Akrep Burç Yorumları 22 Ocak 2023

Akrep burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu gece rüyalarınızı hatırlayın – inanılmaz duygusal enerjiniz daha derin bir şeye dokunmanıza izin verebilir. Bunun yarısı göz ardı edilmeli, ancak geri kalanı üzerinde düşünmeye değer.


22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün etrafınızda biraz gizem yaratın ve sonunda daha fazla dikkat çekeceksiniz.


22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Venüs ve Satürn haritanızın ev içi mutluluğu yöneten sektöründe güçlerini birleştirirken, bugün kendi alanınızın sorumluluğunu üstlenmek isteyeceksiniz. Yeni kurallar uygulayarak, sizin ve oda arkadaşlarınız için bir angarya çarkı uyarlayarak veya estetiği süsleyerek bu enerjiyle çalışın. Ne yazık ki, sabahın ortasında Kova burcundaki ay öngörülemeyen Uranüs’le karşı karşıya gelip dengeyi bozmakla veya romantik bağlarınıza drama getirmekle tehdit ettiğinde gerilim sizi bulabilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi beslerken dikkat çekmeyi planlayın ve kendinize en sevdiğiniz PJ’leri giyme izni verin.


22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, fırtına bulutları bugün yine toplanıyor. En karanlık gökyüzüne bakıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Evlilik ve romantizmin tanrıça gezegeni Tatlı Venüs, zorluk, yenilgi ve keder gezegeni buzlu Satürn ile tam kavuşumda birleşecek. Aşırı duygusal, yalnız, kederli ve içten içe kırılmış hissedeceksiniz. Bu, ev, ev içi yaşam veya aile ile ilgili anlaşmazlıklar hakkında bile olabilir. Kaçınılmaz olarak sizi kayba sürükleyecek bir teğete saplamak yerine duyguları işlemeye çalışın. Daha iyi günler ileride.


22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizle neye odaklanmak istiyorsunuz, Akrep? Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacak, Uranüs ise Boğa burcuna yönleneceğinden, bir düzenleme için ne istediğiniz veya neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık olmaya değer olabilir. Dünyevi geçişler yarı kararlıdır, ancak çalışma ilişkilerinizde, yükümlülüklerinizde veya sözleşmelerinizde herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsanız, konfor alanınızın parametrelerini keşfetmeniz önerilir. Neyi ele almak istediğinizi düşünün, bir plan yapın ve ardından ihtiyaçlarınıza uygun hüküm ve koşulları elde etmek için plan yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.