Günlük Yemek Burç Yorumları 4 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Aralık Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şey ters giderken yakanızın altı ısınacak. Kendinize izin vermek ve dışarı bir adım atmak iyi bir fikir olabilir. Biraz temiz hava alın ve serinlemek için bir şeyler yapın. Büyük bir vanilyalı/muzlu/mangolu smoothie, alev alev yanan ateşinizi dindirebilir.


Boğa Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir terfi söylentileri dolaşırken, işin bir popülerlik yarışmasına dönüştüğünü görebilirsiniz. Pozisyon için yarışırken herkes üstlerine yalakalık yapacak. Kendinizi yarışta tutmak için yapmanız gerekeni yapın. Bu, ünlü Fırında Alaska’nızı patrona elle beslemek anlamına gelir, o zaman öyle olsun.


İkizler Burcu

4 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Karar vermeden önce bir şeyler düşünmek bugün sizi biraz kederden kurtarabilir. Bu yüzden, üzerinde yeşil şeyler büyüyen o haftalık Szechuan sarımsaklı tavuğu yemeyi unutun. Biraz zaman ayırın, taze bir parti pişirin. Tembellik sizi her zaman acı verici ve mide bulandırıcı şekillerde yakalayacaktır.


Yengeç Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aşina olduğunuz şeylerle uğraşın. Bilinmeyen bir bölgeye girmenin olumsuz sonuçları olabilir. Tayland yemeği yiyorsanız, kırmızı körili tavuk ve dana eti ile gidin. Geleneksel tod man pla’da ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir ve özellikle öğrenmekle ilgilenmiyorsunuz.


Aslan Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sorun, bugün yüzeyin hemen altında demleniyor olabilir. Bu yüzden dalmadan önce derinlemesine bakın. Çok sağlıklı olduğunu düşündüğünüz yoğurt, aslında şeker ve koruyucu maddelerle dolu olabilir. Pantolonunun artık sana uymamasına şaşmamalı. Satın almadan önce etiketleri okuyun. Bir şeyler öğrenebilirsin.


Başak Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi üzgün hissediyor olabilirsiniz. Rahatlatıcı yiyeceklerle kendinizi şımartmak istersiniz, ancak bu şişmanlatıcı olabilir. Mac ve peynirinizde tam tahıllı erişte ve az yağlı süt ve peynir kullanın. Kendinizi daha iyi hissettirecek ve belinizi patlatmayacak bir şey bulacaksınız.


Terazi Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Para sıkıntıları sizi bir süreliğine lüks yemekleri gönülsüzce kesmeye zorlayabilir. Yerel yağlı kaşığınızda yemek yemenin altınızda olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak kızarmış tavuk, bisküvi ve sos gibi basit yiyeceklerin zevklerini yeniden keşfedebilir ve bu süreçte çok şey kazanabilirsiniz.


Akrep Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazı insanlar kutsal yerlerde ibadet etmek için Himalayalara veya Mısır’a seyahat eder. Sizin için hac, en yakın pizzacıdan öteye gitmiyor. Sarımsaklı ve istiridyeli bir pizzayı her parçaladığınızda ruhsal uyanış kazanırsınız. Sarımsaklı ekmeğe geldiğinizde zaten nirvanaya ulaşmışsınızdır.


Yay Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çıldırtıcı kalabalıktan uzak olmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden işten erken çıkın, piknik öğle yemeği hazırlayın ve ülkenin ıssızlığına doğru yola çıkın. Biraz doğa, temiz hava ve birkaç ekşi mayalı rosto ve İsviçre peynirli sandviçin iç huzurunuz için yapabilecekleri inanılmaz.


Oğlak Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlardaki iş başarıları, bugün kendinizi güçlü hissetmenize neden olabilir. O yüzden senin iri yapındaki birine uygun bir akşam yemeği ye. Sezar salatası ile başlayın, ardından yağlı porterhouse bifteği ve futbol topu büyüklüğünde fırında patates. Güzel bir cabernet ile kapatın ve krala (veya kraliçeye) selam olsun!


Kova Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sosyal olarak yararlı olma ihtiyacı, bugün başkalarına yardım etmenize neden olabilir. Dışarı çıkıp ekmek, süt, meyve veya fıstık ezmesi ile bir veya iki evsiz kişiye verin. Açlığı bir gün daha savuşturmalarına yardım edeceksin ve iyi karmayla kendine bir servet satın alacaksın.


Balık Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün duygularınız alt üst olabilir. Canlı teli, biraz rahat bir yemek yiyerek etkisiz hale getirebilirsiniz. Bu yüzden annemin eskiden yaptığı gibi yağsız kıyma, otlar, galeta unu ve bolca sevgiyle bir köfte yapın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.