Günlük Güzellik Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Aralık Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Makyaj, giyim, aksesuarlar: bu öğeler tabloyu (sizi) başlatan çerçevedir. Başka bir deyişle, giydiğiniz şeyin sizi ezmesine izin vermeyin. Örneğin, sessiz bir renkte kalın bir baskı yapmayı deneyin.


Boğa Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Büyük boy güneş gözlükleri, etkileyici bir ceket – biraz flaş, daha da gösterişli görünmenize yardımcı olur. Gardırobunuzun klasiklerini ve güvenilirlerini çok az aşırı bir şeyle sarsmak güzel.


İkizler Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu kader: Çalışmak için farklı bir rota izliyorsunuz ve aynı gün tasarımcıların inanılmaz indirimlerle satıldığı reklamlar görüyorsunuz. Öğle yemeğini masanızda yiyebilirsiniz — pazarlıklar sizi çağırıyor!


Yengeç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bunu geliştirme olarak düşünün — şu anda daha azı kesinlikle daha fazladır. Ne de olsa insanların ne kadar güzel göründüğünüzü fark etmesini istiyorsunuz, makyajınızın değil. Hafif bir el kullanın ve çalışmanızı kontrol etmek için aynadan geri çekilmeyi unutmayın.


Aslan Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Lüksle çevrili olma ihtiyacını hissediyor musunuz? İçgüdülerinizi dinleyin ve harekete geçin: bileklikleri takın, en abartılı paltonuzu giyin ve sadece özel günlere özel parfümünüzü sıkın. O özel gün bugün!


Başak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Aksesuarlarınızı, kıyafetinizi ve makyajınızı koordine etmek kesinlikle bir araya gelmenizi sağlayacaktır, ancak çok uyumlu olmak sizi bir kostüm giyiyormuş gibi gösterecektir. Bir yere zıt bir dokunuş katın.


Terazi Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen en iyi şekilde görünmek için kötü olman gerekir. Maskara ile cömert olun. Üstte muhteşem bir şey giyin. İlk başta garip gelebilir ama arada bir işleri karıştırmak güzeldir.


Akrep Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı moda işleri gerekli ama eğlenceli değiller. Görevin üstesinden gelmek için yaratıcı olun — en sevdiğiniz müzikten oluşan bir çalma listesi programlayın ve ütü yaparken bir dans partisi düzenleyin.


Yay Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yıllardır parlatıcı kullanıyorsun, ama biraz fazla kız gibi ve tatlı görünmeye başladı. Plakaya çıkabilen bir görünüm istiyorsunuz. Şık siyah takım elbise ile gitmek için sofistike bayan rujunu çıkarın.


Oğlak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Moda genellikle ilhamını sanattan alır. Dergilere, web sitelerine ve her zamanki mağaza turunuza sıkıldıysanız, renkler, şekiller ve grafikler hakkında yeni düşünme yolları için bir müzeyi veya galeriyi ziyaret edin.


Kova Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şu anda gardırobunuzda üç temel besin grubu var: parlak, parlak ve pahalı. Sorun değil, ancak bir diyette olduğu gibi, elementleri dengelemeniz gerekir. Bir sonraki alışverişinizde klasik, sportif ve şık düşünün.


Balık Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cesurca giyin ve daha cesur hisset. Eskiden askerlerin düşmanı korkutmak için giydiği zırhları bir düşünün — bu sadece fiziksel koruma için değildi! Parlak bir ruj veya sofistike ayakkabılar ciddi olduğunuzu gösterir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.