Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Yay burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Yay burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Para Önemlidir

Sevgili Yay, mali durumunuzu anlamaya çalışıyorsanız, 2023 başlarken kontrolü ele almaya istekli olacaksınız. Bu, faturalarınızı ve harcamalarınızı karşılamak ve yağmurlu bir gün için tasarruf etmek için bir bütçe belirlemek için ideal bir zamandır. Merkür’ün 18 Ocak’a kadar geri sarmasıyla ekstra özen göstermeniz gerekeceğini unutmayın. Gerektiğinde paranızı geri alabilmek için makbuzları ve evrakları saklayın.

Altıncıda mali ekseninizde meydana gelen dolunay, sizi küçük bir alışveriş terapisine girmeye teşvik edebilir. Kendinizi normalden daha savunmasız hissediyorsanız, alışveriş yapmak ruh halinizi yükseltmenin bir yolu olabilir. Yine de aşırıya kaçmamaya çalışın, çünkü maliyeti düşünmeden harcama yapabilirsiniz.

12 Ocak’ta savaşçı Mars yön değiştirirken ilişkiler iyileşebilir. Birinin size karşı tutumundan dolayı moraliniz bozulduysa, o kişi daha iyiye doğru değişmeye başlayabilir. Genel olarak, başkalarıyla olan bağlantılarınız önümüzdeki haftalarda gelişebilir. Ve bazı çağrışımları bitirmek zorunda kaldıysanız, kısa sürede bunun için kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

İncelikli Venüs, ikinci günde konuşma ve düşünce sektörünüze giriyor, ardından yirmincide güneş geliyor, bu nedenle iletişim bu ay güçlü bir tema. Artık iş arkadaşlarınız veya arkadaşlarınızla çok ikna edici olabilirsiniz. Kendinizi tanıtmanız gerekiyorsa, bunu yapmak için harika bir zaman.

Buradaki güneş, planlarınızı ve bu planlarda size kimin yardım edebileceğini değerlendirmeye ve düşünmeye teşvik ediyor. Ağ, başarınızın anahtarı olabilir.

Başlatmaya can attığınız bir projeniz varsa, 21 Ocak’taki yeni ay zamanına gidin. Hayal ettiğinizden daha hızlı başlayabilir.

Son olarak, nefis Venüs, ev ve aile meselelerinde barış ve uyumu yeniden sağlayabilecek şekilde, yirmi altıncıda Balık burcuna ve ev bölgenize hareket ediyor.


Yay Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Venüs, 2 Ocak’tan itibaren özgürlük arayan Kova’yı ve üçüncü bağlantı evinizi ziyaret ettiğinde romantik karşılaşmalar kısa ve tatlıdır. en azından şimdilik büyük ölçüde bağımsız kalmaya devam ediyor.

Altıncıda, hassas Yengeç burcuna ve diğer insanların eşyalarını biriktirme eğiliminde olan sekizinci evinize bir dolunay geliyor. Tuttuğunuz eski bir kapüşonlu kapüşonlu ya da çok fazla bagajı olan bir ilişki içinde olduğunuz biri olsun, bu boktan şeyi bırakmanın zamanı geldi. Bu dönüştürücü lunasyon sırasında geçmişe tutunmak kimseye bir fayda sağlamaz.

12 Ocak’ta, büyük oyuncu Mars, konuşkan hava burcu İkizler eşliğinde ileri giderken büyük bir enerji değişimi yaşarsınız ve tüm kirli çamaşırlarınızın rüzgarda uçuştuğunu görünce hayal kırıklığına uğrayabilir (ve utanabilirsiniz). Birine aşk hayatınızla ilgili mahrem detayları anlattıysanız, herkesin görmesi için onları sosyal medyada yayınlamaları ihtimali yüksektir. Kime güvendiğine dikkat et Yay.

Güneş, şanslı gezegeniniz Jüpiter’i yirmi dördüncüde altmışlık açı yaptığında çok daha iyi haberler gelir. Astrolojinin en olumlu yönlerinden biri olan bu sekstil, aşk hayatınıza umut ve mutluluk yağdırır. İnanılmaz titreşimleri hissedebiliyor musunuz? Muhteşem bir şey olmak üzere.


Yay Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay size finansal sağlığınızın geleceğini düşünmeniz için zaman veriyor. Şu anda, işteki ilişkilerinizde eninde sonunda değişimlere yol açabilecek bazı kararlar vermeniz gerekiyor.

6 Ocak’taki Yengeç yeni ayı, sezginize güvenmeniz ve zam isteme arzunuzu ortaya koymanız için size ilham verebilir. Bu aydınlanma sırasında daha fazla para isteme uyarısı, başarılarınızı kıskanan iş arkadaşlarınız arasında bir drama başlatabilir. Kendinizi onların duygusal davranışlarına karşı savunmaya çalışmadan önce, bir adım geri atın ve bu zahmete değip değmeyeceğini kendinize sorun. Sonuçta Yay burcu, istediğin parayı aldıysan ve hak ettiysen, davranışları profesyonelden azsa ne fark eder?

Devam ederse, 18 Ocak’ta sona erecek olan Merkür’ün geri hareketinden yararlanarak İK ile konuşabilir ve dedikodulara, bakışlara ve dramaya son verebilirsiniz. Duygusal esenliğinizi koruma konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Kendi finansal güvenliğinizi sağlamanız gerekir.


Yay Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2023 yılı, Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna girmesiyle entelektüel olarak uyarıcı bir notla başlar ve esprili şakalar ön sevişme olarak kullanılabilir. En iyi randevu geceniz, sıradan bir ilişkinin samimi bir aşk ilişkisine dönüşebileceği, altıncı gündeki Yengeç dolunayıdır. Korumanızı bırakın ve savunmasız olun, Yay.

12 Ocak’ta Mars İkizler’de ileri doğru döndüğünde ve ertesi gün Juno Koç burcuna girdiğinde flört hayatınız buharlaşmaya devam ediyor ve bu da onu romantizm için harika bir zaman yapıyor. Bu, aşk ilişkileri için harika bir zaman, ancak dürüst kaldığınızdan emin olun, aksi takdirde işler karışabilir.

Bu sevginin sürmesine yardımcı olmak istiyorsanız, Merkür on sekizincide ileri gittiğinde sevgilinizle sağlıklı bir bağ geliştirdiğinizden emin olun, çünkü fazla sahiplenici olmak iyi bir şeyi mahvedebilir. 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girdiğinde iletişimi açık tutmak ilişkinize yardımcı olacaktır. Ertesi gün Kova burcundaki yeniayı sırasında aşkınızın yeni bir ortamda gelişebilmesi için bir hafta sonu kaçamağı da öyle olacaktır. İyi eğlenceler!

Her şey yolunda giderse, Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna girdiğinde eşinizi ailenizle tanıştırabilirsiniz. Bu bir sonraki büyük adım olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.