Günlük Yemek Burç Yorumları 2 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Aralık Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir şeylerin ters gitmesini bekleyin. Birçoğu kontrolünüz dışında olabilir, bu yüzden soğukkanlılığınızı koruyun. Sağlıklı bir şeyler yapmak için zaman ayırın, örneğin öğle yemeğinde egzersiz yapın, ardından ekşi hamur ve meyve üzerine ton balıklı sandviç yiyin. Ofise döndüğünüzde, sakince parçaları toplamaya başlayabilir ve her şeye baştan başlayabilirsiniz.


Boğa Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güçlü duygular aslında bugün size yardımcı olabilir. Derin hassasiyet, iş projelerini yeni açılardan görmenizi sağlayacaktır. Ancak toplum içindeyken duygularınızı kontrol altında tutun. Bu tür şeylerin her zaman olduğu kalabalık bir İtalyan restoranında değilseniz, öfke krizleri veya ağlama nöbetleri asla havalı değildir.


İkizler Burcu

2 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aptallarla uğraşmak zorunda kaldığınız için bugün zekanız boşa gidebilir. İşte, spor salonunda veya kafede olsun, aptallar keçinizi alacak. İşten sonra kendinizi eve kilitleyin. Köfte ve patates kızartmasını bir araya getirmek çok fazla beyin gerektirmeyebilir, ama o zamana kadar umursamayacaksın.


Yengeç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün derin bir samimiyet yaşayabilirsiniz. O kadar yoğun olabilir ki, başınızı döndürür ve dizlerinizi güçsüz bırakır. Ama bağımlısı olacaksın ve biraz daha isteyeceksin. Öyleyse devam edin ve istiridye barında bir fincan daha New England istiridye çorbası sipariş edin. Oh, çıldır ve bir kase yap!


Aslan Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Geçmişten kaçıyorsun; geleceğe bakmayı tercih ediyorsun. Motown yerine Moby dinlemeyi tercih edersin. Yine de, bir akşam yemeği planına takılıp kaldığınızda, her zaman büyükannenizin tarif kitaplarına başvurursunuz. Tıpkı Motown gibi, klasikler zamansızdır ve eski moda tavuk ve mantı gibi yemeklerin modası asla geçmez.


Başak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ofis dedikodularına kulak tıkayın. Küçük beyinlerin yaptığı şey bu, o yüzden karışma. Tek başınıza öğle yemeğine çıkın ve rosto etli sandviç ve tavuk çorbası gibi hafif bir şeyler sipariş edin. Ama dizüstü bilgisayarınızı getirin. Aynı dedikoduyu internette sadece resimlerle bulabilirsiniz.


Terazi Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün vermekle bencil olmak arasında gidip geleceksiniz. Omzunuzda melek/şeytan tartışması olayını boşuna yapacaksınız. Ama doğru olanı yapacaksın ve o kutu annenin ev yapımı kurabiyelerini ofise getireceksin, orada herkese bir tane bedava kurabiye vereceksin.


Akrep Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dr. Who’ya çok benzer şekilde, bugün kendinizi bir yenilenme sürecinden geçiyormuş gibi hissedeceksiniz. Belki de bunu yapan öğlen antrenmanı veya spor sonrası hardallı ve yanında meyveli çavdarlı hindi yemeği olacaktır. Sonra tekrar, belki her ikisinin de bir sonucudur, ama sorgulamayın. Harika görünüyorsun!


Yay Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen bazı şeyleri çözemiyor gibisin. Bu sinir bozucu olabilir ama hayat bir muammadır. Yine de cevaplanamayan sorularla karşı karşıya kalırken düşüneceksiniz. Kimyonun köftenizi neden bu kadar lezzetli hale getirdiğini asla tam olarak bilemeyebilirsiniz. Sadece öyle.


Oğlak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Derin içgörü ve detaylara gösterilen dikkat sayesinde, beyninizi bugün karmaşık iş problemlerinin etrafına sarabileceksiniz. O zaman çok zor görünmeyecekler ve başarı senin olacak! Bu gece balık ağırlıklı büyük bir deniz ürünleri yemeği yiyin. Tüm bu Omega-3’ler yarının daha da iyi bir gün olmasına yardımcı olabilir.


Kova Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, derin romantik duyguların asla karşılık bulmayacağını fark edebilirsiniz. Ah, karşılıksız aşkın acımasızlığı! Mavi olmak sorun değil, ama mutluluğa giden yolu yemeyin. Çok fazla çizburger ve burritonun vücuduna ne yapacağını biliyorsun ve bu seni daha iyi hissettirmeyecek.


Balık Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hangi seçimi yapacağınızı bilmeden birçok konuda kararsız kalacaksınız. Öyleyse öğle yemeğinde bunu düşün. Menüye bile bakmadan çavdarlı reuben sipariş edeceğiniz en sevdiğiniz şarküteriyi ziyaret edin. Bu karar akıl almaz bir karar olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.