Şubat Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2023 Şubat

Yılın 2. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2023 yılının 2. ayı olan Şubat ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Şubat ayı nasıl geçecek? Şubat Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyük Planlar

Canlı Jüpiter burcunuz Koç üzerinden yolculuğuna devam ederken, cesur fikirlerle dolup muhteşem fırsatları kovalamak için can atacaksınız. Yine de ayın ilk birkaç günü gergin bir başlangıç ​​yapabilir.

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay, sıkışmış bir durumu ortadan kaldırabilir, yaratıcılığı, romantizmi ve girişimcilik fikirlerini açığa çıkarabilir. Sanki bir durumla ilgili sınırınıza ulaşmışsınız ve onun değişeceğine o kadar kararlısınız ki değişiyor. Yine de dikkat çekmek için gereksiz dram yaratmaktan kaçının. Bunu yaptığınızın farkında bile olmayabilirsiniz, bu yüzden dikkat edilmesi gereken bir şey.

Meraklı Merkür, on birincide insancıl Kova’ya doğru ilerliyor, burada güneş ve ihtiyatlı Satürn’le birleşiyor. Özellikle benzersiz ilgi alanlarınıza hitap ediyorsa, farklı şeyler sunan gruplar ve kulüpler ilginizi çekecektir.

Nefis Venüs, Sevgililer Günü’nden hemen sonra rüya gibi Neptün’le aynı hizaya gelmek için hareket eder ve bu saatlerde geçen günleri son derece romantik hale getirir. Birinin büyüsüne kolayca kapılabilirsin.

18 Şubat’ta dört haftalık bir kalış için güneş içeri girerken, ruhsal bölgeniz daha fazla önem kazanıyor. Bu gevşemek ve şarj etmek için bir şans. Ayrıca, gelecek ay güneş burcunuza geçtiğinde temiz bir sayfa açabilmeniz için kalıcı sorunları çözmek için bir fırsat.

On dokuzuncu gündeki Balık burcundaki yeni ay, ruhsal yaşamınızı sürdüren alışkanlıklara başlamak için mükemmel bir fırsat olabilir. Farkındalık meditasyonu yapmak, yoga öğrenmek veya gerilimi azaltabilecek ve daha fazla iç huzuru getirebilecek diğer disiplinleri keşfetmek isteyebilirsiniz.

Son olarak, 20 Şubat’tan itibaren, keyifli Venüs burcunuza geçtiğinde, o özel şeye sahip olacaksınız. Yeni bir aşama başlarken, makyaj yaparak kutlamak isteyebilirsiniz. Ayrıca ağ kurmaya ve yeni arkadaşlar edinmeye istekli olacaksınız.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Parlayan

Boğa burcu, bu ay ilgi odağındasınız. Kova burcundaki güneş, 18 Şubat’a kadar olan haftaların becerilerinizi sergilemek ve güçlü yönlerinizi vurgulamak için harika olduğu anlamına gelir. Bu, zaferleriniz ve başarılarınız hakkında konuşmanın ve neler yapabileceğinizi başkalarına bildirmenin iyi olduğu bir zamandır.

Beşincide ev bölgenizdeki dolunay, evde sessizce buhar oluşturan bir durumu vurgulayabilir. Belki iş/yaşam dengeniz bozuktur ve aileniz işinizle veya kariyerinizle çok meşgul olduğunuzu ve onlara yeterince ilgi göstermediğinizi düşünüyor olabilir. Bu, bir şeyin değişmesi gerektiğine dair ipucunuz olabilir.

Ancak 11 Şubat’ta çevik Merkür Kova burcuna geçtiğinde, kariyer sektörünüz daha da vurgulanır. Başarıya giden yolda size yardımcı olabilecek kişilerle bağlantı kurmak için iyi bir zaman. Ayrıca, ilerlemenize yardımcı olacak sorgulamalar yapmak, bilgi toplamak ve beceriler öğrenmek için bir fırsattır.

Balık burcundaki uyumlu Venüs ay ortasında Neptün ile birleştiğinde, arkadaşlarınıza yardım etmeye veya zamanınızı gönüllü olarak ayırmaya çok kolay bir şekilde çekilebilirsiniz. Gerektiğinde bile hayır demekte zorlanabilirsiniz.

Işıltılı güneş, on sekizinci yılda yıllık dört haftalık kalışı için Balık burcuna geçtiğinde sosyal hayatınız toparlanacak. Yaratıcı bir çizgiye sahip olan ve ilgi alanlarınızı paylaşan diğer kişilerle bağlantı kurmak için can atacaksınız. İster sanatçı, ister müzisyen veya aktör olsun, çalışmalarından ve hayata bakış açılarından ilham alacaksınız.

19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, kulüplere katılmak, yeni sosyal çevreler keşfetmek veya belki de benzer düşünen insanların bir araya gelebileceği kendi grubunuzu oluşturmak için mükemmeldir.

Son olarak, sevgili Venüs yirminci yüzyılda Koç burcuna ve ruhsal bölgenize girerek kendinize daha fazla sevgi ve takdir gösterme fırsatı sunuyor. Kendinize karşı nazik olun ve bu dönemde biraz kişisel bakımın ve kendinizi şımartmanın tadını çıkarın.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni keşifler

Kova burcundaki güneş, birkaç haftalığına uzak ufuklar sektörünüzü aydınlatır, İkizler, bunu seyahat maceraları, yeni deneyimler ve tatil arkadaşlıkları için harika bir zaman haline getirir. Konfor alanınızdan çıkmak ve bir inanç sıçraması yapmak için can atacaksınız. Bu, size meydan okuyan ve kişisel gelişiminize katkıda bulunan fırsatları yakalamak için mükemmel bir fırsat.

Yine de 5 Şubat civarında söylediklerinize dikkat edin, çünkü karizmatik Aslan’daki dolunay ve konuşma ve düşünce sektörünüz, bir fikir çatışmasına ve belki de bir tartışmaya denk gelebilir. Önemli bir konu hakkında çok duygusal görüşleriniz olabilir ve aksi bakış açısına sahip biriyle bağlantı kurarsanız kıvılcımlar uçuşabilir.

Rehber gezegeniniz meraklı Merkür beşincide Kova burcuna geçerek sizi daha büyük resmi görmeye teşvik ediyor. Geride durmak ve yönünüzü bulmak daha kolay olacaktır. Yeni konulardan etkilenebilir veya yeni bir beceri öğrenmeye hevesli olabilirsiniz ve bu, devam etmek için en iyi zamanlardan biridir.

İlgi odağı olmanın keyfini çıkarmaya hazır mısınız? 18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçmesi sizi sahnenin merkezine koyuyor. Bu, itibarınızı artırma, değerinizi kanıtlama ve elinizden geldiğince kendinizi tanıtma şansınız.

Bu ay kendinize bazı hedefler koymanız ve onları biraz uzak tutmanız yardımcı olacaktır. Bu şekilde, hedeflerinize ulaşmak ve hatta onları aşmak için rotada olacaksınız. Sadece akışına bırakmaktan ve akışa bırakmaktan kaçının. Buna yenik düşersen pek bir şey başaramazsın.

On dokuzuncu gündeki Balık burcundaki yeni ay, yeni planlar, projeler ve sizi yeni bir yola sokan her şeyi başlatma çağrısıdır. Harekete geçirici mesaja direnmeyi zorlaştıran bir coşku dalgası hissedeceksiniz.

Ve son olarak, sevimli Venüs 20 Şubat itibariyle alıngan Koç burcunda olacak, bu da önümüzdeki haftaların sosyal anlamda çok eğlenceli olabileceği anlamına geliyor. İyi eğlenceler!


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Güç ve Pozisyon

Yengeç burcu, bu rahat ay, daha fazla servet yaratma, yeni keşifler yapma ve zorlukları ve iddialı hedefleri benimseme fırsatı getiriyor. 18 Şubat’a kadar Kova burcundaki güneş, sizi mali durumunuzun değerlendirmesini yapma, borçları ödeme ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlama konumuna sokar. Ve bir işletme yönetiyorsanız, en yeni fikirleri ve teknolojileri kullanarak onu büyütmek için can atacaksınız.

Bu ay, özellikle beşinci gündeki Aslan burcundaki dolunay sırasında mali konular gündeminizin üst sıralarında olabilir. Ödenmesi gereken beklenmedik bir masrafınız olabilir veya parayı nasıl çarçur ettiğinizin farkına varabilir, ancak bu konuda bir şeyler yapmaya hazır olabilirsiniz. Savurganlık yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız, o zaman biraz kişisel bakım ve kendinizi şımartmak harika bir yatırım olacaktır.

Savvy Merkür, 11 Şubat’ta Kova burcuna geçiyor, bu nedenle zihninizi uzun süredir devam eden sorunları çözmeye odaklamak isteyeceksiniz. Bu, bolluk, başarı ve mutluluğun önündeki engelleri çözmenize yardımcı olabilecek bir danışman veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için iyi bir zaman olabilir.

Güneş, Balık burcuna ve on sekizincide daha açık ve daha parlak bir bölgeye hareket ediyor. Yoğun geçen bir dönemin ardından seyahat etmeye, yeni fırsatları ve zorlukları keşfetmeye, çalışmaya ve kişisel gelişiminizi teşvik eden deneyimler aramaya hazır olacaksınız.

Ertesi gün bu sektördeki yeniay, yeni bir başlangıç ​​için en iyi zamandır. Bir proje başlatmayı, bir kursa başlamayı veya bir yolculuğa çıkmayı mı planlıyorsunuz? Hareketinizi bu zamanda yaparsanız, ay gelgiti size yardımcı olabilir.

Son olarak, tatlı Venüs 20 Şubat’ta ateşli Koç burcuna ve hedef ve hırs sektörünüze giriyor, bu nedenle doğru bağlantıları kurma konusunda çok proaktif olacaksınız, özellikle gelecekte size yardımcı olabilecek herkesle. Sizinle aynı meslekten biriyle aşk yaşama potansiyeli de var.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Birlikte çalışma

Aslan, Kova burcundaki güneş ve ayın ilk yarısında ilişki sektörünüz “ben” yerine “biz” vurgusu yapıyor. Partnerinizle sosyalleşmekten, yeni şeyler yapmaktan ve her türlü şekilde etkileşimde bulunmaktan keyif alacaksınız. Talepkar Satürn hala bu bölgede seyahat ediyor olsa da, güneş sizi durumu değerlendirmeye ve temel ilişkileri nasıl geliştirebileceğinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda yönünüzü bulmak için bir fırsat.

5 Şubat’ta burcunuzdaki dolunay döneminde daha dikkatli olmanız gerekebilir çünkü birisi hak ettiği ilgiyi göremezse bu drama ve öfke nöbetlerine yol açabilir. Halının altına süpürülen bir ilişki sorunu doruk noktasına ulaşabilir ve bu günü potansiyel olarak duygusal bir gün haline getirebilir. Aniden bir şey yapmaktan kaçının. Harekete geçmek için sakinleşip toparlanana kadar bekleyin.

Meraklı Merkür on birincide Kova burcuna geçerek iletişimi ve tartışmayı teşvik eder. Zor konuşmaları başlatan siz olursanız birçok şey çözülebilir. Mercury, işbirliği yapma ve anlaşmaları sonuçlandırma yeteneğinizi geliştirir, bu nedenle önemli fırsatlar etrafında müzakere için de alan vardır.

18 Şubat itibariyle, güneş dört hafta boyunca derin bir duygusal bölgede olacak ve duygusal bagajınızı bırakmanız için size ilham verecek. İşe, finansa ve başarınızın önündeki tüm engelleri kaldırmaya daha fazla odaklanmış olabilirsiniz. Burası, bir yaşam koçunun, daha zengin ve mutlu bir hayatın tadını çıkarabilmeniz için sınırlarınızın ötesine geçmenize yardımcı olabileceği yerdir.

On dokuzuncu gündeki Balık burcundaki yeni ay, bir fikir, ürün veya yeni bir iş veya romantik ilişki dahil olmak üzere önemli olan herhangi bir şeyi başlatmak için kullanışlıdır. Bir şeyleri harekete geçirmek için bir coşku dalgası hissedeceksiniz.

Son olarak, neşeli Venüs, 20 Şubat’ta iyimser Koç burcuna giriyor ve bu da seyahat sektörünüze daha fazla önem veriyor. Egzotik zevkiniz mutlaka artacaktır.


Başak Burcu

Başak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

İş ve Sağlık

Bir süredir iş ve sağlık sektörünüzde sağduyulu Satürn’e sahip olan Başak, muhtemelen organize olmanın ve daha verimli olmanın tüm olası yollarını keşfettiniz. Artık bu bölgede güneşin varlığı, rutinlerinizi değiştirmek ve daha da üretken olmak için bir çağrı olabilir. Kondisyon stratejinizin de biraz yeniden düzenlenmesi gerekebilir ve 2023 daha yeni başlıyorken, elinizden geldiğince en iyi duruma gelme zamanı.

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay, içsel oyununuz üzerinde çalışmaya vurgu yapıyor. İfade edilmesi gereken yetenekleriniz olabilir ve bu ay evresi, rüyalar ve mutlu tesadüfler yoluyla onların ne olduğunu ortaya çıkarabilir. Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, rahatlamak ve yeniden şarj olmak için daha fazla zaman ayırın.

Zeki Merkür, hedeflerinize kolaylıkla ulaşma arzunuzu artırarak on birincide Kova burcuna giriyor. Etkisi, karışıma en yeni fikirleri ve parlak içgörüleri getirir. Ve akraba ruhlarla bağlantı kurmak değerli bir destek kaynağı olabilir.

Güzel Venüs’ün Balık burcunda ilerlemesiyle ilişkiler daha sorunsuz ilerliyor. 18 Şubat’ta Venüs’e güneş de katılacak ve tek başına gitmek yerine daha fazla etkileşime ve ekip çalışmasına odaklanılacak. Uzlaşmaya ve müzakere etmeye hazır olacaksınız.

Ayrıca, aksini söyleseler bile, insanların gerçekten ne düşündüklerine ve hissettiklerine karşı duyarlı olacaksınız. Akıllıca kullanırsanız bu bir avantaj olabilir.

On dokuzunda Balık burcundaki yeni ay, özellikle ortaklığınız, işbirliğiniz, iş planlarınız ve ekip projelerinizle ilgili olanlar olmak üzere yeni başlangıçlar için harikadır. Neye başlamak istiyorsan şimdi yap.

Son olarak, baştan çıkarıcı Venüs, 20 Şubat’ta Koç burcuna ve daha yoğun bölgeye hareket ediyor ve onun buradaki varlığı arzu doğanızı artırabilir. Bir şeyi istiyorsan, onu elde etmek için her şeyi yaparsın.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayatın tadını çıkarmak

Terazi, 18 Şubat’a kadar boş zaman bölgenizdeki güneş, sizi oyuncu tarafınızı göstermeye teşvik ediyor. Önümüzdeki haftalar, yaratıcı yeteneklerinizi keşfetmek ve en sevdiğiniz hobilerinize kendinizi kaptırmak için mükemmel. En çok sevdiğiniz şeyi yapmak enerjinizi tazelemenin harika bir yoludur ve ruh halinizi de iyileştirecektir.

Artı, becerilerinizi sergilemek için bir zaman varsa, işte o zamandır. Yeteneğinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Bir yerlerde birileri sizinle bir anlaşma yapmaya can atabilir.

Beşinci evdeki Aslan burcundaki dolunay ve sosyal bölgeniz yanıltıcı olabilir çünkü değişim sektörünüzdeki elektrik Uranüs’e keskin bir açı çiziyor. Bırakma zamanı geldiğinde bir şeye veya birine tutunduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu ay fazı, her şeyi aniden sona erdirebilir veya bir durumu daha iyi hale getirecek büyük bir değişimi teşvik edebilir.

11 Şubat’ta neşeli Merkür Kova burcuna ve eğlence alanınıza girerken, yeni bir beceri öğrenmek, bir hobi edinmek veya bir ilgi grubuna veya kulübe katılmak için harika bir zaman. Eşsiz ilgi alanlarınızı tartışabileceğiniz ve keşfedebileceğiniz bir yerse, çok daha iyi.

Güneşin Balık burcuna geçmesi ve on sekizinci gündeki yaşam tarzınız, işlerinizi düzene sokmak için bir şans. Önümüzdeki dört hafta, zaman kaybı olan bu faaliyetleri ve dikkat dağıtıcı şeyleri ayıklamak için mükemmel. Bunu yaparsanız, önemli olan şeylere odaklanmak için daha fazla gününüz olur. Sağlıklı yaşam rutininizi ihmal ettiyseniz, tekrar yola çıkmak için motive olabilirsiniz.

19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, fikirleri, ürünleri veya hizmetleri piyasaya sürme ve eski alışkanlıkları bir kenara atıp yenilerini benimseme zamanıdır.

Son olarak, Venüs yirmincide Koç burcuna giriyor ve ilişki bölgenizi aydınlatıyor. Buradaki varlığı, mevcut bir ortaklığa ekstra heyecan katabilir ve güveninizi artırabilir, özellikle buzları kırmak ve birine çıkma teklif etmek istiyorsanız.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayatın tadını çıkarmak

18 Şubat’a kadar ev bölgenizdeki güneş Akrep, size hayattan bir adım geri çekilme ve olaylara bir perspektiften bakma şansı getiriyor. Önümüzdeki haftaları kendinizi beslemek, pillerinizi şarj etmek ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için kullanın. Evinizi güzelleştirmek ve sıcak aylara uygun hale getirmek istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Önce biraz dağınıklık, yeniden dekore etmeyi çok daha kolaylaştıracaktır.

Aslan burcundaki dolunay ve beşinci evdeki yüksekten uçuş bölgesi, bir yanlış anlamayla çakışabilir ve her türlü barış duygusunu paramparça edebilir. Bu ay fazı, huzursuz Uranüs’e doğru açı yapar, bu nedenle herhangi bir rahatsızlık yanlış yöne alınabilir ve önemli bir bağda kopukluğa neden olabilir. Halkın içinde duygusal bir gösteri yapacak kadar üzülmemek iyi bir fikir olacaktır. En iyi ışıkta görünmeyebilirsin. Önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa, işler düzelene kadar birkaç gün bekleyin.

Konuşkan Merkür, 11 Şubat’ta Kova burcuna ve ev ve aile sektörünüze giriyor ve evdeki işleri iyileştirmek için yeni araçlar veya teknolojiler satın almanız için size ilham verebilir. Mutfak masasında üzerinde çalışabileceğiniz bir iş fikri de hayata geçebilir. Uygulanırsa, kazanan olabilir.

Güneşin Balık burcuna geçmesi ve on sekizinci gündeki boş zaman sektörünüz, romantizmin, yaratıcılığın ve hayattan zevk almanın daha öncelikli hale geldiği bir zamanın habercisidir. Hayal gücünüz zirvede, becerilerinizi ve yeteneklerinizi şımartmak ve sanat, el işi, müzik veya yapmayı sevdiğiniz başka herhangi bir şey yaratmak için harika bir fırsat sunuyor.

Son olarak, 19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, çalışmalarınızı sosyal medya veya başka yollarla tanıtmak için mükemmel bir zamandır. Yaptıklarınızı kimin izlediğini ve takdir ettiğini asla bilemezsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Sohbetleri Zenginleştirmek

Şubat ayı yaklaşırken, iletişim sektörünüzde güneşin varlığı sizi benzer düşünen başkalarıyla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Fikirlerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşıyorlarsa, planlarınız ve projeleriniz hakkında size tavsiyelerde bulunmaya da açık olabilirler. Çevrimiçi bir iş kurmayı veya sahip olduğunuz bir işi büyütmeyi düşünüyorsanız, önümüzdeki haftalar bunu gerçeğe dönüştürmek için mükemmel.

Yine de, 5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunayın dikkatli bir şekilde ele alınması gerekiyor, çünkü işlerde bir İngiliz anahtarı atan bir sorunla aynı zamana denk gelebilir. Bu ay fazı, yıkıcı Uranüs’e doğru açı yapıyor, bu nedenle birdenbire planlarınızı alt üst edecek bir şey olabilir. Aynı zamanda kaderin eli, kaderiniz doğrultusunda işleri yeniden düzenliyor olabilir.

Akıllı Merkür on birincide Kova burcuna giriyor ve bu parlak gezegen bilgi işlem, teknoloji ve İnternet ile ilgili tüm konularda çok yardımcı olabilir. Oyunun önüne geçmek için yeni beceriler öğrenmeniz gerekiyorsa, devam etmek için harika bir zaman.

Yine de 15 Şubat civarında sakin olun. Sevimli Venüs o gün rüya gibi Neptün ile birleşir ve bakış açınız bozulabilir. Bir anda karar vermek akıllıca olmaz, bu yüzden daha fazla netlik elde edene kadar bekleyin.

Güneş, ayın on sekizinci gününde Balık burcuna giriyor ve evinizde ve aile bölgenizde yaklaşık dört hafta geçirecek. Bu, hızlandırıcıyı hafifletmek ve hayatınızı basitleştirmek için iyi bir zamandır. Kendinizi beslemek, rahatlamak, yeniden şarj olmak ve yönünüzü bulmak için bu fırsatı kullanın.

İster yeniden dekore etmeye, dağınıklığı gidermeye veya yeniden modellemeye istekli olun, 19 Şubat’ta Balık burcundaki yeni ay, yerel projelere başlamak için mükemmeldir.

Son olarak, muhteşem Venüs yirminci yüzyılda Koç burcuna ve boş zaman bölgenize girerek yaratıcı yönünüzü ortaya çıkmaya teşvik ediyor. Biraz eğlenme zamanı!


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Kaynaklara Akıllıca Yatırım Yapmak

Bu ay mali durumunuzu sizin için daha çok çalıştırmak için can atacaksınız, %s. Güneş Kova burcunda ve 18 Şubat’a kadar para bölgenizdeyken, önümüzdeki haftalar bir bütçe oluşturmak, bir tasarruf planı üzerinde çalışmak ve belki de artık istemediğiniz veya ihtiyacınız olmayan eşyaları satmak için harika. Ayrıca giderleri kısmak ve daha fazla geri dönüşüm ve yeniden kullanım yapmak için yenilikçi yollar hayal edebilirsiniz. Ve ek iş için parlak bir fikriniz varsa, onu eyleme geçirmek için iyi bir zaman olabilir.

Bununla birlikte, beşinci ayda Aslan burcundaki bir dolunay Uranüs’e enerji vermeye doğru açı yaparken, özellikle o tarih civarında harcamalarınızı izlemek iyi bir fikir olacaktır. Dikkatli olmanıza ve kurtarmaya çalışmanıza rağmen, bu ay fazı, kontrolünüzü kaybetmemenize neden olabilecek dürtülerinizi savurgan yapmanıza neden olabilir. Ayartmanın geldiğini hissediyorsanız, parayı harcamadan önce durun ve sonuçlarını düşünün.

Geveze Merkür, 11 Şubat’ta Kova burcuna geçiyor ve bu, ek gelir yaratma çabalarınıza yardımcı olabilir. Alışılmışın dışında düşünürseniz, bazı kazançlı fikirler bulabilirsiniz.

Ayın on sekizinci günü, güneş Balık burcuna ve yıllık dört haftalık kalış süresi boyunca konuşma ve düşünce sektörünüze hareket ediyor. Venüs zaten bu bölgedeyken, muhtemelen başkalarına ve onların duygularına karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Titreşimleri ve atmosferleri yakalayacaksınız ve aksini söyleseler bile biriyle neler olup bittiğini daha kolay hissedeceksiniz. Bu, diğer insanların kötü durumlarını daha iyi anlamanızı sağlayabilir ve onlara karşı duygularınızı etkileyebilir.

19 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay, yeni başlangıçlar için faydalı. Başarılı bir sonuç için iletişim, internet, sosyal medya ve ağ oluşturma ile ilgili projeler en iyi şekilde şimdi başlatılır.

Son olarak, şefkatli Venüs yirminci yılda Koç burcuna ve aile bölgenize hareket ederek uyumu teşvik eder ve her türlü zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olur.


Kova Burcu

Kova Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendinden Emin ve İyimser

Ayın tadısın Kova, çünkü burcundaki güneş sana ışıltılı bir ışıltı veriyor ve çekici faktörünü artırıyor. En iyi niteliklerinizi sergileme, en kişisel ihtiyaçlarınızı karşılama ve kalbinize yakın olan plan ve projelere odaklanma fırsatlarına sahip olacaksınız. Ve diğerleri sizi bencil olmakla suçlayabilirken, şimdi kendinize bir şeyler verme zamanı.

Yine de 5 Şubat’ta karşıt burcunuzdaki Aslan burcundaki dolunay biraz gerginliğe neden olabilir. Halının altına süpürülen duygular taşabilir ve onları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Artı, karışımdaki sinirli Uranüs ile, daha sonra pişman olmaya başladığınız bir dürtüyle bir şeyler yapmak için cazip olabilirsiniz. Her şey sakinleşene ve siz durumu daha net görene kadar beklemek akıllıca olacaktır.

On birincide, konuşkan Merkür burcunuza girerek kendinizi ifade etmeniz için size güç veriyor. Tartışılacak herhangi bir sorununuz varsa, şimdi tam zamanı.

18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçmesi, yaklaşık dört hafta boyunca kişisel finans bölgenizi öne çıkaracak. Bu, değerlendirme yapmak ve paranızın sizin için daha fazla çalışmasını nasıl sağlayabileceğinizi düşünmek için iyi bir fırsat. Ve bir ek iş başlatmak için can atıyorsanız, her zaman artık ihtiyacınız olmayan eşyaları satarak başlayabilirsiniz.

On dokuzunda Balık burcundaki yeni ay, kontrolü elinizde tutmanıza ve mali durumunuzla ilgili stres ve kaygıyı ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak bazı para yönetimi alışkanlıklarını başlatmak için iyi bir zaman.

Son olarak, keyifli Venüs 20 Şubat’ta dinamik Koç burcunda, iletişim bölgenizi öne çıkarıyor. Grafiğinizin bu bölümü enerjiyle dolup taşmaktadır, bu yüzden doğru insanlarla bağlantı kurmak için bu fırsatı kullanın ve uzağa gidebilirsiniz. Bu, bir süredir görmediğiniz insanlarla iletişim kurmak ve sohbet etmek için harika bir zaman.


Balık Burcu

Balık Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlayın ve Şarj Edin

Balık burcu, manevi sektörünüze vurgu yaparak, önümüzdeki haftalar rahatlama ve pillerinizi şarj etme şansınız. Bu, halihazırda başladığınız her şeyi bitirmek için bir fırsattır, böylece 18 Şubat’ta güneş burcunuza girdiğinde temiz bir sayfa açmış olursunuz. bunu tek başınıza veya bir danışman, terapist veya yaşam koçunun yardımıyla yapın. Ayrıca rüyalarınızı not etmek, günlüğe kaydetmek, meditasyon yapmak ve iç dünyanızla temasa geçmek için harika bir zaman.

Beşincideki dolunay, özellikle tükenmişlik veya bunalmışlık hissine denk geliyorsa, dikkatli bir şekilde ele alınması gerekebilir. Bu ay evresi, yaşam tarzı ekseninizde gerçekleşir ve gergin bir açı oluşturan başına buyruk Uranüs’ü içerir. Gününüzü basitleştirmek ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalışmak akıllıca bir hareket olabilir. Özellikle kendinizi stresli hissediyorsanız, çalışma saatlerinizi kısaltmak için de bir çağrı olabilir.

Meraklı Merkür, 11 Şubat’ta manevi bölgenize giriyor ve buradaki varlığı, sınırlarınızı aşmanıza yardımcı olabilecek biriyle bağlantı kurmanız için size ilham verebilir. Sevdiğiniz bir yazar varsa, kitaplarını okumak çok yardımcı olabilir.

Güneşin on sekizinci gün burcunuza girmesi, sonraki dört hafta boyunca elementinizde olacağınız anlamına gelir. Yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi dünyaya yansıtmak için bu fırsatı kullanın. Bu senin zamanın, o yüzden sana ne iyi geliyorsa onu yap. Bir değişiklik için kendinize ve ihtiyaçlarınıza odaklanın.

Son olarak, 19 Şubat’ta burcunuzdaki yeni ay, bir projeye başlamak, iyi bir alışkanlığa başlamak, bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya önemli bir hedefe ilerlemek için en iyi zaman ve en iyi zamandır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.