Aslan Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Aslan burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi bir kahraman gibi hissediyorsunuz ve doğru insanlar da sizi öyle görüyor! Son zamanlarda yanan binalardan belki hiç yetim çıkarmadınız ama kısa zamanda çok tatlı başarılara imza attınız.


8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sürekli parlıyorsun. Yıldızlar size parlaklıklarının bir kısmını ödünç verir, ihtiyacınız olduğundan değil.


8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken, yıldızlar bu sabah programınızı kontrol etmenizi isteyecek. İş/yaşam dengenizle bağlantınızı kaybetmemek için bu enerjiyi sosyalleşme, romantizm ve kişisel bakım için takviminizdeki tarihleri ​​​​bloke etmek için bir bahane olarak kullanın. Luna, Neptün’le karşı karşıya gelip masaya aldatıcı bir enerji getirirken kürenizdeki gizli düşmanlara dikkat edin. Gerginlikler göklerimizde bir t-kare şeklinde yükselmeye devam edecek ve arkadaşlarınız arasında kıskançlık veya rekabetçi davranışları tetikleyecektir. Neyse ki, ay Yengeç burcuna geçtiğinde böyle bir dramadan saklanma şansınız olacak.


8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün bir adrenalin dalgası ya da tehlike senin içini doldurabilir. Şu anda gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde yörüngede dönen alev alev yanan güneş, arkadaşlıklarla ilgili solar on birinci evinizde dönen değişken ve öfkeli Mars’ın karşısında gökyüzünde duracak. Bu, çatışmaların her köşede bulunmasını sağlayacaktır. Zorlu olaylar, özellikle bir arkadaşınızda ve hatta önemli partnerinizde birdenbire patlamanıza neden olabilir. Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu da, sevgiliniz ve bir tanıdığınız, birbirlerinden şiddetle nefret ettiklerini ilan edebilirler. Yapılacak en iyi şey, bu günün canavarını beslememek. Gerçeği ve dürüstlüğü önemin zirvesinde tutmaya odaklanın.


8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam et, Leo. Üzerinde çalışmaya devam ederken sizi heyecanlandırabilecek bir tutku projesi veya fikri var. Ancak, Yay burcundaki güneş İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığından, bugün ortaya çıkan bazı öngörülemeyen sorunlar olabilir. İş arkadaşlarınızdan bazıları, özlemlerinizin peşinden giderken umduğunuz kadar destekleyici olmayabilir. Yeni bir şey dikkatinizi çekerse, görevde kalmanız sizin için zor olabilir. Ancak herhangi bir burç bir projeyi görebiliyorsa, bu sizin gibi özel bir sabit burçtur!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.