Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Aylık Burç Yorumu 2023 Şubat

Aslan burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güçlü lideriniz olan güneş, 3 Şubat’ta kararsız Uranüs ile gergin bir kareye giriyor ve bu durum şüpheye, kafa karışıklığına ve nihayetinde hayal kırıklığına yol açabilir. Yeni bir aya böyle başlamak istemezsiniz ama Evren gizemli şekillerde çalışır. Ve ne yazık ki, bu öngörülemeyen enerjiyle savaşmaya çalışmak, işleri daha da kötüleştirme eğilimindedir.

Dolunay sırasında, beşinci evdeki ego yükselten ilk evinizde büyüleyici büyük kedi enerjisi yayarsınız, ancak bu, her şeyin hızla düzelmesine yardımcı olacaktır. Çözmeniz gereken bazı romantik sorunlarınız varsa, bu lunasyon sırasında kimseyi sizinle aynı fikirde olmaya ikna etmekte sorun yaşamamalısınız.

11 Şubat’ta konuşkan Merkür açık fikirli Kova’ya sürüklendiğinde iletişim özgürce akıyor ve sizi diğer orijinal düşünürleri ve yenilikçileri aramaya gönderiyor. Eşiniz veya randevunuz çok çeşitli konular hakkında konuşmakla ilgilenmiyorsa, muhtemelen sıkılırsınız.

Güneş, on sekizinci gündeki duygusal su burcu Balık ile bağlantı kurduğunda işler hassas bir hal alır ve kesinlikle diğer insanların durumlarına karşı daha sempatik ve anlayışlı olursunuz. Geçmişte birini haksız yere yargıladınız mı? Belki de onlara bir şans daha vermenin zamanı gelmiştir, Leo.


Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şu anda ister evden ister bir ofiste çalışıyor olun Leo, mevcut çalışma durumunuza ve geleceğinize fayda sağlamak için bağlantılar kurmakla son derece meşgul olacaksınız. 5 Şubat’taki dolunay, size faydalı olabilecek yeni insanlarla tanışmanıza yardımcı olabilir. Bunlar, kariyerinizi yükseltmek için yardım eli uzatabilecek eski meslektaşları içerebilir.

Ancak, gerçek niyetlerinin farkında olun ve şu anda hatalı sözleşmelere dikkat edin. Bu insanlardan bazılarının sizin farkında olmadığınız gizli amaçları olabilir. Merak etme. Her şey eninde sonunda gün yüzüne çıkacak.

Dikkat edilmesi gereken bir başka tarih de ayın on sekizinci günü güneşin Balık burcuna girdiği zamandır, çünkü mali konuları biraz kafa karıştırıcı hale getirebilir. Serbest çalışan bir iş için zam veya ücret karşılığında bir sayı belirlemeden önce rehberlik isteyin. Değerinizden daha azıyla yetinmemek için kimse sizden daha fazlasını bilemez ve bu sizin için daha fazlasını talep etme zamanıdır. Tereddüt etmeden konuşun. Bu senin hayatın ve adil bir anlaşma aldığından emin olmalısın. Ekibinizin diğer üyeleri ve iş arkadaşlarınızla mali açıdan eşit durumda olmalısınız.


Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Birlikte çalışma

Aslan, Kova burcundaki güneş ve ayın ilk yarısında ilişki sektörünüz “ben” yerine “biz” vurgusu yapıyor. Partnerinizle sosyalleşmekten, yeni şeyler yapmaktan ve her türlü şekilde etkileşimde bulunmaktan keyif alacaksınız. Talepkar Satürn hala bu bölgede seyahat ediyor olsa da, güneş sizi durumu değerlendirmeye ve temel ilişkileri nasıl geliştirebileceğinizi düşünmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda yönünüzü bulmak için bir fırsat.

5 Şubat’ta burcunuzdaki dolunay döneminde daha dikkatli olmanız gerekebilir çünkü birisi hak ettiği ilgiyi göremezse bu drama ve öfke nöbetlerine yol açabilir. Halının altına süpürülen bir ilişki sorunu doruk noktasına ulaşabilir ve bu günü potansiyel olarak duygusal bir gün haline getirebilir. Aniden bir şey yapmaktan kaçının. Harekete geçmek için sakinleşip toparlanana kadar bekleyin.

Meraklı Merkür on birincide Kova burcuna geçerek iletişimi ve tartışmayı teşvik eder. Zor konuşmaları başlatan siz olursanız birçok şey çözülebilir. Mercury, işbirliği yapma ve anlaşmaları sonuçlandırma yeteneğinizi geliştirir, bu nedenle önemli fırsatlar etrafında müzakere için de alan vardır.

18 Şubat itibariyle, güneş dört hafta boyunca derin bir duygusal bölgede olacak ve duygusal bagajınızı bırakmanız için size ilham verecek. İşe, finansa ve başarınızın önündeki tüm engelleri kaldırmaya daha fazla odaklanmış olabilirsiniz. Burası, bir yaşam koçunun, daha zengin ve mutlu bir hayatın tadını çıkarabilmeniz için sınırlarınızın ötesine geçmenize yardımcı olabileceği yerdir.

On dokuzuncu gündeki Balık burcundaki yeni ay, bir fikir, ürün veya yeni bir iş veya romantik ilişki dahil olmak üzere önemli olan herhangi bir şeyi başlatmak için kullanışlıdır. Bir şeyleri harekete geçirmek için bir coşku dalgası hissedeceksiniz.

Son olarak, neşeli Venüs, 20 Şubat’ta iyimser Koç burcuna giriyor ve bu da seyahat sektörünüze daha fazla önem veriyor. Egzotik zevkiniz mutlaka artacaktır.


Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Şubat’ta dolunay burcunuzda olduğu için, aya en iyi randevu gecenizle başlıyorsunuz. Bekarsanız, en sevdiğiniz kıyafeti giyerek, en sevdiğiniz kulüplere giderek ve herkesin sizi görmesine izin vererek kaynaşmaya hazır olun. parlaklık. İlk buluşmayı şimdi planla, Leo. Bize daha sonra teşekkür edebilirsin.

Flört hayatınız ancak Merkür on birincide Kova burcuna girdiğinde daha iyi hale gelir. Arzu ettiğiniz kişiyi karaya çıkarmak için kelimelerinizi kullanabileceksiniz. Zıt kutuplar şu anda çekiyor, bu yüzden biraz flört etmek, ilişki sorunlarını çözmek veya aşkınızı resmileştirmek için harika bir zaman.

Hele 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde aşk hayatınız daha derin bir samimiyete bürünürken. Artık size hizmet etmeyen ilişkileri bırakın ve kendinizi havada yürüyormuş gibi hissettiren bir aşk ilişkisine açın. Zevk almak!

Ayın on dokuzunda yeni ay Balık burcuna girdiğinde, aşk hayatınızda bazı değişiklikler yaparak ayı bitirin. İster çıkmaz bir ilişkiyi bitiriyor, ister aşk ilişkinizde büyük bir adım atıyor olun, aşk ve mutluluk için bir adım atmaya hazırsınız. korkma!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.