İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

İkizler burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Teknik kozmik lideriniz Merkür yıla korkunç bir gerileme döngüsünde başladığından, pek çok yanlış anlama ve iletişimle ilgili çeşitli başka aksaklıklar yaşıyor olabilirsiniz, ancak 2 Ocak’ta Balık burcunda sezgisel Neptün ile yatıştırıcı bir sekstil durumu iyileştirir. Şimdi önsezilerine güven.

Dokuzunda, yenilikçi Kova burcundaki aşk dolu Venüs ile meraklı burcunuzdaki güçlü geri giden Mars arasındaki bir üçgen, mantık ve ham cinsel arzu arasında ilginç bir denge ortaya çıkarır. Fiziksel dürtülerinize göre hareket etmek cazip gelebilir, ancak bu gerçekten sizin çıkarlarınıza uygun mu?

Güçlü bir şekilde yoğun olan Mars, 12 Ocak’ta entelektüel burcunuzla hala ortakken, sizi sorular sormaya ve mevcut romantik durumunuz hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenmeye motive ederken ileri gidiyor. Daha iyi bir sevgili, partner vb. olmak için mümkün olduğu kadar çok bilgi tüketin. Aşk hayatınızı yeni zirvelere taşımak için ihtiyacınız olan bilgi, onu bulmanızı bekliyor İkizler.

Cevapsız mesajlar ve iptal edilen tarihler gibi pek çok sinir bozucu sorun, teknoloji meraklısı Merkür sağlam dünya burcu Oğlak burcunda on sekizinci evdeyken ileri gittiğinde ortadan kalkacaktır. Ve şu anda bakış açınız biraz karamsar olsa da, hala hiçbir şeyi göz ardı etmiyorsunuz. Bu aşk hedeflerinin haritasını çıkarın ve onların peşinden gidin. Denemeden neler yapabileceğinizi bilemezsiniz.


İkizler Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu senin için ilginç bir zaman, İkizler. Ay, Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna geçmesiyle büyük bir patlamayla açılıyor ve yaptığınız her şeyde başarılı olma arzunuzu artırıyor. Her zamanki gibi, birçok görev ve projeyle boğuluyorsunuz, ancak size kendini gösteren ana yansıma, şu anda gerçekte nasıl hissettiğinizdir. Birçok duygusal atılım vardır ve iş hayatınızı özel hayatınızdan ayırmakta zorlanabilirsiniz.

Mars on ikincide doğrudan dönüyor ve doğru kelimeleri bulamadığınızı veya son birkaç haftadır saplantı haline getirdiğiniz o adımı yapamadığınızı keşfedebilirsiniz. Yine de bekleyen pek çok inanılmaz sürpriz var ve kartlarınızı doğru oynarsanız daha fazla bağlantı sağlayabilecek bir lider için güçlü bir öneri alabilirsiniz.

Merkür 18 Ocak’ta ileri doğru dönüyor ve başka birinin kendi çocuksu davranışlarını fark edememesine rağmen, ruhunuzda size daha olgun bir bakış açısı sağlayan bir değişiklik var. Ne kadar meşgul olursanız olun, daha huzurlu bir çalışma ortamı yaratılmasına yardımcı olabilirsiniz. Ayın sonuna doğru harika bir rüya gerçek olabilir, bu yüzden harika çabalarınızı sürdürün!


İkizler Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aşk, bu ay Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna girmesiyle sizi çok garip yerlere götürebilir, bu da seyahat ederken veya başka bir ülkede aşkı bulma konusunda güçlü bir olasılık yaratır. Ancak, zihninizi ve kalbinizi genişletirken, altıncıdaki Yengeç dolunayı sırasında fazla bağlanmayın. Romantizmi bozabilir.

Uzun bir gerileme mevsiminin ardından, 12 Ocak’ta Mars burcunuzda ilerlediğinde nihayet aşk hayatınızda ilerlemeye hazırsınız. Bu yenilenen enerji artışını ve ilk buluşmaları planlamak için arzuyu kullanın. Özellikle Juno’nun ertesi gün Koç burcuna girmesi bazı romantik sürprizlere yol açabileceği için.

En iyi randevu geceniz, Merkür’ün on sekizincide doğrudan gittiği zamandır, bu da onu daha derin bağlara yol açabilecek samimi bir iletişim gecesi haline getirir. Potansiyel aşıklarla derin sohbetler yapmak için 20 Ocak’ta Kova burcuna giren güneşi kullanın. Aynı sayfadaysanız, ertesi gün Kova yeniayı sırasında maceralı bir randevu gecesi planlayın. Şaşırtıcı keşiflere yol açabilir.

Ay, Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna girdiğinde ciddi bir notla sona eriyor. İkizler, biriyle istikrarlı bir şekilde gidiyorsanız, halka açıldıkça sosyal medyayı resmileştirin. Zevk almak!


İkizler Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Salıverme

Ocak ayı yaklaşırken ve 2023 sizi kucağına alırken, İkizler burcu, sizi geride tutan her ne ise onu bırakmak için harika bir zaman. 20 Ocak’a kadar değişim ve dönüşüm sektörünüze güçlü bir şekilde odaklanmak, ölü odunları temizleme fırsatınızdır. Duygusal bagajdan kurtulun, kaynaklarınızı tüketen sorunları kapatın ve önünüze çıkan tüm güzel şeylere yer açın.

6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay, artık çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi salıvermek için bir fırsattır. Mali ekseninizde meydana geldiği için, para durumunuz hakkında kendinizi güvende ve mutlu hissetmenizi engelleyen borç ve diğer sorunlara çözüm bulmak amacıyla para meselelerini halletmek için harika bir zaman.

Ve savaşçı Mars, yaklaşık on hafta boyunca geri hareket ettikten sonra on ikincide burcunuzda ileri doğru dönerken kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Enerjinizin ve güveninizin geri geldiğini ve askıya alınan projelerin artık tozunu alıp yeniden başlatılabileceğini göreceksiniz.

Rehber gezegeniniz Zeki Merkür, 18 Ocak’ta finans sektörünüzde doğrudan dönüşe geçiyor, bu da bu noktadan sonra iş ve para meselelerinde daha az gecikme olacağı anlamına geliyor.

Güneş Kova burcuna geçerken ve yirmincide daha neşeli bir bölgeye geçerken bir değişim hissedeceksiniz. Son zamanlarda işler yoğunsa, rahatlamak ve yönünüzü bulmak için hızlı bir kaçamak veya daha uzun bir tatil için hazır olabilirsiniz. Bu, sizi konfor alanınızdan çıkaran fırsatlara ulaşma ve onları yakalama zamanıdır.

21 Ocak’ta Kova burcundaki yeniay, uzun süredir aklınızda olan fikirleri ve projeleri başlatmak için mükemmel bir zaman. Onlar hakkında hevesli hissederken şimdi harekete geçin.

Son olarak, sevimli Venüs yirmi altıncıda kariyer sektörünüze giriyor;


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.