Günlük Ev Burç Yorumları 7 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Aralık Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dünyadaki en sevdiğiniz yiyeceklerden bazılarını yapmaya çalışmaktan çok korkarsınız. Coq au vin? Chana Masala? Tatlar ne kadar egzotik olursa, gözünüz o kadar korkar. İyi bir yemek kitabının yardımıyla (ve muhtemelen bir arkadaşınızın manevi desteğiyle), hayal edebileceğiniz herhangi bir tarifi yetkin bir şekilde tamamlayabileceksiniz.


Boğa Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yüzünüzde bir gülümseme ile başkalarına hoşgörü gösterme alıştırması yapın. Başkalarının nezaketini kabul etmek tüm ilişkilerinizi yumuşatır. Bir hafta boyunca her gün, hayatınızda sahip olduğunuz için minnettar olduğunuz şeylerden sadece birkaçını listeleyerek bir akşam günlüğü başlatın. Kazandığınız içgörüler keyifli olacak.


İkizler Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizi (veya karnınızı) yormayacak daha hafif yiyecekler için can attığınızı fark edersiniz. Şanslısınız ki, taze, mevsimlik ürünler yemenin tam zamanı. Sebzeleri yiyin ve bol su için; kendine ne kadar iyi davrandığını bil. Meyve sıkacaklarını satın almadan önce test edin.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yepyeni bir TV’ye bir tomar para yatırmadan önce, gerçekten satın almanız gereken şeylerin bir listesini yapın ve satın almak istediğiniz şeylerin bir listesini yapın. Düz ekran televizyondan daha önemli başka şeyler de olabilir.


Aslan Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevgililer Günü olmayabilir ama kalbe saygı göstermemeniz için hiçbir sebep yok. Kalp şeklinde pankek yapın ve üzerlerine damla çikolata serpin ya da bahçede kalp şeklinde taşlar düzenleyin. Küçük hareketlerinizin çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olacaktır.


Başak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yoga, zihinsel durumunuz için harika şeyler yaparken, aynı zamanda esnekliğinize de yardımcı olur. Ulaşılması zor bir dolaptaki porselenlere ulaşmak için daha donanımlı olmakla kalmayacak, aynı zamanda evdeki sorunlarla uğraşırken daha fazla esnekliğe sahip olduğunuzu göreceksiniz.


Terazi Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazen kendini gerçekten şaşırtıyorsun. Tam yeni fikirlerin tükendiğini düşündüğün anda, zorunluluk devreye girer ve seni yaratıcı olmaya zorlar. İster bahçe ürünleri ve yemek artıklarıyla bir araya getirdiğiniz muhteşem bir akşam yemeği, ister hurdalardan diktiğiniz bir bluz olsun, yaratıcılığınız her zaman en yüksek seviyede.


Akrep Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ateşli bir doğa ile rekabetten asla çekinmezsiniz ve iyi bir mücadeleyi seversiniz. Her zaman seni aşan bir görevi üstlen. Gerekirse kütüphaneden bir kitaba göz atın ve su tesisatını tamir etmek veya puf böreği yapmak için talimatları izleyin. Kitapta kullanabileceğiniz başka şeyler varsa, kendinize bir kopya sipariş edebilirsiniz.


Yay Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabah ilk iş telefonun diğer ucundaki bir huysuzluk, günü mahvedebilir. Bazı insanlar vardır ki, sizi gülümsetebilir ve bir kez gülümsediğinizde, ev işleriniz, ayak işleriniz ve çeşitli görevleriniz çok daha katlanılabilir görünecektir. Yardıma ihtiyacınız giderildikten sonra, özlediğiniz eski bir ev arkadaşınızı arayarak bunu dört gözle bekleyin.


Oğlak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yemek pişirirken, artıkları sahiplenici hissedebilirsiniz. Bu yüzden, bir ev arkadaşı siz farkında olmadan son lokmaları da yuttuğunda, öfkelenebilirsiniz. Kızgın sözler söylemeden önce etiketlere yatırım yapın. Herkesin yemeğinizi o kadar çok sevmesinin, sormadan gizlice aşıracak kadar büyük bir iltifat olduğunu kendinize hatırlatın.


Kova Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıllardır marshmallow’u düşünmedin bile, ama birdenbire düşünebildiğin tek şey marshmallow olacak. Bugün ani dürtülerinizle devam edin – birkaç tane olacağından eminiz. Marshmallow, s’mores, çıtır pirinç gevreği ikramları yapmak için kullanılabilir veya bir dondurma dondurmasının üzerine eritilebilir. şımartın.


Balık Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşları başka bir odada çekişirken; Mikseri açıp çileklerin üzerine biraz krema ekleyerek onları kapatabilirsiniz. Bugün diğer insanların dramlarından uzak durmanın bir yolu var — ellerinizi meşgul edin, kendinize bağlı kalın ve sesi yükseltin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.