Terazi Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Terazi burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 9 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bırakın diğer insanlar ıvır zıvır şeyler için endişelensin – gözünüz ödülde olsun! Aşk olabilir, tatlı bir iş olabilir ya da uluslararası süper yıldız olabilir, ama oraya nasıl gideceğinizi tam olarak söyleyebilirsiniz.


9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir süredir görmediğin bazı iyi arkadaşlarla dışarı çık. Onları özlüyorsun!


9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Venüs Jüpiter ile bağlantı kurarken, ilişkinizdeki ekip çalışması bugün sizin için ana tema olacak. Bu kozmik iklim, özellikle son zamanlarda eşinizden daha fazla ev işi yapıyorsanız, aşk hayatınızdaki dengesizliklere işaret edebilir. Daha fazla yardım istemekten korkmayın, ancak ilk etapta bu tür taleplerde bulunmak zorunda kaldığınız için öfkelenmeyin veya gücenmemeye çalışın. Bu arada, Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya gelir ve özellikle evde sorunlar yaşıyorsanız sizi profesyonel oyundan atmakla tehdit eder. Bu akşam Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, evdeki mutluluğa odaklanmanız için size ilham verecek bir değişiklik hissedeceksiniz.


9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel hayatınız için özellikle muhteşem bir gün sizi bekliyor Terazi. Daha büyük faydalı gezegenimiz kudretli Jüpiter, kanatlarını bir başmelek gibi gökyüzüne doğru açarken, gökyüzüne tüyler saçacak. Şimdi üçüncü iletişim evinizin derecelerinde yörüngede dönen Venüs, onları yakalamak için uzanacak. Bu, biricik olanınızla her zamankinden daha yakınlaşmanıza yardımcı olacak sihirli kelimeleri telaffuz edebileceğiniz anlamına gelir. Hatta bazı bekarlar, yakınlardaki tanıdık uğrak yerlerinde veya hatta iş aracılığıyla biriyle dışarıda buluşabilir! Gözünü dört aç.


9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İyimserlik tarafında hava, ama muhakeme yeteneğinizi kullanmayı unutmayın Terazi. Umutlu olmaktan başka bir şey yapmak zor olabilir, ancak Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında iyi huylu enerjinizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu kare biraz sakinleştirici olduğundan, onu iş hakkında veya iş arkadaşlarınızla konuşurken sınırlamanız gerekebilir. Aksi takdirde, kendinizi tahmin etmediğiniz bir fırsata, yükümlülük veya sorumluluğa sürüklenmiş bulabilirsiniz. Yeni taahhütlerden geri durmak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.