Kova Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Kova burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tamamen kontrolden çıkmadan önce birkaç flört çelişkisini çözmeniz gerekiyor – ama neyse ki, hepsini çabucak çözecek beyin gücünüz var. Aslında sonunda kazanabilirsin.


8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Beni çitle çevirme! Bu senin toplanma çığlığın. Hepiniz özgürlükle ilgilisiniz – bolca.


8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün kolayca arkadaş edineceksin, çünkü İkizler ayı Satürn’ü öpüyor. Bu enerjiyi yeni bağlantılara ilgi duymak için kullanın, özellikle de gözünüze kestirdiğiniz biriyle tutkulu bir alışverişi tetiklemeyi umuyorsanız. Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde can sıkıntısı yaşayabilirsiniz, ancak çevrimiçi alışverişle zaman geçirmekten kaçınmanız gerekir, aksi takdirde istemeden fazla harcama yapabilirsiniz. Eleştirme eğilimi olan arkadaşlardan veya aile üyelerinden uzak durun, aksi takdirde sert bir t-karesi çatışmayı ve duygusal karışıklığı tetikleyebilir. Gün sona erdiğinde ve Luna Yengeç burcuna girdiğinde, odak noktanızı sağlık ve zindeliğe kaydırdığınızda bir değişim fark edeceksiniz.


8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün göklerde büyük çatışmalar yazılıyor ve kimse onları önleyemeyecek. Gökyüzünden ham, gümbür gümbür ateş fışkırıyor. Bunun nedeni, arkadaşlıklarla ilgili güneş on birinci evinizdeki cızırdayan güneşin, şu anda gerçek aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili beşinci evinizde yörüngede dönen kızıl gezegen, kudretli Mars ile şiddetli bir şekilde çatışacak olmasıdır. Bir arkadaş ve sevgilin birbirlerinin gırtlağına gelebilir! Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu, dedikodu ve kargaşanın ağınız arasında gerilimi artırıyor olmasıdır. Yapılacak en iyi şey, otoritenizi savunmak ve inandığınız şey için ayağa kalkmaktır.


8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlk önce hangi projeye başlamalısın, Kova? Yapacak çok şey ve çok az zaman var, İkizler’de geri giden Mars, Yay’da güneşe bir kare oluşturur. Özellikle iş yerinde birkaç tutku projesine veya yaratıcı çabaya kaydolduysanız, tabağınızda ne kadar çok şey olduğuna şaşırabilirsiniz. Bazı iş arkadaşlarınız da can sıkıcı olabilir, çünkü bu muhalefet gereksiz yorumları ve hatta tartışmayı ateşleyebilir. Etkileşim kurmak yerine, görevleriniz üzerinde çalışmak üzere odak noktanızı bulmak için zihninizi sakinleştirmeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.