Akrep Burç Yorumları 27 Ocak 2023

Akrep burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Ocak 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 27 Ocak 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yine bazı maddi sıkıntılardan geçiyorsunuz, ancak başka birinin suçlanma ihtimali yüksektir. Belki bir oda arkadaşının kira ya da fatura borcu vardır ya da belki o arkadaş sana olan borcunu henüz tam olarak ödeyememiştir.


27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün daha kalın giyin, çünkü bazı yıpratıcı eleştiriler alacaksınız.


27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç burcu ciddi Satürn’e öpücük gönderirken, bu sabah kalbinin ve koşullarının kontrolünü elinde hissedeceksin. Son zamanlarda biraz dağınık hale gelen durumlarda düzeni geri kazanarak, yetkili tarafınızdan yararlanmanıza izin verin. Bu öğleden sonra Luna, Plüton’la karşı karşıya geldiğinde sözlerine dikkat et, yoksa başka birinin duygularını incitebilirsin. Ay Boğa burcuna geçtiğinde, haritanızın aşkı yöneten bölümünü harekete geçiren tatlı ve uyumlu bir enerji hakim olacak. Bu akşam Luna, Venüs’ü öptüğünde, sevgili bir arkadaşınızla veya o özel kişiyle bağlantı kurmayı planlayın.


27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendiniz için sürekli değişim, hareket ve evrimi ne kadar arzulasanız da, Akrep, bunu bir ortaklıkta deneyimlemekten pek hoşlanmıyorsunuz. 2018’den bu yana ilişkilerle ilgili yedinci evinizde Büyük Uyandırıcı sizden gökyüzünde dönerken, bazı büyük inişler ve çıkışlar gördünüz. Bir yandan, bekarlar muhtemelen çok benzersiz, eksantrik ve hatta uzun vadeli potansiyele sahip vizyoner insanları hayatlarına çekiyor. Yine de çiftler, sevgililerinin nasıl daha fazla özgürlük ve keşif talep ettiğini fark etmiş olabilirler.


27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yorumların iş gününüzü etkilemesine izin vermeyin, Akrep. Oğlak burcundaki Merkür, Koç burcundaki Chiron ile kare açı yaptığında, konuşmada akışınızı bozabilecek bir şey ortaya çıkabilir. Bir iş arkadaşından gelen bir yorum veya iş dışından birinden gelen geri bildirim olabilir. Her iki durumda da, yakın çevrenizin olması gerektiği kadar yardımcı olmadığını fark edebilirsiniz, bu nedenle geri bildirimlerinin omuzlarınızdan silinmesine izin verin. Şans eseri, yakın bir çalışma ilişkisinden destek alabilirsiniz, çünkü ay karşıt burcunuz Boğa’da yükselecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.