Boğa Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Boğa burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tarafsız bir hakem olarak hareket etmesi için bir tanıdığınızı sürükleyin veya siz ve bir arkadaşınızın (veya daha kötüsü tatlım) bir şeyi karıştırıp karıştırmadığınıza karar verin. Garip gelebilir ama işe yarayabilir!


8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tutum, biber gibi baharat katar. Ama çok fazla eklersen deli gibi hapşırırsın.


8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, bu sabah profesyonel imajınıza yatırım yapmayı düşünün, çünkü İkizler’in ayı Satürn’ü öpüyor. Bu enerjiler, iş gardırobunuzu güncellemek veya yeni araçlar satın almak için mükemmeldir ve bu girişimlerin sonunda karşılığını alacağına güvenebilirsiniz. Gün devam ederken sosyal medya cihazlarınıza ara vermeyi düşünün, aksi takdirde Luna ve Neptün arasındaki sert bir bağlantı, güvensizlikleri tetikleyebilir – özellikle de kendinizi başkalarıyla karşılaştırma eğiliminiz varsa. Bu gece gökyüzünde dram ve güç mücadelelerini kışkırtmakla tehdit eden sert bir t-karesi oluştuğunda gerginliğe dikkat edin.


8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün yıldızlara yazılmış alevli bir cehennem sizi bekliyor. Cızırtılı güneş, samimiyet ve varlıklarla ilgili sekizinci evinizden süzülürken, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki öfkeli Mars ile yoğun bir şekilde çatışacak. Bu, siz ve romantik bir talip harcama, giderler ve kimin kime borçlu olduğu konusunda anlaşmazlığa düşebileceğiniz anlamına gelir. Boşanma veya anlaşma sürecinden geçiyorsanız, özellikle kızışabilir! Öfke, dargınlık ve saldırganlık sürekli artacaktır. Bununla birlikte, siz ve eşiniz mutlu bir bölgedeyseniz, libidolarınızın doymak bilmez cinsel tutkunun alevlerini besleyerek patladığını hissedebilirsiniz.


8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, finansal hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Son zamanlarda, Yay burcundaki güneş İkizler’de geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında, finansal kararlarınızın ve düzenlemelerinizin gerginliğini hissetmiş olabilirsiniz. Sıkıntı veya öfke nedeniyle iki katına çıkmak yerine, bu sinir bozucu mali durumdan kurtulmak için muhalefetin değişkenliğine yaslanmaya çalışmalısınız. Bugün sohbet çok yoğun olursa, sakinleşmek için bir adım geri atmaktan korkmayın. Öfkeyle hareket etmek yalnızca daha fazla soruna neden olur ve kontrol eksikliğinizi ortaya çıkarır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.