Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Başak burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Başak burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

6 Şubat’ta Merkür-Neptün sekstilinde kendi duygularınıza uyum sağlıyorsunuz ve yakınınızdaki birinin de hissettiklerinden yararlanabiliyorsunuz. Birinin yanında kendinizi rahat hissediyorsanız, yeni tanışmış olmanıza rağmen onu tüm hayatınız boyunca tanıyormuşsunuz gibi, keşfetmeniz gereken bir karmik bağlantı olabilir.

Kozmik haberci Merkür katı Oğlak burcundan çıkıp on birincide arkadaş canlısı, konuşkan Kova burcuna geçerek ilgilendiğiniz insanlarla iletişim kurmanın yeni yollarını açıyor. Halihazırda bir partneriniz varsa, mevcut duvarları nasıl yıkacağınıza dair yeni fikirler deneyin. ve sizi bir sonraki aşamaya geçmekten alıkoyan sınırlar.

18 Şubat’ta güneş hassas Balık burcuna ve yedinci ortaklık evinize geldiğinde meydana gelen duygusal kargaşaya hazırlıklı olmayabilirsiniz, ancak yine de bununla başa çıkmak zorunda kalacaksınız. Kapatmanın ve sorunu görmezden gelmenin yardımcı olmayacağını bilin Başak. Her şey yolundaymış gibi davranmak, nadiren uzun vadede işe yarar.

Yirmi saniyedeki mutlu küçük Merkür-Mars üçgeni zihinsel enerjinizi yükseltir ve konsantrasyonu artırır, gerçekten önemli olan şeylere odaklanmanızı sağlar. Son zamanlarda mesafeli veya dağınıksanız, birisi sizi geri almaktan memnun olacaktır.


Başak Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şubat ayı, 5 Şubat’ta Aslan dolunayı sırasında kaynama noktasına ulaşabilecek iş arkadaşlarınızla büyük bir dramla başlar. Size nasıl ilerlemek istediğinize dair bir seçim verilebilir. Yüksek yola çıkmak etik ve adil görünse de, gölgeli yolu seçerek suları test etmeye zorlanabilirsiniz. Sahtekârlıkla flört etme, Başak. Sen bundan daha iyisin ve bunu biliyorsun! Gelecekte sizin için profesyonel sorunlara yol açabilecek keşfedilmemiş sulara girmeden önce her sonucun farkında olduğunuzdan emin olun. Bu, hak edilmiş olsa bile meslektaşlarınız hakkında gevezelik etmemek anlamına gelir.

Güneş, on sekizinci gün Balık burcuna girerek iş arkadaşlarınızı kendinize denk görmenize izin verir ve ayın başlarından pişman olmanıza ve fikrinizi değiştirmenize neden olur. Daha önce tartıştığınız iş arkadaşlarınızla ilerleyebilmek için dengenizi bulun. 19 Şubat’taki Balık yeniayı, geçmişin geçmişte kalmasına izin vermek, geçmişi geride bırakmak ve yeniden başlamak için iyi bir zamandır. Ve Venüs 20 Şubat’ta Koç burcuna geçtiğinde, telafi etmeye daha da meyilli olacaksınız.


Başak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

İş ve Sağlık

Bir süredir iş ve sağlık sektörünüzde sağduyulu Satürn’e sahip olan Başak, muhtemelen organize olmanın ve daha verimli olmanın tüm olası yollarını keşfettiniz. Artık bu bölgede güneşin varlığı, rutinlerinizi değiştirmek ve daha da üretken olmak için bir çağrı olabilir. Kondisyon stratejinizin de biraz yeniden düzenlenmesi gerekebilir ve 2023 daha yeni başlıyorken, elinizden geldiğince en iyi duruma gelme zamanı.

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay, içsel oyununuz üzerinde çalışmaya vurgu yapıyor. İfade edilmesi gereken yetenekleriniz olabilir ve bu ay evresi, rüyalar ve mutlu tesadüfler yoluyla onların ne olduğunu ortaya çıkarabilir. Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, rahatlamak ve yeniden şarj olmak için daha fazla zaman ayırın.

Zeki Merkür, hedeflerinize kolaylıkla ulaşma arzunuzu artırarak on birincide Kova burcuna giriyor. Etkisi, karışıma en yeni fikirleri ve parlak içgörüleri getirir. Ve akraba ruhlarla bağlantı kurmak değerli bir destek kaynağı olabilir.

Güzel Venüs’ün Balık burcunda ilerlemesiyle ilişkiler daha sorunsuz ilerliyor. 18 Şubat’ta Venüs’e güneş de katılacak ve tek başına gitmek yerine daha fazla etkileşime ve ekip çalışmasına odaklanılacak. Uzlaşmaya ve müzakere etmeye hazır olacaksınız.

Ayrıca, aksini söyleseler bile, insanların gerçekten ne düşündüklerine ve hissettiklerine karşı duyarlı olacaksınız. Akıllıca kullanırsanız bu bir avantaj olabilir.

On dokuzunda Balık burcundaki yeni ay, özellikle ortaklığınız, işbirliğiniz, iş planlarınız ve ekip projelerinizle ilgili olanlar olmak üzere yeni başlangıçlar için harikadır. Neye başlamak istiyorsan şimdi yap.

Son olarak, baştan çıkarıcı Venüs, 20 Şubat’ta Koç burcuna ve daha yoğun bölgeye hareket ediyor ve onun buradaki varlığı arzu doğanızı artırabilir. Bir şeyi istiyorsan, onu elde etmek için her şeyi yaparsın.


Başak Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Flört hayatınız bu ay 5 Şubat’ta dolunayın Aslan burcunda olmasıyla buz gibi bir notla başlıyor. Bir ortaklığa atlamadan önce içsel yaşamınıza odaklanmak için iyi bir zaman, Başaklar. Kendinizi bir randevuya çıkarın ve kendinizi oraya koymadan önce büyük duygularınızla oturun.

11’inde Merkür Kova’ya girdiğinde kişisel bakım uygulamaya devam edin. Bu zamanı akıl sağlığınızı ve gerçekten kalıcı bir aşk bulabilmeniz için iyi flört alışkanlıklarını nasıl geliştireceğinizi düşünmek için kullanın.

Sevgililer Günü’nden sonra, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girerken aşk hayatınız gerçekten hareketleniyor. Şu anda bekarsanız, ayın sonuna kadar olmayabilirsiniz, çünkü daha iyi olan yarınızı bulmak kolaydır. Ayaklarınızı yerden kesebilecek ve size biraz neşe getirebilecek hayalperestlere ilgi duyuyorsunuz. Baygınlık!

En iyi randevu geceniz, yeni ayın on dokuzunda Balık burcunda olduğu zamandır. Bu, ilişkinizi ilerletmek ve sevgilinizle daha güçlü bir bağ geliştirmek için uygun bir zaman. İlişki dinamiğinizdeki gücünüzü bulun ve bazı tabuları keşfedin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.