Günlük İş Burç Yorumları 8 Aralık 2022

8 Aralık work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 8 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Uzlaşma arayın, Koç. Yay burcundaki güneş İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuzda yapmanız veya takip etmeniz gereken bir şey olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak önceden plan yapmadan yeni bir maceraya veya yolculuğa hemen atılmak mümkün değil. Muhalefet sinir bozucu veya kavgacı görünebileceğinden, plan yapmaktan, başkalarının fikirlerini dikkate almaktan ve hatta uğraşlarınızı ilerletmek için başkalarıyla birlikte çalışmaktan rahatsız olabilirsiniz. Ancak rulonuzu yavaşlatmaktan kazanacağınız çok şey var. Başarılı olabilmeniz için sabırlı olun.


Boğa Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, finansal hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Son zamanlarda, Yay burcundaki güneş İkizler’de geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında, finansal kararlarınızın ve düzenlemelerinizin gerginliğini hissetmiş olabilirsiniz. Sıkıntı veya öfke nedeniyle iki katına çıkmak yerine, bu sinir bozucu mali durumdan kurtulmak için muhalefetin değişkenliğine yaslanmaya çalışmalısınız. Bugün sohbet çok yoğun olursa, sakinleşmek için bir adım geri atmaktan korkmayın. Öfkeyle hareket etmek yalnızca daha fazla soruna neden olur ve kontrol eksikliğinizi ortaya çıkarır.


İkizler Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, iş arkadaşlarınıza, müşterilerinize veya amirlerinize fazla kızmamaya çalışın. Kendi işlerinizi kendi zamanınızda kendi yönteminizle yapmak, burcunuzdaki geri giden Mars ile Yay burcundaki güneş arasındaki karşıtlıkta başkalarıyla birlikte çalışmanız gerekiyorsa ideal olmayabilir. Bu sinir bozucu muhalefet sırasında ego çatışmaları veya bir eylem planını kolaylaştırma sorunları ortaya çıkabilir. Yaşadığınız hayal kırıklığından hareket etmek yerine, gerginliğe veya çekişmeye girmeyi yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Sözlerinizi merhem yerine silah olarak kullanmak, yalnızca daha fazla soruna neden olur.


Yengeç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, hayal kırıklıklarının seni ele geçirmesine izin verme. Dışarıdan, her şey yolundaymış gibi görünebilirsin. Ancak içinizde, herhangi bir anda duygu patlaması yaşamaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Yay burcundaki güneş bugün İkizler’de geri giden Mars’a karşıt konumda olduğundan, küçük sorunların veya sıkıntıların sizi etkilemesine izin vermemek zor olabilir. Potansiyel olarak stresli olmasına rağmen, bu geçiş sizi iş gününüz boyunca her şeyin iyi tarafından bakmaya teşvik edebilir. Odağınızı iş hayatınızın size ilham veren yönlerine kaydırın.


Aslan Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam et, Leo. Üzerinde çalışmaya devam ederken sizi heyecanlandırabilecek bir tutku projesi veya fikri var. Ancak, Yay burcundaki güneş İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığından, bugün ortaya çıkan bazı öngörülemeyen sorunlar olabilir. İş arkadaşlarınızdan bazıları, özlemlerinizin peşinden giderken umduğunuz kadar destekleyici olmayabilir. Yeni bir şey dikkatinizi çekerse, görevde kalmanız sizin için zor olabilir. Ancak herhangi bir burç bir projeyi görebiliyorsa, bu sizin gibi özel bir sabit burçtur!


Başak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeniz biraz fazla mı olmaya başladı Başak? Yay burcundaki güneş bugün İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt konumda olduğu için, çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırdığınızı fark edebilirsiniz. Elbette, kafanıza koyduğunuz her şeyi başarabileceksiniz. Ancak, kendinize zaman ayırmazsanız, bu karşıtlık iş-yaşam dengesi kırbaç gibi gelebilir. Zihninizi ve bedeninizi dinlendirmek için yavaşlamayı unutmayın. Tüm yükümlülüklerinizin altında ezilmekten kaçınmak için sınırları daha iyi koruyun.


Terazi Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fazla sinirlenmemeye çalış Terazi. Genellikle, sohbette barışı koruma konusunda güvenilebilecek meslektaş sizsiniz. Ancak Yay burcundaki güneş İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt konumda olduğu düşünülürse bugün farklı bir hikaye olabilir. Muhalefet iş gününüz boyunca semeresini verdikçe, fikirlerinizi şaşırtıcı derecede açık sözlü hissedebilir veya bir tartışmaya katılmaya açık olabilirsiniz. Bir meslektaşınıza karşı savunma yapmak cazip gelse de, herhangi bir düşmanca konuşmadan geri adım atmak en iyisi olabilir.


Akrep Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para hassas bir konu olabilir, Akrep. Sert bir yer ile bir kaya arasında sıkışıp kalabileceğiniz için, Yay burcundaki güneş İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığından, serin kalmanız en doğrusu olacaktır. Para, mülk ve hatta borç hakkında bir konuşma yapmak normalden daha zorlayıcı olabilir. Bastırılmış şiddetlenmeyi serbest bırakmak yatıştırıcı olabilse de, sakinleşmek için bir adım geri atmalısınız. Kendinizi tutmazsanız, yanlışlıkla sıcak suya düşebilirsiniz. Pişman olacağın bir şey söyleme!


Yay Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir durum istasyonu için hazırlanın, Yay. Gerginlik arttıkça, burcunuzdaki güneş İkizler’de geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında sıcaklığı hissediyor olabilirsiniz. Tipik olarak, yumruklarla yuvarlanan rahat, iyimser bir ateş burcusunuz. Ancak profesyonel ilişkileriniz, taahhütleriniz ve yükümlülükleriniz başa çıkmak için can sıkıcı olmaktan çok daha fazlası gibi görünüyor. Savunmanız veya üstesinden gelmeniz gerektiğini düşündüğünüz şeyleri ikiye katlamak yerine, yangını körüklemeden stres faktörlerini azaltmak daha iyi olabilir. Savaşlarınızı akıllıca seçin ve seçin!


Oğlak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol Oğlak. İkizler burcunda geri giden Mars, Yay burcundaki güneşe karşıt açı yaptığında kendinizi her zamankinden daha huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Aklınızda çok şey olabileceği gibi, işinizde de pek çok şey olabilir. İç ve dış dünyanız arasında, başınız dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz! Zihinsel ve fiziksel olarak yaralı hissetmek yerine derin bir nefes almalısınız. İş gününüzün geri kalanında bunalmış hissetmemek için kendinizi merkeze almanın bir yolunu bulun. Bunu yapabilirsin!


Kova Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlk önce hangi projeye başlamalısın, Kova? Yapacak çok şey ve çok az zaman var, İkizler’de geri giden Mars, Yay’da güneşe bir kare oluşturur. Özellikle iş yerinde birkaç tutku projesine veya yaratıcı çabaya kaydolduysanız, tabağınızda ne kadar çok şey olduğuna şaşırabilirsiniz. Bazı iş arkadaşlarınız da can sıkıcı olabilir, çünkü bu muhalefet gereksiz yorumları ve hatta tartışmayı ateşleyebilir. Etkileşim kurmak yerine, görevleriniz üzerinde çalışmak üzere odak noktanızı bulmak için zihninizi sakinleştirmeye çalışın.


Balık Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, iş-yaşam dengenizi nasıl idare ediyorsunuz? Tıpkı kız kardeşin Başak burcu gibi, ne kadar üstlendiğin konusunda da bunalmış hissediyor olabilirsin! Yay burcundaki güneş, İkizler burcunda geri giden Mars ile kare açı yaptığından, yapılacaklar listenizdeki her şeyi halletmek biraz zor olabilir. Sonuç olarak, hayatınızın tamamen iş olduğunu ve oyun oynamadığını hissedebilirsiniz. Bu mevcut yolda devam etmek yerine, daha iyi bir rutine veya programa geçmek için karenin düzenlenebilir yönünü kullanabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.