Başak Burç Yorumları 26 Aralık 2022

Başak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 26 Aralık 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Artık her şey masada, bu yüzden, istikrarlı olduklarını düşündüğünüzde bile işler değişirse çok şaşırmayın. İyi haber şu ki, kötü şeylerin değişmesi iyi şeylerden daha muhtemel!


26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlarınızı çok fazla eleştirmemelisiniz — onlara hak ettikleri saygıyı gösterin.


26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün kelimelerinizi akıllıca seçin, çünkü Güney Düğüm şifalı asteroit Chiron ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu kozmik iklimde iletişimsizlik kolayca güç mücadelelerine dönüşebilir, bu da sözleriniz yanlış anlaşıldığında sabırlı olmanızı önemli hale getirir. Bu arada, Kova ayı bu sabah Satürn’e yakınlaşıyor, bu da çevrimiçi veya maddi alemlerde herhangi bir sosyalleşmeye dalmadan önce yapılacaklar listenize odaklanmanın akıllıca olabileceğini düşündürüyor. Gün sona ererken ve Ay Balık burcuna geçerken, rüya gibi ve romantik bir enerji doğacaktır.


26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, başka bir dünya burcu olan Başak’ta. Bu, özellikle şimdi tam güçle doğrudan hareket halindeyken, ondan ve evrenden daha destekleyici bir titreşim hissetmenize yardımcı oldu. Bununla birlikte, Pluto’nun hayat dersleri nadiren kolaydır ve dönüştürücü ateşini gerçek aşk, romantizm, doğurganlık ve flörtle ilgili beşinci güneş evinize getiriyor. Bu temel temalar etrafında radikal inişler ve çıkışlar – hatta belki de travma ve karma – gördünüz. Pluto burada sadece kısa bir süre kalacak, bu yüzden şimdi umutlarınızın ve hayallerinizin en büyük aşk hikayesini talep etmek için gücünüze adım atmanız gereken zamandır. Anka kuşu gibi uçmak için bagajınızı bırakmalısınız.


26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Patron sen misin Başak? Bugün Kova burcundaki Ay, Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğunda ya patronluk taslayabilir ya da başkalarıyla çalışmanın daha iyi bir yolunu bulabilirsiniz. Meslektaşlarınız tarafından kısıtlanmış hissediyorsanız, bu geçişi herhangi bir sorunu çözmek için kullanabilir ve üretken olmak için neye ihtiyacınız olduğunu kabul edebilirsiniz. Bunu yaparak, sonunda kendi patronunuz olabileceğinizi hissedebilirsiniz! Ay istasyonları günün geri kalanında elbette geçersiz olmadan önce rekoru er ya da geç düzeltin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.