Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Balık burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Bir hayal gerçekleşir

Balıklar, bir hayali hayata geçirmeye ve 2023’e muhteşem bir başlangıç ​​yapmaya hazır olabilirsiniz. Oğlak burcundaki güneş ve uzun süredir sahip olduğunuz dilek sektörünüz, konuşmanıza devam etmeniz ve işleri ilerletmeniz için size ilham verebilir. Sadece ilk birkaç adımı atma eylemi, devam etmeniz ve sonuna kadar gitmeniz için size ilham verebilir.

20 Ocak’a kadar güneş, sosyal ufkunuzu genişletmeye ve yeni çevrelerde ilerlemeye teşvik ederek sektörünüzde dolaşıyor, böylece yılın en yoğun sosyal dönemindesiniz. Etkili insanlarla bağlantı kurmak isteyeceksiniz ve bu, tam da bunu yapmak için harika bir fırsat.

Ancak, altıncıda Yengeç burcundaki dolunay ile duygular normalden daha yoğun olabilir. Kendinizi savunmasız ve savunmacı hissedebilirsiniz ve bu, bir partnerle veya başkalarıyla olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Bu, ilk buluşmaya gitmek için en iyi zaman değil çünkü rahatlamak ve gerçekten kendiniz olmakta zorlanabilirsiniz. Aşırı endişeli olabilirsiniz, bu da havayı bozar.

Feisty Mars, 12 Ocak’ta doğrudan ev bölgenize dönüyor, bu iyi bir haber, özellikle planlarınız ertelendiyse. Özellikle son haftaları mevcut planlarınız için sağlam bir temel oluşturmak için kullandıysanız, şimdi ilerleme kaydedebilirsiniz.

Güneş yirmincide Kova burcuna ve ruhsal sektörünüze geçtiğinde daha sessiz bir aşamaya girersiniz. Önümüzdeki dört hafta, rahatlama ve yeniden şarj olma zamanınız. Sorunları kapatmak, başladığınız şeyi bitirmek ve gelecek ay güneş burcunuza geçinceye kadar temiz bir sayfa bırakmak için bu fırsatı kullanın.

Son olarak, 21 Ocak’ta Kova burcundaki yeni ay, yoga, tai chi, farkındalık veya size daha fazla iç huzuru getirmenize yardımcı olabilecek başka herhangi bir şey gibi bir uygulamaya başlamak için mükemmel bir zamandır.


Balık Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Dürüst olmak gerekirse, 2 Ocak’ta Venüs’ü sevmek tuhaf Kova burcuyla ve karma ve bilinçaltı evinizle buluştuğunda ne olabileceğini söylemek mümkün değil. Bu çok kötü bir şey. Rüyaların vahşi ve oldukça anlamlı.

İçgüdüsel ana gezegeniniz Neptün, güneşi on üçüncüde altmışlık açıyla geçtiği için hala hayali burcunuzla bağlantılıdır, bu da hassasiyette büyük bir artışa neden olabilir. Birisi hakkında belirli bir duyguya kapılırsanız, onu daha fazla araştırdığınızdan emin olun. Artık göremediğiniz ama kesinlikle gerçek olan güçler iş başında.

21 Ocak’ta, insancıl Kova’da bilinçaltı bölgenizi yeniden vurgulayan ve sizi başkalarına yardım etme fırsatlarına götüren bir yeni ay yükseliyor. Ortak olduysanız, hayırsever bir kapasitede hareket etmeniz için bir ekip olarak çağrılabilirsiniz. Bekarsanız, diğer gönüllülerle bir etkinliğe katılmak aşka yol açabilir. Daha fazla verirsen, daha fazla alırsın.

Aşkın ve paranın hükümdarı güzel Venüs, yirmi altıncı evdeki özverili burcunuzla ortak olur ve size biraz zaman, dikkat ve nakit paraya odaklanmanızı hatırlatır. Bu geçiş, her zaman düşünmediğiniz bir şey olan “ben” evinde gerçekleşir. Ama bunu ciddiye al sevgili Balık: kendine şimdi yatırım yapmak, aşk hayatında daha sonra semeresini verecektir. Bu kelimeleri işaretleyin ve gerçekleşmesini sağlayın.


Balık Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, endişelenmiş olabileceğiniz sıkı çalışmanız için finansal bir ödülle açılıyor. Pek çok konuda çok yeteneklisiniz ve çok fazla bilgiye sahipsiniz ve bu yeteneklerinizi daha geniş bir ölçekte sergilemenizin tam zamanı. Bu, doğru yolda kalmanıza yardımcı olması için ihtiyacınız olan ivmedir. Artık, dünya bazı büyük değişimlerden geçerken bile onu devam ettirecek motivasyona sahipsiniz. Ocak ayında kendinizi her zamankinden daha sakin hissedebilir ve hatta ruhunuzun derinliklerinde bir şeylerin iyiye doğru değişmek üzere olduğunu hissedebilirsiniz!

Herhangi bir kapasitede ilk hareketi yapmaktan çekindiyseniz, 26 Ocak’ta Venüs’ün güneş burcunuza geçmesi, ihtiyacınız olan güveni artırmanıza yardımcı olabilir. İşinizi ortaya koymak ve ruhunuzu dünyaya çıplak bırakmak kolay değil. Bu durumda, bu aydan çok daha uzun sürecek olan inanılmaz bir sevgi ve büyük bir saygıyla karşılaşacaksınız.


Balık Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Ocak’ta Venüs Kova burcuna girdiğinde 2023’e yalnız bir notla başlayabilirsin. Partiler bittiğinde kendi içine çekilebilirsin. Ancak, ayın altıncı günü Yengeç dolunayı sırasında bir mola vereceksiniz, bu da onu en iyi randevu geceniz yapacaktır. Henüz bir ilişkiye hazır değilken, ay size biraz romantizm getirebilir.

Ancak, 12 Ocak’ta Mars İkizler’de yön değiştirirken ve ertesi gün Juno Koç burcuna girerken, şu anda kimseyle fazla ciddileşmeyin. Sevgili Balıklar, sevginizi başka birine vermeden önce bu ayı kişisel bakıma odaklanarak ve özgüveninizi artırarak geçirmelisiniz.

Merkür 18’inde doğrudan döndüğünde, romantik hüsranınızı arkadaşlarınıza gösterin. 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girdiğinde, özellikle de bir ayrılığın verdiği kalp kırıklığından iyileşirken, konuşacak birine ihtiyacın olacak. Ertesi gün geçmişi kabul etmek ve yolunuza devam etmek için Kova burcu yeni ayını kullanın.

Zorlu bir ayın ardından, Venüs yirmi altıncıda burcunuza girdiğinde kendinizi yeniden piyasaya sürmeye hazırsınız. Ama bunu yapmadan önce, yepyeni bir gardırop ve randevularınızı baygın bırakacak bazı güzellik bakımları alarak flört etmeye hazırlanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.