Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Yengeç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın başlarında, romantik Venüs tuhaf Kova burcuna ve 2 Ocak’ta sekizinci entrika evinize girerken çok gizemli bir auranız var ve aniden bazı akıl oyunları oynama havasındasınız. Gerçek hislerini saklamayı seçmek tamamen senin hakların arasında Yengeç ama bunu yapmak istediğin etkiyi yaratmayabilir.

Empatik yönetici ayınız, altıncı evdeki hassas burcunuzda dolunay, bu çok aydınlatıcı olabilir. Sizi siz yapan bazı gizemleri çözerken kendinize karşı nazik olun. Bu çılgınlık altında, geçmiş hatalar için kendinizi affetmek, mevcut veya eski ortaklardan aynısını yapmalarını istemekten daha önemli olabilir.

Bilgi gurusu Merkür 18 Ocak’ta ileri gittiğinde, yaşadığınız aşkla ilgili birçok sıkıntı ve hayal kırıklığına bir ara vermelisiniz. ciddi konuşmalar Biriyle tamamen aynı fikirde olamıyorsanız, uzlaşma her zaman bir seçenek olmalıdır.

Asi Kova’daki yeni ay ve yirmi birincideki yenilenme eviniz, sizi her zaman denemek istediğiniz bir şeyi denemek için mükemmel bir konuma getiriyor. İlişki durumunuz ne olursa olsun, bu yenilikçi ay size bilinmeyeni keşfetme izni veriyor. Kurallara uymak isteğe bağlıdır.


Yengeç Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yıl, finansal planlamada hızlandırılmış bir kursla başlar. Beş parasız kalmıyorsun ama güvenliği arzuluyorsun ve para durumunu düzene sokmak istiyorsun. Merkür 18 Ocak’ta yön değiştirdiğinde, üniversite kredilerini veya kredi kartı borçlarını ödemeye başlamak zorunda kalabilirsiniz. İyi haber şu ki, bu geçiş aynı zamanda yolunuzu yükseltebilir ve bu da acının bir kısmını gidermeye yardımcı olabilir.

Dikkat edilmesi gereken nokta, Merkür’ün sizi mali durumunuzu değiştirmeye zorlaması ve bu, asi Uranüs’ün yirmi saniyede doğrudan dönmesiyle beklenmeyen bir darbe alabilir. Ancak bu geçiş şanssız değildir, bu nedenle paranızı ve ardından 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girdikten sonra birazını telafi edebilirsiniz.

Bu ay yolunuza çıkabilecek tatsız bir iş planına veya yatırıma dikkat edin. Paranızı veya kariyerinizi ilgilendiren şüpheli bir durumdan kaçınmaya dikkat etmezseniz, skandalla sonuçlanabilir. Bir teklife direnmek zor olabilir, ancak ne söz verirlerse versinler hayır demelisiniz. Bir anlaşmanın kağıt üzerinde iyi görünmesi aslında öyle olduğu anlamına gelmez. 21’deki yeni ay, hazırsanız bu tür konuların kontrolünü yeniden kazanmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2023 yılı, Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna girmesiyle başlar ve tabuları utanmadan keşfetmenizi sağlar. Biraz sapık ol! Özellikle altıncı evdeki burcunuzdaki dolunay, kendinizi en iyi haliniz gibi hissetmenize yardımcı olabilir. İlk buluşmada yaramazlık yap ve tüm kuralları çiğne.

Duygusal iblislerinizden kaçtıktan sonra, 12 Ocak’ta Mars ileri doğru gittiğinde nihayet onlarla savaşabileceksiniz. Hala kalp kırıklığından sersemliyorsanız, iyileşebilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. Ertesi gün Juno’nun Koç burcuna girmesiyle geçmişi unutabilecek ve romantik geleceğinize odaklanabileceksiniz.

Merkür on sekizincide ileri gittiğinde aşık olduğunuz kişiye sorun, çünkü sonunda doğru kelimeleri bulacaksınız. 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girdiğinde daha derin bağlar oluşturmaya yardımcı olmak için bu kelimeleri kullanın. Randevu için en iyi geceniz, ertesi gün Kova burcundaki yeni aydır, çünkü daha samimi yönünüzü keşfetmenize yardımcı olabilir.

Yirmi altıncıda Venüs Balık burcuna girdiğinde aşk mesafe kat eder ve sizi sevdiğiniz kişiden uzaklaştıran engelleri aşmanıza izin verir. Her şey yoluna girecek Yengeç!


Yengeç Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

akraba ruhlar

Her türlü romantik ve ticari meseleler, işbirlikleri ve diğer etkileşimler için mükemmel olan 20 Ocak Yengeç’e kadar ilişkiler gündeminizin başında. Önümüzdeki haftalarda, tek başınıza çalışmaya çalışmaktansa bir ekibin parçası olarak daha iyi çalışacaksınız. Asla tek başınıza yönetemeyeceğiniz sonuçlar elde etmek için diğer insanların becerilerinden ve uzmanlıklarından yararlanacaksınız.

Altıncı evdeki burcunuzdaki dolunay ekstra bakıma ihtiyaç duyabilir, çünkü bu sıralarda kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Duygular ön plana çıkabilir ve en ufak bir şey sizi gözyaşlarına boğabilir. Ağlamaya ihtiyacın varsa, hepsini bırak. çok daha iyi hissedeceksin.

Ek olarak, alıngan Mars, 12 Ocak’ta maneviyat sektörünüzde doğrudan dönüyor. Bu, sınırlamalarınızı aşmanıza yardımcı olabilecek bir yaşam koçu veya akıl hocası ile iletişime geçmeniz için size ilham verebilir. Son haftalarda Mars geri hareketindeyken bunların özellikle farkında olabilirsiniz, ancak şimdi onlar hakkında bir şeyler yapmanın zamanı geldi.

Güzel Venüs, ikincide finans ve iş sektörünüze giriyor, ardından yirmincide parlak güneş geliyor. Önümüzdeki haftalar, işinizi bir sonraki seviyeye taşırken aynı zamanda ilerlemenizi engelleyen sorunları çözmek için derine inme fırsatınız olacak. Bir yandan daha fazla para kazanmak isteyeceksiniz; diğer yandan, işlerinizi düzene sokmak ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamak isteyeceksiniz.

21 Ocak’ta Kova burcundaki yeniay, yeni girişimleri başlatmak için mükemmel bir zaman. Bir iş kurmak, bir ürün piyasaya sürmek veya mali durumunuzu idare etme şeklinizde değişiklik yapmak istiyorsanız, bu hamlenizi yapmak için mükemmel bir zaman.

Son olarak, sevimli Venüs, yirmi altıncıda Balık burcuna ve yeni fırsatlar sektörünüze giriyor. Hayata olan iştahınız artabilir ve başka ülkelerden ve kültürlerden insanlarla tanışmaktan keyif alacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.