Günlük Yemek Burç Yorumları 7 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Aralık Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yavaşlamak ve kahveyi koklamak için iyi bir gün olacak. Güzel bir sabahın zevklerinden biri de bu. Umarım o bir fincan kahvenin ardından bol kalamata zeytin, beyaz peynir ve ıspanaklı bir Yunan omleti gelir. Evde patates kızartması atmak sahneyi tamamlayacak.


Boğa Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yavaş hareket etmekte herhangi bir sorun olmayacak. Bu yüzden mümkün olduğunca az şey yapmayı planlayın. Akşam yemeği için fırına birkaç donmuş tavuklu börek atın. Ev yapımı kadar iyi olmayabilirler, ancak yeşil salata ve patates püresi ekleyin ve tembel bir güne uygun bir akşam yemeği yiyeceksiniz.


İkizler Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kaynatılmış bir gün, yarınki öğle yemeği için size ilham verebilir. Yumurta salatası sandviçlerinin yapılması kolaydır ve birkaç günlük yetecek kadar verim sağlar. Zing için biraz Worcestershire sosu ve taze dereotu ekleyin. Kalorileri düşük tutmak için az yağlı mayonez kullanın.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, dört yıldızlı özel bir restoranda sarımsaklı patates püresi, salata ve bir şişe kaliteli cabernet ile porterhouse biftek yemeğinin yanı sıra gidecek. Ya da o restoranın yanından geçip doğrudan yerel Chuck-E-Cheese’inizin otoparkına gitmek kadar kötü olabilir.


Aslan Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinize biraz saygı gösterin. Kendinizi aç bir köpek gibi pişmiş ziti, gnocchi ve sarımsaklı ekmekten oluşan bir İtalyan yemeğine atmak, itibarınızı artırmak için hiçbir şey yapmaz. Ve yemeğinizi bitirdiğinizde yüzünüzü silmek için bir peçete kullanın. Marinara maskesi sana pek yakışmamış.


Başak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tam dibi düşecek gibi göründüğünde günü kurtarırsın. Bu yetenek, kararsız arkadaşlarınıza yemek önerileri yaparken bugün işinize yarayacak. Gürültülü bir Alman brauhaus’unda sosis, lahana turşusu ve pilsner pintlerinin tadını çıkarırken size teşekkür edecekler.


Terazi Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün moraliniz bozuk olabilir ama depresyonun sizi üzmesine izin vermeyin. Mutlu şeyler düşün ve mutlu yiyecekler ye. Soğuk bir günde rengarenk bir salatanın yanında tavuk ve mantı, sizi neşelendirmek için harikalar yaratacak. Birkaç kaşık Cherry Garcia dondurması da o yüzü gülümsetmeye yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yemek önerilerinizin her birine muhalefet bulabilirsiniz. O yüzden ellerinizi havaya kaldırın ve bırakın kararları arkadaşlarınız versin. Ancak herkes kötü suşi ve ılık miso çorbasıyla öğürürken, bu size ‘Ben demiştim’ demek için eşsiz bir fırsat verecektir.


Yay Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün akşam yemeği için daha büyük porsiyonlar pişirmek, önümüzdeki hafta için öğünler sağlayacaktır. Büyük bir tencerede dana yahnisi, acı biber veya tavuk jambalaya uzun bir yol kat edebilir. Biraz dondurun ve partiyi süresiz olarak devam ettirebilirsiniz. Vermeye devam eden hediye gibi olacak.


Oğlak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeni bir şey deneyerek beklenmedik şekilde iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendi New England istiridye çorbanızı yapmanın karmaşıklığından korkmayın. Tarifi izler ve kendi mutfak uzmanlığınızı kullanırsanız, bir Red Sox hayranının bile neşelendirebileceği bir şey bulabilirsiniz.


Kova Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün biraz disiplin gösterin ve yediklerinize biraz kısıtlama getirin. Kızarmış yiyeceklerin sizin için kötü olduğunu biliyorsunuz (evet, o lezzetli Çin böreği bile), bu yüzden akıllıca seçimler yapın. Bunun yerine taze Çin böreği için gidin. Karidesleri, erişteleri, fesleğenleri ve kişnişleriyle bir milyon tane yiyebilirsiniz.


Balık Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yüksek yerlerdeki arkadaşlarınız her zaman seçkin ve modaya uygun restoranlarda bir servet harcarlar. Bu gece olduğundan biraz daha gerçekçi olacaksın. Onlar kredi kartlarını doldururken, siz bruschetta, meze, mantı ve güzel bir kadeh şaraptan oluşan lezzetli bir İtalyan ziyafetine çok az harcayacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.