Başak Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Başak burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 29 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün o kadar çok iyi enerjiniz var ki, şu anki sevgilinizle veya bitirmek istediğiniz o büyük projeyle çok daha derinlere inebiliyorsunuz. Detaylar ne olursa olsun, büyük resim iyi görünüyor!


29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Küreyi döndürün ve bir nokta seçin — biraz yolculuk tutkunuzu tatmin etmenin zamanı geldi.


29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah erken saatlerde Koç burcu Jüpiter ile hizalandığından, hayatınızdan ne kadar olumsuzluk salıverirseniz, o kadar çok pozitifliğin gelebileceği size hatırlatılacak. Bu doğru sevgili Başak, evren sana geçmişi geride bırakma zamanının geldiğine dair nazikçe bir selam verecek, böylece yolculuğunun bir sonraki aşamasına gerçekten evrimleşebilirsin. Neyse ki, Merkür ve Venüs arasındaki göksel bir evlilik sayesinde, bu tür değişimleri kucaklamak ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için motive ve zihinsel olarak hazır hissedeceksiniz. Bu akşam Luna, Mars’a öpücük attığında kısıtlamalardan kurtulma şansın olacak.


29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm yılın en muhteşem günlerinden biri üzerinizde Başak. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik habercisi ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün romantizm, zevk ve aşk tanrıçamız tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Sinerjilerini gerçek aşk, tutku ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizde birleştirecekler, bu da size birine gerçekten nasıl hissettiğinizi anlatmak için mükemmel bir fırsat verecek. Hediyeler vermek, iltifat etmek veya dürüst sözler söylemek, kalple ilgili tüm konularda oldukça ileri gidecektir. Bekarsanız, ilk veya anlamlı bir randevuya çıkmak için bu muhteşem anı kaçırmayın!


29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çizim tahtasına geri dön, Başak. Zamanınızı, enerjinizi ve dikkatinizi profesyonel yaratıcı arayışlarınıza yatırmak, Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca yapılacaklar listenizin başında olabilir. Ancak, bugün Merkür Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde, ayrıntıları belirlemek ve tutku projelerinizi detaylandırmak için zaman bulmak her zamankinden daha zor olabilir. Merkür retrosu yaratıcı bir engel oluşturabilir, bu nedenle tarzınızı, yeteneğinizi ve becerilerinizi tam olarak kucaklamak için en iyi zaman olmayabilir. Vazgeçmek yerine, gerileme boyunca tutku projelerinizi bıçaklamaya devam edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.