Ocak Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2023 Ocak

Yılın 1. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2023 yılının 1. ayı olan Ocak ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Ocak ayı nasıl geçecek? Ocak Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Aslan Burcu

Aslan Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Birlikte Başlarken

Leo, 2023 başlarken sıkı çalışmaya hazırsın. İş sektörünüze ve zindeliğe odaklanmak, rutinlerinizle başa çıkmayı ve mutluluğunuzu ve üretkenliğinizi artırabilecek değişiklikler yapmayı vurgular. Sağlıklı yaşam sorunlarının üstesinden gelme ve daha formda olmanın, enerjinizi ve ruh halinizi iyileştirmenin yollarını keşfetme fırsatları da vardır.

Yine de 6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay sizi ara vermeye ve ilerlemenizi engelleyebilecek konular üzerinde düşünmeye teşvik edebilir. Bu ay evresi duygusal olabilir, bu nedenle gününüzü basitleştirmeye çalışın ve kendinizi şımartmak, masaj yapmak veya sizi rahat ve rahat hissettirecek herhangi bir şey için zaman ayırın. Asla bilemezsiniz – banyo yaparken veya doğada yürürken parlak bir fikir edinebilirsiniz.

Ayın on ikisinde, alıngan Mars, haftalarca süren geri sarma aşamasından sonra doğrudan sosyal bölgenize döner. Arkadaşlıklarınızı, derneklerinizi ve üyesi olduğunuz kulüp ve organizasyonları gözden geçiriyorsanız, yeni bir başlangıca hazır olabilirsiniz. Yeni çevrelerde hareket etme zamanı.

Konuşkan Merkür, 18 Ocak’ta ileri doğru dönecek ve bu, son üç hafta içinde gecikmeler ve hayal kırıklıkları yaşadıysanız bir rahatlama olacak. Herhangi bir yanlış anlama artık çözülebilir.

Güneşin Kova burcuna geçmesi ve ilişkilerin ve romantizmin öncelikler listenizde üst sıralara yükseldiği dört haftalık bir dönemde yirminci sırada yer alan ilişki sektörünüz. Partneriniz ve ailenizle daha fazla zaman geçirmek ve daha fazla sosyalleşmek isteyeceğiniz, daha etkileşimli bir döneme giriyorsunuz. Bu aynı zamanda ekip çalışması ve işbirliği için iyi bir zamandır.

Son olarak, 21 Ocak’ta Kova burcundaki yeniay, yeni bir iş ortaklığı başlatmak, romantizmi bir sonraki seviyeye taşımak veya partnerinizle veya bir arkadaşınızla bir projeye veya mücadeleye başlamak için harika bir fırsat.


Başak Burcu

Başak Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcılık ve Zevk

2023 yılı, eğlence bölgeniz Başak’ta güneş ve diğer önemli gezegenlerle başlıyor. 20 Ocak’a kadar olan günler, kendinizi sanat, el işi veya diğer hobilerle ifade etmeye teşvik ediyor. Ve parlak bir girişimcilik fikriniz varsa, şimdi onu eyleme geçirme zamanı. Nereye götüreceğini asla bilemezsin. İlişki durumunuz ne olursa olsun romantizm de bir öncelik olabilir.

Altıncı evdeki Yengeç burcundaki dolunay, eğlenceli ama belki biraz duygusal bir sosyal olayla çakışabilir. Kendinizi kaptırmamaya veya daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey yapmamaya çalışın.

İyi haber şu ki, yüksekten uçan bir bölgedeki alıngan Mars, yaklaşık on hafta boyunca geri hareket ettikten sonra 12 Ocak’ta ileri doğru dönüyor. Planlarınız durmuş gibi göründüyse ve cesaretiniz kırıldıysa, işler düzelmeye başlayabilir. Yakında tüm silindirlere ateş edeceksiniz.

Kişisel gezegeniniz olan Quicksilver Merkür, on sekizincide doğrudan boş zaman bölgenize döner ve bu da bir romantizmin ilerlemesini hızlandırabilir. Ve yaratıcı bir proje geciktiyse, ilhamınız kısa sürede geri dönecektir.

Güneş, 20 Ocak’ta dört haftalık bir kalış için Kova burcuna giriyor ve yaşam tarzınızda bazı iyileştirmeler yapmak için motive olabilirsiniz. Bunlar, rutinlerinizi değiştirmeyi ve zaman kaybı olan faaliyetlerden vazgeçmeyi içerebilir. Tüm ölü odunları keserek yeni kökler ve sürgünler büyüyebilir ve kısa sürede sonuçları görmeye başlarsınız.

21’inde, yeni ay Kova burcunda ve iş ve sağlıklı yaşam sektörünüzde gerçekleşecek. Hayatınızda devrim yaratabilecek ve üretkenliğinizi artırabilecek yeni alışkanlıkları başlatmak için bir davet. Bu, işiniz, işiniz, sağlığınız, zindeliğiniz ve hedeflerinize katkıda bulunan diğer her şeyle ilgili planları başlatmak için iyi bir zamandır. Yeni bir işe başlamayı düşünüyorsanız, özgeçmişinizi gönderin ve işe koyulun.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Büyüleyici Makyaj

Yurtiçi bölgeniz 20 Ocak Terazi’ye kadar vurgulanır, bu da bunu organize olmak ve ev geminizi şekillendirmek için iyi bir zaman yapar. Tatilden sonra canınız kapsamlı bir temizlik yapmak istiyorsa, bir adım daha ileri giderek mekanınızı muhteşem bir şekilde baştan yaratmak isteyebilirsiniz. 2023’ü karşılamak için taze renkler ve yepyeni bir görünüm kullanmanın tam zamanı.

Kariyer ve hırs sektörünüzde güçlü bir dolunay var ve bu en iyi özenle ele alınan altıncıda. Duygularınızı herkesin önünde paylaşmak isteyebilirsiniz, ancak daha sonra yaptıklarınızdan pişman olabilirsiniz. Hayatınızdaki stresi azaltmaya çalışın ve kendinize gevşemek için daha fazla fırsat verin.

Kişisel gezegeniniz sevimli Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna geçmesiyle hem yaratıcı hem de romantik olarak elementinizde olacaksınız. Evren sizi eğlenmek için zaman ayırmaya teşvik ediyor.

Feisty Mars, 12’sinde, seyahat ve yeni fırsatlar sektörünüzde doğrudan dönüyor. Enerji seviyeniz düşükse veya motivasyonunuz yoksa, kısa süre içinde eski hızınıza geri dönersiniz. Ve eğer önemli projeler arka plana atılıyorsa, bu onların tozunu alıp yeniden başlatmanın zamanıdır.

20 Ocak’ta güneş Kova burcuna giriyor, bu nedenle önümüzdeki dört hafta sizi becerilerinizden ve yeteneklerinizden yararlanmaya ve en sevdiğiniz hobilerinizle kendinizi şımartmaya teşvik ediyor. İş projelerini bırakmak ve kalbinizi neşeyle dolduran faaliyetlere başlamak için bir şans. Yaptığınız işi seven insanları çekebilirsiniz, bu nedenle becerilerinizi hem çevrimiçi hem de çevrimdışı proaktif olarak sergilemek için iyi bir zaman.

Son olarak, yirmi birincide Kova burcundaki yeni ay, önemli bir projeyi, girişimcilik fikrini veya üzerinde çalışmak istediğiniz herhangi bir şeyi başlatmak için en iyi zamanlardan biridir. Ve bir romantizmi bir sonraki seviyeye taşımaya hevesliysen, şimdi tam zamanı.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlendirici Konuşmalar

2023 yaklaşırken bazı ilginç sohbetlere hazır olacaksınız, Akrep. Konuşma ve düşünce sektörünüze yapılan vurgu, sizi çözüm bulabilmeniz için bir dizi sorun hakkında konuşmaya teşvik eder.

Bu aynı zamanda pazarlık yapmak, anlaşmalar yapmak ve dalga boyundaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için harika bir zamandır. Halletmeniz gereken idari görevleriniz varsa, çalışma alanınızı düzene sokma ve düzenleme havasında olacaksınız, bu da daha net düşünmenizi sağlayacaktır.

Yine de, 6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay, kendinizi savunmasız hissetmenize ve belki de kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Duygularınız mantığı geçersiz kılabilir, bu nedenle önemli kararlar almak için en iyi zaman değil.

Eş yöneticiniz Savaşçı Mars, ayın on ikisinde, doğrudan mali bölgenize dönüyor ve bu, hayatınızı çok daha kolaylaştırabilir. Son birkaç hafta hiçbir yere varamadığınızı fark ettiyse, yakında hızınızı artıracaksınız.

2 Ocak’ta sevimli Venüs’ün ve ardından 20 Ocak’ta güneşin gelmesiyle eviniz ve aile sektörünüz daha fazla odak noktası haline geliyor. Hayattan bir adım geri çekilmek ve önceliklerinizi yansıtmak isteyebilirsiniz. Ayrıca, mümkün olduğunda ailenizle daha fazla zaman geçirmek ve rahatlamak ve enerji toplamak için can atacaksınız.

Yeni bir başlangıç ​​arıyorsanız, yirmi birincide Kova burcundaki yeni ay mükemmel. İster taşınmayı, ister emlak satın almayı veya yerinizi yenilemeyi düşünüyor olun, şimdi harekete geçmenin tam zamanı.

Güzel Venüs, ilişki durumunuz ne olursa olsun aşk hayatınızı geliştirmek için mükemmel olan 26 Ocak’ta Balık burcuna ve romantizm evinize giriyor.

Ayrıca, hayal gücünüz sanatsal projeleri hayal etmenize yardımcı olduğunda çok yaratıcı bir aşamadan geçebilirsiniz. Başkalarından biraz ilham almaya hazırsanız, sanat ve zanaat fuarlarına veya sergilere katılmak size birkaç fikir verebilir.


Yay Burcu

Yay Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Para Önemlidir

Sevgili Yay, mali durumunuzu anlamaya çalışıyorsanız, 2023 başlarken kontrolü ele almaya istekli olacaksınız. Bu, faturalarınızı ve harcamalarınızı karşılamak ve yağmurlu bir gün için tasarruf etmek için bir bütçe belirlemek için ideal bir zamandır. Merkür’ün 18 Ocak’a kadar geri sarmasıyla ekstra özen göstermeniz gerekeceğini unutmayın. Gerektiğinde paranızı geri alabilmek için makbuzları ve evrakları saklayın.

Altıncıda mali ekseninizde meydana gelen dolunay, sizi küçük bir alışveriş terapisine girmeye teşvik edebilir. Kendinizi normalden daha savunmasız hissediyorsanız, alışveriş yapmak ruh halinizi yükseltmenin bir yolu olabilir. Yine de aşırıya kaçmamaya çalışın, çünkü maliyeti düşünmeden harcama yapabilirsiniz.

12 Ocak’ta savaşçı Mars yön değiştirirken ilişkiler iyileşebilir. Birinin size karşı tutumundan dolayı moraliniz bozulduysa, o kişi daha iyiye doğru değişmeye başlayabilir. Genel olarak, başkalarıyla olan bağlantılarınız önümüzdeki haftalarda gelişebilir. Ve bazı çağrışımları bitirmek zorunda kaldıysanız, kısa sürede bunun için kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

İncelikli Venüs, ikinci günde konuşma ve düşünce sektörünüze giriyor, ardından yirmincide güneş geliyor, bu nedenle iletişim bu ay güçlü bir tema. Artık iş arkadaşlarınız veya arkadaşlarınızla çok ikna edici olabilirsiniz. Kendinizi tanıtmanız gerekiyorsa, bunu yapmak için harika bir zaman.

Buradaki güneş, planlarınızı ve bu planlarda size kimin yardım edebileceğini değerlendirmeye ve düşünmeye teşvik ediyor. Ağ, başarınızın anahtarı olabilir.

Başlatmaya can attığınız bir projeniz varsa, 21 Ocak’taki yeni ay zamanına gidin. Hayal ettiğinizden daha hızlı başlayabilir.

Son olarak, nefis Venüs, ev ve aile meselelerinde barış ve uyumu yeniden sağlayabilecek şekilde, yirmi altıncıda Balık burcuna ve ev bölgenize hareket ediyor.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Etki Yaratmak

Vurgu burcunuz Oğlak’ta, 20 Ocak’a kadar güneş burada sizi kendinizi ifade etmeye ve yeteneklerinizi dünyayla paylaşmaya teşvik ediyor. Bir değişiklik için kendinize odaklanmak ve kalbinize yakın faaliyetlere dahil olmak için bir fırsat.

Bununla birlikte, bu sektörde on sekizinciye kadar geveze Merkür gerilemesi ile, yine de anlaşmalara ve müzakerelere dikkat etmeniz ve gecikmelerin mümkün olduğunun farkında olmanız gerekecek. Yine de bu, geleceğinize odaklanmanızı ve gerçekten size hitap eden hedefler belirlemenizi engellememeli.

6 Ocak’taki dolunay, ilişki bölgenizde yer alıyor ve sizinle bir başkası arasındaki gerilimi vurgulayabilir. Duygular birikiyorsa ama kimse bir şey söylemiyorsa, işte o zaman her şey açığa çıkabilir. Anın sıcağında karar vermekten kaçının. Bunlara daha sonra pişman olabilirsiniz.

Dinamik Mars, üretkenliğinizde büyük bir fark yaratacak şekilde, ayın on ikisinde, yaşam tarzı sektörünüzde doğrudan dönüyor. Dalgalanan enerji seviyelerinden muzdaripseniz ve en iyi planlarınızın işe yaramadığını fark ettiyseniz, işler olumluya dönüşmek üzere. Yakında tüm sistemler gidecek.

Güneş, 20 Ocak’ta Kova burcuna ve kişisel finans bölgenize giriyor ve yaklaşık dört hafta burada kalacak. Bu, mevcut durumunuzu değerlendirmek ve paranızı sizin için nasıl daha fazla çalıştırabileceğinizi görmek için bir fırsattır.

Ertesi gün yeni ay, paradan tasarruf etmenize ve kontrolü elinizde tutmanıza yardımcı olacak yeni finansal alışkanlıklar başlatmak için en iyi zamandır. Bir yan koşuşturma başlatmaya hazırsanız, devam etmek için mükemmel bir zaman.

Son olarak, Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna giriyor ve onun burada bulunması tartışmalara, müzakerelere ve iletişim sorunlarının çözülmesine yardımcı olabilir.


Kova Burcu

Kova Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendini Bulmak

Sevgili Kovalar, 2023 başlarken, yarım kalmış işleri halletmeye ve enerjinizi ve kaynaklarınızı tüketen sorunları kapatmaya odaklanılıyor. Ölü odunları kesmek ve yer açmak için ne kadar çok çaba harcarsanız, 20 Ocak’ta güneş burcunuza girdiğinde her şey sizin için o kadar kolay olacaktır. hayatı dolu dolu yaşamaktan.

Bu aynı zamanda rüyalarınıza dikkat etmek ve herhangi bir sezgisel dürtmeyi dinlemek için iyi bir zamandır çünkü bunlar, hedeflerinizi planlamak ve niyetlerinizi belirlemek için yararlı rehberlik sağlayabilir.

Yengeç burcunda bir dolunay var ve yaşam tarzı sektörünüz altıncıda, bu yüzden bunalmış hissetme potansiyeli var. Gününüzü basitleştirmeye çalışın ve iş/yaşam dengenizi yansıtmak için zaman ayırın. Çok fazla şey mi aldın? Eğer öyleyse, bu ay aşaması sizin için çalışmayan aktiviteleri bırakma zamanı olabilir. Hemen daha iyi hissedeceksin.

Son zamanlarda ilham eksikliğiniz oldu mu? Eğer öyleyse, bunun nedeni eğlence bölgenizdeki Mars’ın gerileme aşaması olabilir. 12 Ocak’ta doğrudan dönüyor, bu da yaratıcılığınız kurumuş gibi görünse bile geri geleceği ve yakında gelişeceğiniz anlamına geliyor.

Venüs ikincide, ardından güneş yirmincide hareket ettiğinde vurgu burcunuza kayar. Bu sektördeki Güzel Venüs, sizi bir makyaj yapmaya, dışarı çıkma arzunuzu artırmaya ve cana yakın ve arkadaş canlısı olmaya teşvik edebilir.

Güneş burcunuza geçtiğinde, son derece ilham verici bulduğunuz planlar ve hedefler üzerinde ilerlemeye hazır olun. Ve 21 Ocak’ta burcunuzdaki yeniay, bir proje başlatmak, yeni bir alışkanlığa başlamak veya bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak için mükemmel bir zaman. Neye başlamak istiyorsan onu şimdi yap.


Balık Burcu

Balık Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Bir hayal gerçekleşir

Balıklar, bir hayali hayata geçirmeye ve 2023’e muhteşem bir başlangıç ​​yapmaya hazır olabilirsiniz. Oğlak burcundaki güneş ve uzun süredir sahip olduğunuz dilek sektörünüz, konuşmanıza devam etmeniz ve işleri ilerletmeniz için size ilham verebilir. Sadece ilk birkaç adımı atma eylemi, devam etmeniz ve sonuna kadar gitmeniz için size ilham verebilir.

20 Ocak’a kadar güneş, sosyal ufkunuzu genişletmeye ve yeni çevrelerde ilerlemeye teşvik ederek sektörünüzde dolaşıyor, böylece yılın en yoğun sosyal dönemindesiniz. Etkili insanlarla bağlantı kurmak isteyeceksiniz ve bu, tam da bunu yapmak için harika bir fırsat.

Ancak, altıncıda Yengeç burcundaki dolunay ile duygular normalden daha yoğun olabilir. Kendinizi savunmasız ve savunmacı hissedebilirsiniz ve bu, bir partnerle veya başkalarıyla olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Bu, ilk buluşmaya gitmek için en iyi zaman değil çünkü rahatlamak ve gerçekten kendiniz olmakta zorlanabilirsiniz. Aşırı endişeli olabilirsiniz, bu da havayı bozar.

Feisty Mars, 12 Ocak’ta doğrudan ev bölgenize dönüyor, bu iyi bir haber, özellikle planlarınız ertelendiyse. Özellikle son haftaları mevcut planlarınız için sağlam bir temel oluşturmak için kullandıysanız, şimdi ilerleme kaydedebilirsiniz.

Güneş yirmincide Kova burcuna ve ruhsal sektörünüze geçtiğinde daha sessiz bir aşamaya girersiniz. Önümüzdeki dört hafta, rahatlama ve yeniden şarj olma zamanınız. Sorunları kapatmak, başladığınız şeyi bitirmek ve gelecek ay güneş burcunuza geçinceye kadar temiz bir sayfa bırakmak için bu fırsatı kullanın.

Son olarak, 21 Ocak’ta Kova burcundaki yeni ay, yoga, tai chi, farkındalık veya size daha fazla iç huzuru getirmenize yardımcı olabilecek başka herhangi bir şey gibi bir uygulamaya başlamak için mükemmel bir zamandır.


Koç Burcu

Koç Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlü Niyetler

Sevgili Koçlar, Ocak ayı yaklaşırken Yeni Yıl kararlarınıza başlamakta tereddüt edebilirsiniz, ancak ayın sonunda hızla yükseleceksiniz. Vurgu, hedeflerinize ve kariyerinize odaklanıyor, bu nedenle 2023 için bir oyun planı oluşturmak için ideal bir zaman. Bunu şevkiniz yüksekken şimdi yapın ve önümüzdeki aylarda ne kadar başaracağınıza şaşırabilirsiniz.

6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay savunmasız tarafınızı ortaya çıkardığında oldukça duygusal hissedebilirsiniz. İyice ağlamaya ihtiyacınız varsa, şimdi her şeyi serbest bırakma zamanı. Bu ay fazı, elektrikli Uranüs ile aynı hizadadır, bu nedenle, ev içi ikilemlere yönelik çözümler de ortaya çıktıkça birkaç parlak içgörü bekleyin.

İyi haber şu ki, kişisel gezegeniniz alıngan Mars, ayın on ikisinde doğrudan İkizler burcunda dönüyor, bu da askıya alınan planların ve projelerin artık tozunu alıp yeniden başlatılabileceği anlamına geliyor. Mars’ın tekrar yoluna girmesi bir hafta kadar sürebilir, ancak yavaş yavaş enerjinizin ve özgüveninizin geri geldiğini hissedeceksiniz.

Bundan kısa bir süre sonra, 18 Ocak’ta konuşkan Merkür Oğlak burcunda ileri doğru dönecek ve bu, herhangi bir gecikmeye yardımcı olacak ve en parlak fikirlerinizle ilerlemenizi sağlayacaktır.

Cıvıl cıvıl bir sosyal hayatın tadını çıkarmaya hazırsanız, yirminci yılda başlayan güneşin Kova burcundaki dört haftalık kalışı, gruplara katılmak, bir ekip projesinin parçası olmak ve karışmanın ve karışmanın tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat.

Kova burcundaki yeni ay, 21 Ocak’ta güçlü Plüton ile kalıcı bir bağ kuruyor ve eskiyi silkeleyip yeniyi kucaklama duygusu var. Yeni bir başlangıç ​​arıyorsunuz ve bu olabilir.

Son olarak, elektrikli Uranüs yirmi saniyede doğrudan döner. Kendi içinizde bazı değişiklikler yaptıktan sonra, çevrenizi değiştirmeye hazır olacaksınız.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

macera arayan

Boğa, macera bölgenize cesur bir vurgu yapmak, başarmak istediğiniz her şeyi ileriyi düşünerek amacınızı ilerletmek için birçok fırsat sunar. 20 Ocak’a kadar olan önümüzdeki haftalar, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkaracak seçenekleri takip etmek için mükemmel. Size meydan okuyacaklar ve kişisel gelişiminizi teşvik edecekler.

Kişisel gezegeniniz Güzel Venüs, kariyer sektörünüze ikinci günde giriyor, bu da size ilerlemenize yardımcı olabilecek insanlarla bağlantı kurmak için gerekli çekiciliği ve inceliği veriyor. Mümkünse onlarla sosyalleşmek iyi olur çünkü bu, başarıya giden yolculuğunuzu hızlandıracaktır.

6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay sırasında oldukça duygusallaşabilirsiniz. Hararetli bir konuşma yapabilir veya birinin sözlerinden rahatsız olabilirsiniz. Ancak, bu bir keşif olabilir çünkü gerçekte neye benzediklerini keşfedeceksiniz ve ardından onlarla buna göre ilgilenebileceksiniz.

Fiery Mars, ayın on ikisinde doğrudan para bölgenize dönüyor; bu, finansal sorunlarla ilgili gecikmeler yaşadıysanız iyi bir haber. Önümüzdeki haftalarda işler daha tatmin edici bir hal almaya başlayabilir.

Parlak güneş 20 Ocak’ta Kova burcuna giriyor, bu da önümüzdeki dört haftanın, çalışmalarınızı ve yeteneklerinizi tanıtmak için spot ışıklarında daha fazla zaman geçirmeniz gerektiği anlamına geliyor. Bu sizin parlama fırsatınız, bu yüzden hedeflerinize ulaşmak için bundan en iyi şekilde yararlanın.

21’deki yeni ay oyunun kurallarını değiştirebilir. Sizi yeni bir başlangıç ​​düşünmeye itebilir, bu nedenle bir proje başlatmaya, yeni bir işe başlamaya veya kariyerinizi sıfırlamaya hazırsanız, harekete geçmenin tam zamanı.

Son olarak, elektrikli Uranüs 22 Ocak’ta burcunuzda ilerliyor, bu nedenle hayatınızın bir alanında bir tekdüzelik varsa, bu konuda bir şeyler yapmak için can atacaksınız.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Salıverme

Ocak ayı yaklaşırken ve 2023 sizi kucağına alırken, İkizler burcu, sizi geride tutan her ne ise onu bırakmak için harika bir zaman. 20 Ocak’a kadar değişim ve dönüşüm sektörünüze güçlü bir şekilde odaklanmak, ölü odunları temizleme fırsatınızdır. Duygusal bagajdan kurtulun, kaynaklarınızı tüketen sorunları kapatın ve önünüze çıkan tüm güzel şeylere yer açın.

6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay, artık çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi salıvermek için bir fırsattır. Mali ekseninizde meydana geldiği için, para durumunuz hakkında kendinizi güvende ve mutlu hissetmenizi engelleyen borç ve diğer sorunlara çözüm bulmak amacıyla para meselelerini halletmek için harika bir zaman.

Ve savaşçı Mars, yaklaşık on hafta boyunca geri hareket ettikten sonra on ikincide burcunuzda ileri doğru dönerken kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Enerjinizin ve güveninizin geri geldiğini ve askıya alınan projelerin artık tozunu alıp yeniden başlatılabileceğini göreceksiniz.

Rehber gezegeniniz Zeki Merkür, 18 Ocak’ta finans sektörünüzde doğrudan dönüşe geçiyor, bu da bu noktadan sonra iş ve para meselelerinde daha az gecikme olacağı anlamına geliyor.

Güneş Kova burcuna geçerken ve yirmincide daha neşeli bir bölgeye geçerken bir değişim hissedeceksiniz. Son zamanlarda işler yoğunsa, rahatlamak ve yönünüzü bulmak için hızlı bir kaçamak veya daha uzun bir tatil için hazır olabilirsiniz. Bu, sizi konfor alanınızdan çıkaran fırsatlara ulaşma ve onları yakalama zamanıdır.

21 Ocak’ta Kova burcundaki yeniay, uzun süredir aklınızda olan fikirleri ve projeleri başlatmak için mükemmel bir zaman. Onlar hakkında hevesli hissederken şimdi harekete geçin.

Son olarak, sevimli Venüs yirmi altıncıda kariyer sektörünüze giriyor;


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

akraba ruhlar

Her türlü romantik ve ticari meseleler, işbirlikleri ve diğer etkileşimler için mükemmel olan 20 Ocak Yengeç’e kadar ilişkiler gündeminizin başında. Önümüzdeki haftalarda, tek başınıza çalışmaya çalışmaktansa bir ekibin parçası olarak daha iyi çalışacaksınız. Asla tek başınıza yönetemeyeceğiniz sonuçlar elde etmek için diğer insanların becerilerinden ve uzmanlıklarından yararlanacaksınız.

Altıncı evdeki burcunuzdaki dolunay ekstra bakıma ihtiyaç duyabilir, çünkü bu sıralarda kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Duygular ön plana çıkabilir ve en ufak bir şey sizi gözyaşlarına boğabilir. Ağlamaya ihtiyacın varsa, hepsini bırak. çok daha iyi hissedeceksin.

Ek olarak, alıngan Mars, 12 Ocak’ta maneviyat sektörünüzde doğrudan dönüyor. Bu, sınırlamalarınızı aşmanıza yardımcı olabilecek bir yaşam koçu veya akıl hocası ile iletişime geçmeniz için size ilham verebilir. Son haftalarda Mars geri hareketindeyken bunların özellikle farkında olabilirsiniz, ancak şimdi onlar hakkında bir şeyler yapmanın zamanı geldi.

Güzel Venüs, ikincide finans ve iş sektörünüze giriyor, ardından yirmincide parlak güneş geliyor. Önümüzdeki haftalar, işinizi bir sonraki seviyeye taşırken aynı zamanda ilerlemenizi engelleyen sorunları çözmek için derine inme fırsatınız olacak. Bir yandan daha fazla para kazanmak isteyeceksiniz; diğer yandan, işlerinizi düzene sokmak ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamak isteyeceksiniz.

21 Ocak’ta Kova burcundaki yeniay, yeni girişimleri başlatmak için mükemmel bir zaman. Bir iş kurmak, bir ürün piyasaya sürmek veya mali durumunuzu idare etme şeklinizde değişiklik yapmak istiyorsanız, bu hamlenizi yapmak için mükemmel bir zaman.

Son olarak, sevimli Venüs, yirmi altıncıda Balık burcuna ve yeni fırsatlar sektörünüze giriyor. Hayata olan iştahınız artabilir ve başka ülkelerden ve kültürlerden insanlarla tanışmaktan keyif alacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.