Akrep Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Akrep burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Ocak 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Ocak 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şansın sizden yana olduğundan oldukça emin olsanız da, şu anda kendinizi çok fazla riske maruz bırakmaktan kaçınmalısınız — garip şeyler olasılıkları büyük ölçüde değiştirmek üzere. Biraz bekle.


28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün planlarınızı raydan çıkarmak için sadece küçük bir ayrıntı yeterli olacak, bu yüzden tetikte olun.


28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Kova burcundaki ay gökyüzünde sert bir t-karesi oluştururken, geçmişten gelen duygusal üzüntüler bir kez daha çirkin yüzünü gösterebilir. Şu anda evden uzaklaşmanız gerekiyorsa, alanınızın güvenliğinden kişisel bakımınızı kucaklayarak kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, ay Boğa burcundaki yolculuğuna devam ederken, kişisel bakım veya romantizm yoluyla uyumu geri kazanma fırsatınız olacak. Akşam ortaya çıkarken havayı çapkın bir hava kaplayacak, düşüncelerinize şiir ve en son aşık olduğunuz kişiyle bağ kurmak için mükemmel kelimeler getirecek. Luna, Uranüs’le yakınlaştığında sürprizler sizi bulabilir, bu yüzden kalbinizi kutsamaya açtığınızdan emin olun!


28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tek bir amaç için ve sadece bir, Akrep. Seks! Güneş gökyüzünde yükselirken, gezegen eş yöneticiniz ve seks ve tutku tanrısı kudretli Mars ile üçgen şeklinde dans edecek. Bu, kendinizi o kadar alıngan hissedeceğiniz, zar zor net düşünebileceğiniz anlamına gelir! Bekarsanız, kalbinizin içeriğini baştan çıkarmak için sızan karizmanızı ve çekici çekiciliğinizi kullanın. Siz ve sevgilinizin bundan ne elde ettiğiniz konusunda aynı sayfada olduğunuzdan emin olun! Eğer bir ilişki içindeyseniz, tüm odak ve konsantrasyonu ilkel şehvete adamak için işten biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye kendini adamalısın, Akrep? Kova burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve burcunuzdaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, yapmak istediklerinizle yapmanız gerekenler arasında parçalanmış hissetmeyi bekleyin. Kareler gergin olduğu için profesyonel ve kişisel taahhütlerinizi yeni bir bakış açısına sokacaktır. Durumu kontrol etmeye çalışmak cazip gelebilir, ancak geçişler ve Boğa burcundaki ilk dördün, düzenlemelerinizle daha güvende hissetmenize yardımcı olacaktır. Kariyerinizde başkalarına yaslanmaktan korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.