Günlük Burç Yorumları 20 Ocak 2023

20 Ocak Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 20 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, güneş bugün Kova burcuna giriyor ve sizi önümüzdeki haftalarda arkadaşlarla buluşmak için mükemmel olan özgür ruhlu bir ruh haline sokuyor. Ortak ilgi alanlarına ve entelektüel olarak bağlantı kurma arzusuna dayalı bağlar kurarak tuhaflığınızın yeni arkadaşlar çekmesine izin verin. Bununla birlikte, Oğlak’ın ayı Chiron’la kare açı yaptığında gardınızı indirmekte zorlanabilirsiniz, ancak merak uyandıran biriyle karşılaşırsanız çaba göstermeye çalışmalısınız. Luna, öngörülemeyen Uranüs’e öpücük yolladığında iş arkadaşlarınızı etkileme fırsatınız olacak, bu yüzden yeteneklerinizi sergileme fırsatı görürseniz karışıma atlamaktan korkmayın.


Boğa Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, önümüzdeki haftalarda güneş Kova burcuna ve haritanızın profesyonel hırsları yöneten sektörüne girerken, kariyeriniz toparlanmaya hazırlanıyor. Hızlı zekanız ve bağlantılarınız ilerlemenize yardımcı olabilir, bu nedenle fırsat kendini gösterdiğinde inisiyatif alarak doğal yeteneklerinizi ve yenilikçi fikirlerinizi sergilemekten korkmayın. Geçmişte tuttuğunuz dilekler, Oğlak ayı ile Uranüs arasındaki tatlı değişim sayesinde akşamın ilerleyen saatlerinde aniden ortaya çıkabilir. Gün sona ererken iyi hisler akmaya devam edecek ve topluluğunuzdan ve yüksek gücünüzden destek hissetmenizi sağlayacaktır.


İkizler Burcu

20 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, güneş bu sabah Kova burcuna ve dokuzuncu evinize giriyor, sizin için yılın en ruhani zamanını başlatıyor. Sezgi ve tezahür becerileriniz önümüzdeki birkaç hafta boyunca kozmik bir artıştan faydalanacak, ancak talep ettiğiniz nimetler için çalışmanız gerekecek. Bu akşam Oğlak ayının Uranüs ile tatlı bir değiş tokuşu paylaştığı, yalnızlığı ve sessiz meditasyonu kucaklamak için mükemmel bir fırsat olarak işaret ettiği A-ha anları ruhunuza girebilir. Gün sona ererken havaya rüya gibi bir enerji yayılacak ve size sınırlar koyma ve kendi yarattığınız bir dünyaya kaçma izni verecek.


Yengeç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Kova mevsimi bu sabah başlıyor, sizi bilinmeyeni kucaklamaya, rutinlerinizi karıştırmaya ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca gelişmeye çabalamaya teşvik ediyor. Bu titreşimler tamamen kişisel dönüşümle ilgilidir ve bu da değişime yönelmenizi önemli kılar. Sevdiklerinizle daha derin bağlar kurdukça ilişkilerinizin geliştiğini de fark edeceksiniz. Oğlak ayı Uranüs ile aynı hizaya gelerek perdenin ötesinden mesajlar getirirken, işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Luna, meditasyon yapmak veya ruhani yanınıza eğilmek için mükemmel bir fırsat olarak Neptün’e bir öpücük yolladığında mistik bir enerji hakim olacak.


Aslan Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, güneş Kova burcuna ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne girerken, aşk hayatınız kesinlikle kızışacak. Bu güneş yerleşimi, beklenmedik karşılaşmalara ve kasırga aşklarına neden olabilir, ancak bu bağlar, entelektüel uyarım ve karşılıklı saygıya dayanmadıkça zamana dayanmayacaktır. Bu akşam Oğlak burcunun ayı Uranüs’le aynı hizaya gelerek bir yoga dersine katılmak veya arkadaşlarla bağlantı kurmak için ideal bir fırsat olarak işaret ederken, kabuğunuzdan kurtulmak isteyeceksiniz. Gün sona ererken rüya gibi hisler havayı dolduracak ve endişelerinizin geçici olarak erimesine izin verecek.


Başak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, önümüzdeki haftalarda güneş Kova burcuna ve solar altıncı evinize girerken evren sizden alışkanlıklarınızı ayarlamanızı isteyecek. Bu aydınlatma yerleşimi tahmin edilemez ve yaşam tarzınızdaki veya çalışma durumunuzdaki değişiklikler, rutinlerinizi değiştirmenizi gerektirebilir. Oğlak burcundaki ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, perdenin ötesinden bol miktarda destek sizi bulacak ve karşı tarafla bağınızı güçlendirecek. Meditasyon veya mum büyüsü uygulayarak bu uğurlu titreşimlerle çalışın, çünkü evren ileriye doğru giden yolculuğunuza rehberlik etmeye ve yardımcı olmaya istekli olacaktır.


Terazi Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, güneş Kova’ya ve haritanızın kendini ifade etmeyi yöneten bölümüne girerken, yaratıcı bir parlaklık dönemi üzerinizde. Hayal gücünüzün şu anda çılgınca çalışmasına izin verin, bunu yapmak kendinize olan güveninizi önemli ölçüde artıracaktır. Ne yazık ki, Oğlak ayı Chiron ile kare açı yaparak duygusal gerilimlerin yükselmesine neden olduğundan, ortam biraz daha az destekleyici gelebilir. Neyse ki, bu akşam Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde bu korkudan kurtulma şansınız olacak, yine de en iyisi evden gizlenmek olabilir. Gün sona erdiğinde, canlandırıcı dinlenme ve rahatlamadan yararlanmanıza izin veren rüya gibi bir hava ortaya çıkacaktır.


Akrep Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, güneş Kova burcuna ve dördüncü evinize girerken, duygusal zekanız önümüzdeki haftalarda fırlayacak. Zodyakın daha algılayıcı üyelerinden biri olmanıza rağmen, bu güneş yerleşimi, bir zamanlar habersiz olduğunuz davranışları tespit etmenize izin verecektir. Akşamın ilerleyen saatlerinde Oğlak burcundaki ay Uranüs’le aynı hizaya geldiğinde heyecanlı ve çapkın bir enerji sizi bulacaktır ve yeni bir gizli hayranınızı öğrenebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz varsa, bu hisler sevgilinizle rutini değiştirmek için mükemmel, doğaçlama bir randevu gecesi için mükemmel bir bahane!


Yay Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, güneş Kova burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten bölgesine girerken, sosyal hayatınız önümüzdeki haftalarda toparlanacak. Eski arkadaşlarınızdan haber alır ve birkaç yeni arkadaş edinirseniz şaşırmayın, ancak kendinize biraz enerji ayırmayı unutmayın, yoksa tükenebilirsiniz. Meraklı doğanız da bu süre zarfında devreye girecek ve zihninizi yeni bilgilerle zenginleştirmenizi önemli kılacaktır. Bu akşam Oğlak burcundaki ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde heyecan dolacak ve sizi kendinizi şımartmaya teşvik edecek!


Oğlak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, güneş Kova burcuna ve haritanızın parayı yöneten sektörüne girerken, finansal bilginiz önümüzdeki haftalarda bir artış görecek. Bu güneş yerleşimi aynı zamanda duyularınızı güçlendirecek ve görme, duyma, koklama, dokunma ve tat alma yoluyla dünyamızla derinden bağlantı kurmanıza izin verecektir. Luna, Chiron’la karşı karşıya geldiğinde biraz duygusal hissedebilirsin, ancak bu duyguları onurlandırmak sana iyileşme şansı verecektir. Bu akşam Ay Uranüs’le aynı hizaya geldiğinde beklenmedik bir eğlence sizi bulacak, bu yüzden konfor alanınızı terk ettiğinizden ve kucağınıza gelen tüm sosyal davetleri kabul ettiğinizden emin olun.


Kova Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, güneş bu sabah erkenden burcunuza girerken, önümüzdeki haftalarda kendinizi bir ilgi ve hayranlık akışına hazırlayın sevgili Kova. Evren, güneş dönüşünüzün ortasında arkanızı kollayacak, bu nedenle, biraz destek kullanabileceğiniz her zaman yüksek gücünüzü çağırdığınızdan emin olun. Oğlak burcunun ayı ile devrimci Uranüs arasındaki tatlı değişim sayesinde aydınlanma anları, sağlıksız kalıpları kırmanıza ve bu akşamın ilerleyen saatlerinde geçmişten iyileşmenize yardımcı olabilir. Gün sona ererken güzel hisler akmaya devam edecek ve etrafınıza rüya gibi bir enerji getirecek.


Balık Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah güneş Kova burcuna ve sizin güneş enerjisi on ikinci evinize girerken, içinizdeki münzevi kıpırdanmaya başlayacak. Bu kozmik iklim, bir sonraki hamlelerinizi planlarken durumunuzu düşünürken, dünyadan saklanmanız için size tam izin verir. Oğlak ayı, Kayron ile kare açı yaptığında, kendinizde ve başkalarında hızlı davranışlara dikkat edin ve bu tür davranışlardan beslenmemeye çalışın. Neyse ki, bu akşam Luna Uranüs ile hizalanırken iyi hisler akacak ve günün erken saatlerinde ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir çatışmayı sona erdirecek. Ay, gezegen yöneticiniz Neptün ile aynı hizaya geldiğinde, gün sona ererken tatlı bir enerji sizi bulacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.