Akrep Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Akrep burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir flört durumu bugün tepetaklak olabilir, ama bu vazgeçmek için bir sebep değil. Elbette, ayrılmak istemek için başka nedenleriniz olabilir, ancak daha sonra pişman olmayacağınızdan emin olun!


8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birisi biraz alıngan. Doğal olarak dikkat çekiyorsun, ama şimdi dikkat çekme.


8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken, yıldızlar seni göğsünden herhangi bir şikayeti atmaya teşvik edecek. Bu göksel değiş tokuş size kapanışı bulma ve baltaları gömme fırsatı verecektir, ancak yalnızca önce gerçeğinizi konuşmaya istekliyseniz. Ne yazık ki, Ay ve Neptün arasındaki sert kare nedeniyle herkes eylemlerinin sorumluluğunu üstlenme havasında olmayacak. Akşamın ilerleyen saatlerinde, gökyüzümüzde sert bir t-karesi oluştuğunda, fazla harcama dürtüsünden kaçının. Gün sona ererken ve ay sulu Yengeç burcuna girerken bir huzur ve iyimserlik duygusu sizi bulacak.


8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, günlerdir gerilim tırmanıyor ve bugünün büyük bir doruk noktası olduğunu hissedeceksiniz. Tam patlamak üzere olan bir volkanın üzerinde duruyormuş gibi hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, büyük yıldızımız olan güneşin, yukarıdaki göklerde çatışma ve savaşın kızıl gezegeni olan kızgın Mars’la kinci bir karşıtlığa yaklaşmasıdır. Herkes gergin olacak ve ihtiyaçlarınızın tek ve biricik tarafından karşılanmadığını veya bir düşmanın sizin hakkınızda ve cinsel veya samimi yaşamınız hakkında zehirli sözler söylediğini hissedebilirsiniz. Yapılacak en iyi şey gülümseyip başını sallamak, dönüp kapıyı suratlarına çarpmaktır.


8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para hassas bir konu olabilir, Akrep. Sert bir yer ile bir kaya arasında sıkışıp kalabileceğiniz için, Yay burcundaki güneş İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığından, serin kalmanız en doğrusu olacaktır. Para, mülk ve hatta borç hakkında bir konuşma yapmak normalden daha zorlayıcı olabilir. Bastırılmış şiddetlenmeyi serbest bırakmak yatıştırıcı olabilse de, sakinleşmek için bir adım geri atmalısınız. Kendinizi tutmazsanız, yanlışlıkla sıcak suya düşebilirsiniz. Pişman olacağın bir şey söyleme!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.