Günlük Güzellik Burç Yorumları 7 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Aralık Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hangisi daha çok makyaj gerektirir, dolabınız mı yoksa eviniz mi? Harika bir çift ayakkabı ya da yeni bir nevresim alacak kadar paranız var. Hangi ihtiyacın daha acil olduğunu değerlendirin ve ardından satın alma işleminizi gerçekleştirin.


Boğa Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İster bir cilt bakımı serisini lanse eden en sevdiğiniz aktris olsun, ister ‘Kraliçe’ye randevu ile’ yazan kabartmalı bir etiket olsun, ünlülerin onayları büyük bir etki yaratır. Ancak isme fazla kapılmamaya çalışın.


İkizler Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kıyafet takas partisi çok eğlenceli olabilir, ancak havasında olduğunuzdan emin değilsiniz. Belki olarak yanıtlayabilir misiniz? Günün ilerleyen saatlerinde, daha çok karıştır ve karıştır modunda olabilirsin ve o zaman olumlu yanıt verebilirsin.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yepyeni bir görünüm istediğinizi söylüyorsunuz, ancak son birkaç yıldaki fotoğraflarınıza baktığınızda, bir tema üzerinde ufacık varyasyonlarla aynı saç kesimini yaptığınızı fark ediyorsunuz. Yani ne istiyorsun?


Aslan Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kim her zaman göz alıcı hayatı yaşayabilir? Bazen bugünkü gibi rahat ve gösterişsiz olmak istersiniz. Düşük anahtar olsa bile, tam bir tarzda yaparsınız. Örnek? Eşofmanların kaşmir.


Başak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Babanın gözlerine, annenin yapısına sahipsin ama tarzın tamamen sana ait. Kıyafet duygunuzun (benlik duygunuzdan bahsetmiyorum bile) yıllar içinde nasıl değiştiğini görmek ilginç ve bilgilendirici.


Terazi Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Arkadaşınızı kuaförünüze gönderdiniz ve sonuçtan memnun değil. Lütfen kendini suçlu hissetme – onun deneyiminden sen sorumlu değilsin. Risk aldı ve yürümedi hepsi bu.


Akrep Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Giysilerinizi soğuk suda yıkamanın daha uzun süre dayanmalarına yardımcı olacağını (ve onları sıcak kadar temiz tutacağını) biliyor muydunuz? Ya da ayakkabılarınıza hafifçe vurmak topukların aşınmasını mı engelliyor? Biraz stil bilgisi paradan tasarruf etmenizi sağlar.


Yay Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Garip ama gerçek: Bir yabancıya saçını nerede kestirdiğini sorabilirsiniz ve o size memnuniyetle söyler, ancak en iyi arkadaşınızın parfümünü alırsanız kesinlikle bazı sınırları aşmış olursunuz. Sevdiğiniz kişinin sınırlarına saygılı olun.


Oğlak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ayak işleri ve görevler modadan önce gelir, ancak bu eski tozluklara ve parmak arası terliklere başvurmanız gerektiği anlamına gelmez. Gurur verici ama rahat bir kot pantolon, işlerinizi yaparken kendinizi bir arada hissetmenizi sağlar.


Kova Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Planladığınız büyük bir akşam varsa, gün boyunca stil açısından rahatlayın – sonuçta, hem çalışmak hem de oynamak için stiletto giymek istemezsiniz, değil mi? Eğer yaparsan zavallı ayakların greve gidebilir!


Balık Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ev yapımı bir ilacı kim sevmez? Kendi evinizdeki malzemelerle yapabileceğiniz bir yüz maskesi veya saç bakımı hakkında çok çekici bir şey var. Başvurmadan önce bir yama testi yaptığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.