Başak Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Başak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 9 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çevrenizde olup biten ucube gösterisini büyütmemeye çalışın – dikkat onları daha da fazla harekete geçirir! Birlikte oynayabilirseniz, sakinleşir ve işlerine geri dönerler.


9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınıza yeni giren biri, güçlü bir parlak ışıktır. Neden onlara bir öpücük vermiyorsun?


9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Venüs Jüpiter’le karşı karşıya gelirken, uyumsuzluk ev ortamınızı rahatsız edebilir. Biriken ev işleri, sizin ve ev arkadaşlarınızın ruh halini olumsuz yönde etkileyerek dağınıklığa neden olabilir. Bu arada, Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya gelir ve meslektaşlarınız ve akranlarınız için sabırsızlığı tetikler. Sinirleriniz biraz yıpranmış olsa bile soğukkanlı ve hoş bir tavır sergilemeye çalışın. Neyse ki, bu akşam Venüs Oğlak burcuna ve güneş beşinci evinize göç ettiğinde, kendinizi çok daha rahat ve açık yürekli hissetmeye başlayacaksınız. Bu gezegen yerleşimi, sanata olan ilginizi canlandıracak ve eski hobileri yeniden ziyaret etmek için harika bir zaman olacaktır.


9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel hayatın için harika bir gün seni bekliyor Başaklar. Yumuşak ve tatlı Venüs, daha az yararlı gezegenimiz yayını geri çekip gökyüzüne bir ok fırlatırken, kudretli Jüpiter, daha büyük yararlı gezegenimiz onu yakalamak için elini uzatacak! Bu, bağlantılı bu iki gök cismi ile gevşemeye, eğlenmeye ve onu sallamaya istekli olmanızı sağlar. Bu, evinizde bir akşam yemeği partisi vermek ya da ateşin önünde ya da kanepede biricik sevgilinizle yakınlaşmak için harika bir gün olabilir. Bekarsanız, arkadaşlarınızı davet edin ve onları arayan müstakbel talipleri de getirmeye teşvik edin!


9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerinizi azaltın, Başak. Önünüze çıkan her şeye “evet” demek cazip gelse de, Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığı için bunun daha fazla stres yaratacağını görebilirsiniz. Bugün kendinizi ve ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymanızda bir sakınca yoktur, özellikle de ne kadar çok şey yaptığınızdan bunalmış hissediyorsanız. Şans eseri, Venüs günün ilerleyen saatlerinde Oğlak burcuna girerek karesinden ayrılacak ve bu da odağınızı profesyonel taahhütlerinizden yaratıcılığınıza kaydıracak. İş gününüzün geri kalanını tutku projelerini parçalayarak geçirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.