Günlük Yemek Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Aralık Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ofiste düşüncesiz olmak ve zorbalık yapmak, endişelendiğiniz itibarı artırmaz. Bu yüzden pisliği azaltın ve bir kez olsun arkadaş canlısı olmayı deneyin. Sashimi, maki rolls ve miso çorbası size oldukça pahalıya mal olsa bile iş arkadaşlarınıza öğle yemeği ısmarlayın.


Boğa Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir kutu ton balığı sizin için önemsiz olabilir ama daha az şanslı biri için bir günlük öğün olabilir. Öyleyse dışarı çıkın ve bunlardan birkaç tane daha ve ayrıca kutu tavuk veya sebze çorbası alın. Onları bir yemek gezisine bağışlayın. Her zerre hiçbir şeyi olmayanlara yardımcı olacaktır.


İkizler Burcu

9 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Titiz planlamayla birleşen sıkı çalışma, bugün başarıya ulaşacak. Ama akşam yemeği geldiğinde o kadar dakik olmayabilirsin. Kendi sarımsaklı ekmeğinizi yapma zahmetine katlanacak olsanız da, telefonu açıp pepperoni pizza siparişi vermek bu gece olabileceği kadar detaylı olabilir.


Yengeç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yenilginin ağzından zaferi kapma yeteneğiniz bugün işe yarayacak. Somunları balığa dönüştürmeniz an meselesi olabilir. Umarım bu balıklar, ızgarada pişirilebilen ve lezzetli bir narenciye pesto ile servis edilebilen kalın biftekler veren kılıç balığı olacaktır.


Aslan Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Vücudu güzelleştirmek için egzersizden daha fazlası gerekir. Sağlıklı ve mantıklı bir diyet daha da önemli olabilir. Bu nedenle, bol miktarda sebze, tam tahıllı karbonhidrat ve meyve ile birlikte protein açısından zengin tavuk veya somon yemekleri yediğinizden emin olun. Sıkıcı gelebilir, ancak seksi sonuçlar buna değer.


Başak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıkı çalışmanız övgü ve patronun sırtına içten bir tokat olarak karşılığını verecek. Bu güzel, ama cebinize fazladan para girmeyecek. Bu yüzden akşam yemeği bu gece ucuz olabilir. Bir Salisbury biftek TV yemeği, özellikle de çikolatalı puding ile size bir ziyafet gibi gelecek.


Terazi Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi biraz tuhaf hissediyor olabilirsiniz, ortanın biraz solunda. Bu nedenle, yiyecek seçimlerinizin tuhaf ruh halinizi yansıtmasına izin verin. Fıstık ezmesi ve muzlu sandviçler harika bir öğle yemeği seçeneği olacak. Hey, Elvis için işe yaradıysa senin için de işe yarayabilir, özellikle onları derin yağda kızartırsan!


Akrep Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün herkesle iyi yüzeceksin. Hoş mizacınız, insanların sizinle birlikte olmak istemesine neden olacak. Herkesin birlikte öğle yemeğine çıkması için güzel bir gün olabilir. Nachos, Buffalo kanatları ve pizza gibi ortak bir şeyin tadını çıkarın. Abur cubur paylaşmak, bağ kurmanın özüdür.


Yay Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Özgün düşünceye olan tutkunuz bariz olanın ötesini görmenizi sağlar. Arkadaşlarınız akşam yemeği için İtalyanca önerdiğinde, kesinlikle Sicilya olan bir yer önerin. Tonno Alla Palermitana için yarışacaklar! Öte yandan limon, sarımsak ve biberiye ile kavrulmuş beyaz şarapta marine edilmiş ton balığını kim sevmez ki?


Oğlak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir terfi için uğraşırken patronu etkilemeniz gerekecek. İş ahlakınız kendi adına konuşuyor, ancak onu başka şekillerde hareket ettirmeniz gerekecek. Onu öğle yemeğine götürmek iyi bir fikir ama seçimlerine dikkat et. Onunla bir burito bölmek, aradığınız etkiye sahip olmayabilir.


Kova Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gökten belalar yağacak. Karmaşık bir gün sizi sinirli ve bitkin bırakacaktır. Hızlı bir şekilde daha iyi hissetmeni sağlayacak bir şeye ihtiyacın olacak. En sevdiğiniz İtalyan restoranında büyük, yapışkan bir lazanya tabağı sizi oraya götürürken, birkaç bardak kırmızı şarap anlaşmayı imzalar.


Balık Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Can sıkıntısı ve coşku eksikliği, siz ve arkadaşlarınızın aynı eski şeyleri yapmasına neden olacaktır. Ancak tanıdık olana yeni bir dokunuş katarak bu bulutları ayırmak kolaydır. Bir marinara sosuna kalamar halkaları eklemek, bir sonraki spagetti ve köfte yemeğinize harika bir tat ve doku verecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.