unutmayın. Bu sırada ay, burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ederek Satürn’le tatlı bir bağlantı kurar ve topluluğunuz içinde istikrar bulmanızı sağlar. Ancak, çevrimiçi ailenizle sohbet etmek için ne kadar zaman harcadığınıza dikkat etmeniz gerekecek, aksi takdirde Luna ve Pluto arasındaki sert bir bağlantı iş yerinde sorunlara yol açabilir.


Boğa Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Koç burcu Satürn’ü öperken, duygusal ve zihinsel sağlığınızı korumak için sınırlar belirlediğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Sorumluluklarınızı kabul etmeniz istenecek olsa da, bu titreşimler tamamen kendinizi korumakla ilgilidir. Öğleden sonra dönerken ve Luna, Pluto ile karşı karşıya gelirken maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmayı planlayın. Aksi takdirde, evrenden kopuk hissetmeye başlayabilirsiniz. Ay burcunuza girdiğinde, moralinizi yükseltirken kozmik nimetler getiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük yolladığında, sevgiyi her yönden hissetmenizi sağlayacak iyi enerjiler akacak.


İkizler Burcu

27 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür, Kayron’la karşı karşıya gelirken, bugün kime güveneceğinize dikkat edin sevgili İkizler. Bu kozmik iklim, sağlıklı sınırları korumayı önemli hale getirerek ihanetlere yol açabilir. Bu öğleden sonra Koç burcunun ayı Pluto’ya karşı sert bir açı oluşturduğunda hüsran doruk noktasına ulaşabilir ve duygularınızı kontrol edemezseniz arkadaşlıklar parçalanabilir. Luna Boğa burcunda ilk çıkışını yaptığında, sizi daha özel ama rahat bir ruh haline sokan bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu akşam, ay Venüs’le aynı hizaya geldiğinde, perdenin ötesinden uyum ve desteği ortaya çıkardığında, kişisel bakım rutininize ruhani bir unsur ekleyin.


Yengeç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Koç ayı ciddi Satürn’e öpücük gönderirken, sabaha iddialı bir şekilde yaklaşın. Bu titreşimler, özellikle hızlı ve kararlı adımlar atıldığında, kişisel ve profesyonel hedeflerinizde ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir. Bu öğleden sonra Luna, Plüton’la karşı karşıya geldiğinde, özellikle partneriniz sır sakladığınızdan şüpheleniyorsa, romantik hayatınızda sorunları tetiklemekle tehdit ettiğinde gerginliğe dikkat edin. Ay Boğa burcuna girdiğinde, topluluğunuzu desteklerken sizi lüksü kucaklamaya teşvik eden bir değişim fark edeceksiniz. Bu arada, Venüs’ten gelen bir yardım eli romantizmi havaya taşıyacak ve yerel yemek mekanlarını ve bir randevu gecesiyle ilişkinizi desteklemek için mükemmel bir fırsat olacak!


Aslan Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Koç burcunun ayı Satürn’e öpücük gönderirken bu sabah kendini kutsamalara aç. Bu kozmik iklim, kalbinize istikrar getirecek, ancak karmik bir unsur da devreye girerek sevdiğiniz biri için güzel bir şey yapmak için mükemmel bir fırsat olacak. Bu öğleden sonra Luna, Pluto ile karşı karşıya geldiğinde düzenli kalmaya çalışın, yoksa hayallerinizin elinizden kayıp gittiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ay Boğa burcuna geçtiğinde, kişisel ve profesyonel gündemlerinizle yeniden bağlantı kurmak için masaya dengeleyici bir enerji getiren bir değişim fark edeceksiniz.


Başak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Koç burcunun ayı ile Satürn arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, bu sabah hedeflerinizle ciddileşmek ve organize olmak için ilham alacaksınız. Ani aydınlanmalar, önünüzdeki yolu daha net görmenize yardımcı olabilir, geleceğe daha verimli ve hazırlıklı hissederek ilerlemenize yardımcı olabilir. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna Plüton’la karşı karşıya geldiğinde eski kalıplar yeniden su yüzüne çıkmaya çalışabilir, bu da kararlılığınızda güçlü kalmanızı önemli hale getirir. Ay Boğa’ya girdiğinde hava değişecek ve evrenin sizin için bir planı olduğunu anlarken iyimserliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza izin verecek.


Terazi Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Koç burcunun ayı ve Satürn arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde bugün gerçekte kim olduğunuz için sevildiğinizi hissedeceksiniz. Bu hisler tamamen özgünlükle ilgilidir, bu yüzden başkalarını memnun etmek için kim olduğunuzdan ödün vermemeyi unutmayın. Bu öğleden sonra Luna, Plüton’la karşı karşıya geldiğinde duygusal bir hava hakim olacak ve evden uzakta saklanmak için mükemmel bir fırsat olacak. İyi bir ağlama için geciktiyseniz, şimdi böyle bir salıvermeyi denemek ve kolaylaştırmak için iyi bir zaman olabilir. Ay Boğa burcuna girip Venüs’le bağlantı kurduğunda, sağlıklı yaşama öncelik vermenizi isteyen iyi hisler akacaktır.


Akrep Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç burcu ciddi Satürn’e öpücük gönderirken, bu sabah kalbinin ve koşullarının kontrolünü elinde hissedeceksin. Son zamanlarda biraz dağınık hale gelen durumlarda düzeni geri kazanarak, yetkili tarafınızdan yararlanmanıza izin verin. Bu öğleden sonra Luna, Plüton’la karşı karşıya geldiğinde sözlerine dikkat et, yoksa başka birinin duygularını incitebilirsin. Ay Boğa burcuna geçtiğinde, haritanızın aşkı yöneten bölümünü harekete geçiren tatlı ve uyumlu bir enerji hakim olacak. Bu akşam Luna, Venüs’ü öptüğünde, sevgili bir arkadaşınızla veya o özel kişiyle bağlantı kurmayı planlayın.


Yay Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Zodyakın en cesur ve en girişken üyelerinden birisin sevgili Archer, her zaman kendi parçanı söylemek için ilk sıradasın. Bu özellik bazen sizi sıcak suya sokabilse de, Koç ayı ile Satürn arasındaki tatlı bir değiş tokuş, doğrudanlığınızın bu sabah istediğinizi elde etmenize yardımcı olabileceğini gösteriyor. Ancak, öğleden sonra dönerken geri çekilmeniz gerekecek ve Luna, temellerinizi sarsarken duyguları yoğunlaştırmakla tehdit ederek Plüton’la karşı karşıya gelecek. Ay şehvetli Boğa burcuna geçtiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sağlığınıza öncelik verirken sizi sağlığı kucaklamaya davet eden bir değişim fark edeceksiniz.


Oğlak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah Koç burcunun ayı Satürn’ü öperken, kendinize yavaş ve düzenli hareket etme izni verin. Bu titreşimler aynı zamanda size küçük lüks anları kucaklama izni verecek, bu yüzden biraz daha esnediğinizden, daha derin nefes aldığınızdan ve çevrenizdeki güzelliği bulduğunuzdan emin olun. Öğleden sonra Luna ve Pluto arasındaki sert bir kare nedeniyle yuvarlanırken, artan duygular size rahatsızlık verebilir. Ne zaman yerinizde duracağınızı veya uzaklaşacağınızı bilin, yoksa bu titreşimler sert dersler verebilir. Neyse ki, ay Boğa’ya girdiğinde sizi biraz eğlendirmek ve arkadaşlıklarınızı beslemek için zorlayacak bir şansınız olacak.


Kova Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Koç ayı Satürn’e öpücük gönderirken, sözlerin bu sabah gücü elinde tutacak. Enerjinizi yönlendirin ve bu tür emellerde ilerleme kaydetmek için sesinizi kullanarak sizin için en önemli olan projelere ve hedeflere odaklanın. Bu öğleden sonra Luna, başınızın üzerinde kara bir bulut yaratmakla tehdit ederek Plüton’la karşı karşıya geldiğinde iyimserliğiniz için savaşmanız gerekebilir. Neyse ki, Luna şehvetli Boğa burcunda ilk kez sahneye çıktığında bu tuhaf hislerden kurtulma şansına sahip olacaksın ve sana evinizin rahatlığında dikkat çekmeden çöküşü kucaklama izni vereceksin.


Balık Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah Koç burcu Satürn ile birleşirken içsel düşünceler maddi alemlerde tezahür etmeye başlayacak. Bu enerjiyi hayallerinizi gerçekleştirmek için kullanın, bu tür hedeflere doğru gayretle ve metodik olarak çalışın. Luna, Plüton’la karşı karşıya geldiğinde dikkatinizin dağılmasına dikkat edin ve size ait olmayan hiçbir dramaya bulaşmamaya çalışın. Ay Boğa’ya girdiğinde meraklı tarafınız ortaya çıkacak ve sizi çevrenizdeki dünya hakkında daha fazla şey öğrenmeye teşvik edecek. Bu titreşimler, özellikle bu akşam ay Venüs’le hizalandığında, o özel kişiyle lüks randevular için de mükemmeldir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.