Günlük Ev Burç Yorumları 5 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Aralık Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Herhangi bir gıda alerjiniz varsa, ev sahibine bildirin. Vücudunuzun işleyemeyeceği bazı yiyecekler olduğunu biliyorsanız, bugün kumar oynamayın. Film izlemek? Patlamış mısırı kemirmeden uzatın. Bunun yerine yanınızda getirdiğiniz bademleri atıştırın. Tatlı sırasında dondurmayı atlayın ve üstüne çıkacak taze meyveleri yiyin.


Boğa Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde yorganlar kullanılır (ne kadar yırtık pırtıksa o kadar sevilir). Bazı insanlar bozulmamış bir ortamı tercih edebilir, ancak biraz toz ve dağınıklık sizi hiç rahatsız etmedi, ama devam edin ve büyükannenizin size verdiği kaşık koleksiyonuna bir cila bezi götürün. Gitmek istediğiniz yerlerle onun seyahat ettiği yerleri karşılaştırın.


İkizler Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elinizde yok – arada sırada o kadar çok şey görüyorsunuz ki, kalitesiz olsa bile satın almaktan kendinizi alamıyorsunuz. Ardından, tencere kulpları tencereden uzaklaşmaya başladığında, gerçekte ne kadar ‘anlaşma’ yaptığınızı sorgulayacaksınız. Vücudunuz için kıyafet veya eviniz için eşya alırken kaliteyi ilk önceliğiniz yaparak, çok çalıştığınız parayı koruyun.


Yengeç Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pazardan alınan şifalı bitkiler pahalıdır, ancak onları kendiniz yetiştirmek için ihtiyacınız olan oda sadece bir balkon ötededir. Domates ve balmumu fasulyesi gibi sıcak mevsim mahsullerini, canınızın çektiği bitkilerle birlikte kaplara ekin.


Aslan Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıllardır bahçenizde sabah sefaletleri yetiştirmeye çalışıyorsunuz, gelişigüzel tohumlar atıyor ve sadece hatırladığınız zaman sulıyorsunuz. Bu, nihayet kök saldıkları ve gökyüzüne doğru tırmandıkları yıl olacak çünkü onları iki günde bir sulamayı takviminize not ettiniz.


Başak Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Spontanlığın gününüzü yönetmesine izin verin. Bir grup kadın hakkında özel bir şey var ve grubunuzdan en az birini bir araya getirmenin zamanı geldi. Süslü bir restorana gitmek için limuzin kiralayın. Neden birlikte olursanız olun, sohbet, dostluk ve etrafınıza yayılan kahkaha sesleri enerjinizi tazeler.


Terazi Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazı ailelerin bağlantı kurmak için Hawaii’de bir tatile ihtiyacı vardır – sizin tüm ihtiyaçlarınız limonata, taze çörekler ve sıcak bir öğleden sonradır. Düşük bir brülör ayarı kullanın ve balı limonatanıza eritin. Taze tat ve parlak renkler için misket limonu veya portakal dilimleri ve nane ekleyin. Etrafınızdakilerin rahatlığını ve zekasını ve birbirinizi eğlendirmenin ne kadar az şey gerektirdiğini takdir etmek için bir dakikanızı ayırın.


Akrep Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev temizliği hiç de beyinsiz bir faaliyet değildir – olsaydı, bu kadar ağırlaştırıcı olmazdı. Strateji ve entelektüel çalışmayı, mantıklı bir sırayla gerçekleştirmeyi içerir. Ev işlerinize başlamadan önce bugün beyninizin viteste olduğundan emin olmak için bir fincan kahve yapın. Bir liste yapın, ancak yüzleşmek için çok zahmetli yapmayın.


Yay Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Temizlik söz konusu olduğunda belirli idealleriniz ve standartlarınız vardır – küf, duşunuzda hoş karşılanan bir ziyaretçi değildir. Küfle mücadele etmek için küveti yüksek kaliteli silikon kalafatla doldurun.


Oğlak Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni bir sezon, evinizde başka neleri farklı yapabileceğinizi düşünmenize neden oluyor. Bir garaj satışı için odalarının dağınıklığını gidermeye dahil olan herhangi bir “ara” çocuğu alın. Her kişinin kazandığı parayı elinde tutup tutmayacağı veya sizin bu parayı bir araya toplayıp birleştirmeyeceğiniz konusunda bir aile tartışması yapın.


Kova Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin sakinleri gürültüyü, yeteneği, stili ve kahkahayı ekler, ama hayvanlar olmasaydı eviniz nasıl olurdu? Köpeği yürüyüşe çıkarın ve dönüşte onu lezzetli bir kemikle ödüllendirin. Gelinciklerinize saklanabilecekleri yeni bir oyuncak alın. Kuş banyosunda her sabah su olduğundan emin olun.


Balık Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kurnaz bir ruh halindesiniz, ancak bir amacı olmadıkça hiçbir şey yaratmak istemiyorsunuz. Dikilmiş bir keten sepet, mandallarınızı tutacak; Sonsuza kadar pullarla eşleştirilmiş güzel el yapımı kartlar annenizi neşelendirirdi. Bugün hem güzel hem de pratik olan el sanatlarına odaklanın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.