Günlük Ev Burç Yorumları 2 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Aralık Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazen telefonda konuşmak tam zamanlı bir iş gibi gelebilir. Bugün kendin için yaptığın tüm planlar, bir akrabandan gelen derin bir telefon görüşmesi ya da eski bir dostun ciddi bir görüşmeyle alt üst olabilir. Eller serbest bir set almayı düşünün, böylece evde dolaşabilir ve yine de bazı işlerinizi halledebilirsiniz.


Boğa Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiç yeterince uzun süre pişmesine izin verilmeyen bir risotto yediniz mi? Ne kadar tereyağı ve peynir eklerseniz ekleyin, az pişmiş pirinci hiçbir şey telafi etmez. Bunu bugün bir mecaz olarak kullanın — acele etme eğiliminde olacağınız hiçbir projeyi üstlenmeyin. Ve tarifinizde arborio, carnaroli veya vialone nano gibi yüksek nişastalı İtalyan pirinci kullanın.


İkizler Burcu

2 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tek gereken, enerjinizi tüketmek için birkaç güçlü güneş ışınıydı. Son güç parçasını toplayın, garajdan hamağı kazın, ipi aşınmaya karşı test edin, sonra iki ağacın arasına geçirin. Tebrikler. Artık keyfini çıkarmakta özgürsünüz. Alfabe sıralamasını bıraktığınız yerden raftan bir roman alın, hamakta kıvrılın ve okuyun ya da Toskana’yı hayal edin.


Yengeç Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazı çiçekler evcil ve sevimliyken, diğerleri vahşi tarafta yürüme eğilimindedir. Tohumları rüzgara savurun ve parlak çiçekleri ayçiçeklerinin sarı başlarıyla rekabet eden yüksek gülhatmiler yetiştirin. Şaşırtıcı renklerde canlı çiçek tarhları yetiştirin; ne kadar güzel kokuluysa o kadar iyidir.


Aslan Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her yıl kalorifer veya klima açıkken kapıların kapatılması hakkında küçük bir ders veriyorsunuz ve her yıl ev arkadaşlarınız bahçede eğlenirken arka kapıyı açık buluyorsunuz. Kapı menteşesi taktırın. Küçük konuşmanız olmadan yıl aynı olmayacak çünkü eğlenmek için daha çok zamanınız olacak.


Başak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Berry tartınız biraz ekşi çıkıyorsa, bu sizin suçunuz değil. Tartın üzerine bir top zengin vanilyalı dondurma koyun. Bugün, ekşi meyvelerden huysuz ev arkadaşlarına kadar her şey dahil, kontrol edemediğiniz küçük sürprizler olacak. Varlığınızı merkezleyin – günü atlatmak için sakin yaratıcılığa ihtiyacınız olacak.


Terazi Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En iyi sohbetlerden bazıları yemek masası etrafında gerçekleşir, ancak son zamanlarda durgunlaştılar. Ev arkadaşlarına söyle: Bana senin hakkında bilmediğim bir şey söyle. Paylaşım, kişilik özelliklerini ve hem dokunaklı hem de komik hikayeleri ortaya çıkaracak.


Akrep Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aşık olmak için taze, olgun bir çileğe aşık olmaktan daha kötü şeyler var. Bu sizin için bir tür bağımlılık olabilir – bir denizciye siren gibi sizi çağıran bir kase çilek. Çilek Ballı Lavanta Reçeli tarifi için sörf yapın ve bolluğunuzu paylaşacak lezzetli ikramlar bulacaksınız.


Yay Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mahallenizdeki yeni parkı tartışmak için bir toplantı sırasında, birdenbire sıkılmadığınızı fark edeceksiniz – aslında, dahil olmaktan gerçekten ama gerçekten zevk alıyorsunuz. Bu keşif, ev çabalarına katılımınızı besleyecektir. Çimlerinizi sabah 7’den önce ve akşam 6’dan sonra sulayın. tasarruflu olmak. Bu süre zarfında daha az su buharlaşır.


Oğlak Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınıza veya arkadaşlarınıza farklı bir açıdan yaklaşmanın bir faydası yok – eğer bir iyiliğe ihtiyacınız varsa, dışarı çıkın ve isteyin. Cüce narenciye ağaçlarını 15 ila 20 galonluk konteynerlerden taşımanız mı gerekiyor? Sorun değil. Toprak karışımını bir muşamba üzerine serdikten sonra, birinden kürekle karıştırmasını ve ağaçları yeniden saksılamanıza yardım etmesini isteyin. Fazla toprağı, sıkı kapakları olan astarlı çöp kutularında saklayın.


Kova Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Havayla ilgili bir şey, sadece soğuk bir içecekle oturmak, baharatlı yiyecekler yemek ve terin temizleyici gücünü hissetmek istemenize neden olur. Jalapenoları doğrarken eldiven takmayı unutmayın. Domates asmalarınızdaki yıkıcı solucanları cezbetmek için bahçeye bir bira kabı koyun.


Balık Burcu

2 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir arkadaşınız öğle yemeğinde ne yemek istediğinizi sorduğunda çok açık olmayın. Misafir olduğunuzda şaşırmak eğlencelidir. Çoğu zaman arkadaşınız, beğeneceğinizi düşündüğü menüyü ona göre hazırlar. Zevklerinizin nasıl algılandığına dair ilginç bir fikir edineceksiniz. Ona bahçenizden bir buket çiçek getirin. Şakayık aranjmanını detaylandırmak için mağazadan satın alınan bebeğin nefesini kullanın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.