Site icon Rüya Yorumcum

Aslan Burç Yorumları 2 Aralık 2022

Aslan burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 2 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Güne yayılan ve sizi kolay karar vermekten alıkoyan çılgın enerji sayesinde bugün biraz yalnızsınız. Doğru ve yanlış her ikisi de aynı görünüyorsa, yazı tura atmanız gerekir!


2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Evet, yıllar önce başladığınız tüm projeleri sonunda bitirmeye başlayacaksınız.


2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Koç burcunda dans ederken, sevgili Aslan, haritanızın şans ve maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirirken kendinizi evrenin bir sevgilisi gibi hissedeceksiniz. Bu arada, güneş ve ay arasındaki yararlı bir değiş tokuş, yaratıcılığınızı artıracak ve kendinizi benzersiz şekillerde ifade etmenize yardımcı olacaktır. Bu kozmik iklim, yıldızlar güveninizi yükseltmek için işbirliği yaparken, kendiniz ve ürettiğiniz işler hakkında iyi hissetmenizi de sağlayacaktır. Bu gece daha sonra Luna, ruhunuzu rahatsız eden şeyi yatıştırmak için mükemmel olan iyileştirici bir enerji ortaya çıkararak Chiron’a yakınlaştığında ruhsal kurtuluşu arayın.


2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslanlar, bu yeni ayın başlangıcında gökler daha tatlı bir enerji vaat ediyor. Aşkın ve güzelliğin tatlı tanrıça gezegeni Venüs, gerçek aşk ve flörtle ilgili beşinci güneş evinizde süzülmeye devam ederken, çok geçmeden baştan çıkarıcı öpücükler gönderecek Satürn’e, güç ve kalıcılığın gezegeni, gökte yörüngede dolanıyor. ortaklıklarla ilgili yedinci evinizdesiniz. Bu sizin için beş yıldızlı bir gün! Rastlantısal olarak çıkıyorsanız, artık resmi olma ve hatta taşınmak, nişanlanmak veya evlenmek gibi uzun vadeli hedefleri tartışmanın zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. Bekarsanız, ateşinizi yakan ama aynı zamanda hayatlarını birlikte yaşayan biriyle bir randevu ayarlayın.


2 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Durma Leo! Koç burcundaki Ay, Koç burcunda geri giden Kayron ile kavuşum yaptığında ortaya çıkabilecek engellere rağmen profesyonel yolculuğunuzda hareket halinde olmanız gerekiyor. Bu engelleri gücünüzü, kararlılığınızı ve öncü ruhunuzu kanıtlamak için bir şans olarak görün. Ay, Yay burcunda güneşle üçgen açı yaptığından, profesyonel tutku projeleriniz ve arayışlarınızda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda yaratıcı olmanız gerekebilir. Ateşli ivme, her engelle karşı karşıya gelmeye devam ederken daha canlı hissetmenize bile yardımcı olabilir.


Exit mobile version