Terazi Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Terazi burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir sizi rahatsız ediyor olsa bile küçük şeyleri unutun – şimdi büyük resimlerin en büyüğüne odaklanmanız gerekiyor. Bir şey düşüncenizi daha iyiye doğru değiştirir, bu yüzden çıldırın!


8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Resmin tamamını kavramaya çalışın. Bu durumda tünel görüşü arzu edilmez.


8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah İkizler’in ayı Satürn’le birleşirken, yıldızlar senden şiddetli tarafını serbest bırakmanı isteyecek. Bu hisler, güne bir güç ve amaç duygusuyla yaklaşmak için mükemmeldir, bu yüzden işe gitmeden önce kendinizi hazırladığınızdan emin olun. Sabah ortasına kadar sağlıksız atıştırmalıklara ve aşırı kafeinli içeceklere uzanmaktan kaçının, aksi takdirde Ay ile Neptün arasındaki sert bir kare vücudunuzu bir döngüye sokabilir. Bu gece gökyüzünde sert bir t-karesi oluştuğunda veya perdenin ötesinden gelen önemli mesajları kaçırabileceğiniz zaman cihazlarınızdan fişi çekmeyi düşünün.


8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aklını başına topla Terazi. Ateşe verildiğinizi ve patlamaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Dram bekliyor. Bu nedenle, ne söylediğinize, yayınladığınıza veya iletişim kurduğunuza çok dikkat edin. İnsanlar size saldırmak ve kişisel ya da romantik yaşamınızı sabote etmek için ormandan çıkıyor olabilir. Fikirlerinize ve kendinizi nasıl sunduğunuza öfkeli olsalar da, savaş sancaklarıyla peşlerine düşmek için pek iyi bir zaman değil. Büyük güneş, bizim kudretli ışığımız, iletişimle ilgili üçüncü evinizde cızırdamaya devam ederken, alıngan bir Mars’la kötü bir şekilde çarpışacak. Bu enerji kaybolana kadar dikkat çekmemeye çalışın.


8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fazla sinirlenmemeye çalış Terazi. Genellikle, sohbette barışı koruma konusunda güvenilebilecek meslektaş sizsiniz. Ancak Yay burcundaki güneş İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt konumda olduğu düşünülürse bugün farklı bir hikaye olabilir. Muhalefet iş gününüz boyunca semeresini verdikçe, fikirlerinizi şaşırtıcı derecede açık sözlü hissedebilir veya bir tartışmaya katılmaya açık olabilirsiniz. Bir meslektaşınıza karşı savunma yapmak cazip gelse de, herhangi bir düşmanca konuşmadan geri adım atmak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.