Oğlak Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Oğlak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 9 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün gerçekten olması gerekenden biraz daha zor ve insanların kendi çıkarlarını gözettiklerini görebilirsiniz. İyi haber şu ki, durum sonsuza kadar süremez ve yarına kadar düzelebilir!


9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pencereyi açın ve havayı boşaltın! Bazen dünya tamamen duman ve ayna gibi görünür.


9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs Jüpiter’le karşı karşıya gelirken korkular ve endişeler bugün her zamankinden daha belirgin hissedilebilir. Bu göksel değiş tokuşun üzerinizde beyinsel bir etkisi olacaktır, ancak ortaya çıktıkça düşünce ve duyguların akmasına izin vermelisiniz. Özbakım eksikliği, özellikle Ay ve Merkür gökyüzünde karşı karşıya geldiğinde sorunları tetiklemeye devam edebilir. Bu titreşimler sizin normalden daha gergin hissetmenize neden olabilir ki bu kişisel bir ayrıntıyı saklaması zor olacaktır. Neyse ki, bu gece Venüs burcunuza geçerek sizi lütufla kutsadığında uyumlu bir enerji sizi bulacaktır.


9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünde pırıl pırıl bir gün var Oğlak. Aslında, uzun vadeli planlar ve vaatler yapmak için bir ortakla aranızda sürpriz bir karar getirebilir. Yumuşak ve tatlı bir Venüs onu canlandırırken, kozmosun ötesine, kendine güvenen ve karizmatik bir Jüpiter’e, şu anda güneşin üçüncü iletişim evinizde dönmekte olan daha büyük yararlı gezegen olan Jüpiter’e bakacak. İkiniz de yola çıkıp seyahat etmek için spontane bir karar verebilirsiniz, özellikle de ikinizin de ihtiyacı olan şeyin bu olduğuna dair bir önseziniz varsa. Dalın ve biraz eğlenin!


9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne önermek istiyorsun Oğlak? Yay burcundaki Venüs, Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında, aklınızda bir taahhüt, çalışma ilişkisi veya yaratıcı bir fırsat olabilir. Hemen çıkıp aklınızdan geçenleri söylemek cazip gelse de, kare dağılana kadar konuşmayı sürdürmek isteyebilirsiniz. Kare hafiflediğinde, bugün ilerleyen saatlerde Venüs burcunuza girdiğinde düşüncelerinizi öne sürerken daha özgüvenli hissedeceksiniz. Burcunuzdaki Venüs, sizi topraklarken tutarken güveninizi ve yeteneklerinizi artırabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.