Oğlak Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Oğlak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Flört durumları bugün oldukça tuhaf bir hal alabilir, özellikle de herhangi bir nedenle bunun sorumlusu sizseniz. Herhangi bir hata yapmıyorsun – sadece insanlar seni doğru görmüyor!


8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazı insanlar yardım istemekten vazgeçemez, bazıları ise başlayamaz. bugün kimsin


8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bu sabah, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken, çöküş ile sağlığınızı beslemek arasında bir ilişki bulmaya çalışın. Yıldızlar sizi iyi yaşamaya doğru iterken, bu titreşimler kendinizi organik bir meyve suyu, masaj tedavisi veya yoga dersleriyle şımartmak için mükemmeldir. Ne yazık ki, Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde dağınıklığı ve beyin sisini tetiklemekle tehdit eden puslu bir enerji sizi oyundan atabilir. Bu gece daha sonra bir t-kare oluştuğunda dikkat çekmeyi planlayın, bu da organize olmaya odaklanmak için iyi bir zaman olmasını sağlar. Büyü saati yaklaşırken ve Ay Yengeç burcuna geçerken uyumlu bir enerji havaya nüfuz edecek.


8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik enerjisi, şiddetli bir yangın kasırgasının, Oğlak burcunun ortasında duruyormuşsunuz gibi hissettirebilir. Bunun nedeni, büyük yıldızımız olan güneşin, kızıl gezegen, kudretli Mars ile karşıt açıya yaklaşmasıdır. Hayat, göklerde kükreyen tanrıların öfkeli, trajik bir savaşı gibi hissedilecek. Bu iki güç merkezi saf ateşi temsil ettiğinden, birlikte çalışmadıklarında çatışmalar, drama ve patlayıcı öfke yaratırlar. Hatta, özellikle kişisel veya romantik hayatınızla ilgili olarak, gizli veya gizli bir düşmanın sizi sabote etmek veya yaralamak için dışarı çıktığını hissedebilirsiniz! Bir adım geri atın ve antenlerinizi yukarıda tutun.


8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol Oğlak. İkizler burcunda geri giden Mars, Yay burcundaki güneşe karşıt açı yaptığında kendinizi her zamankinden daha huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Aklınızda çok şey olabileceği gibi, işinizde de pek çok şey olabilir. İç ve dış dünyanız arasında, başınız dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz! Zihinsel ve fiziksel olarak yaralı hissetmek yerine derin bir nefes almalısınız. İş gününüzün geri kalanında bunalmış hissetmemek için kendinizi merkeze almanın bir yolunu bulun. Bunu yapabilirsin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.