Site icon Rüya Yorumcum

Yengeç Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Yengeç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün harika hissediyorsunuz ve hemen hemen her aktiviteyi iyi bir eşleşme bulmalısınız – hatta iş. İğrenç bir iş yapman gerekiyorsa, bunu bir oyun yap ya da zavallı bir enkazı yardım etmesi için ikna et.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Parayı takıntı haline getirmek — kazanmak, biriktirmek, harcamak — sadece dikkatinizi dağıtır.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars ve Satürn gökyüzünde birleşirken, sağlıksız kalıpları kırmak ve bugün zaten muhteşem halinizin gelişmiş bir versiyonuna dönüşmek için ilham alacaksınız, tatlı Yengeç. Bu göksel değiş tokuş, tutku duygunuzu geri kazanmak için de mükemmeldir ve bu da onu en sevdiğiniz etkinliklere dalmak için harika bir zaman haline getirir. Ne yazık ki, öğleden sonra Kova ayı kader düğümleriyle karşı karşıya geldiğinde, etrafınızdakilerin ruh halini bozmakla tehdit ettiğinde, sert titreşimler hakim olabilir. Neyse ki, bu akşam Luna Venüs’e öpücük gönderirken kendi gündeminize odaklanarak uyumu kucaklama şansınız olacak.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın kozmik hava özellikle kaotik, Yengeç. Herkes değişken bir durumdaymış gibi hissedecek! Zihinsel Merkür, kudretli Mars ile gökyüzünde karşı karşıya dururken, herkesin zihninde bombalar patlayacak. Bu, kendinizi kızgın, agresif ve son derece heyecanlı hissetmenizi sağlar. Açıkça düşünmediğiniz için aceleci kararlar vermeyin veya vaatlerde bulunmayın. Bir partner, aşık veya hatta eski sevgili bugün öfkeli bir mizaçla ortaya çıkarsa, dalgalı tüyleri düzeltmeye çalışın veya sadece meşgul olmayın. Daha iyi günler gelene kadar beklemek daha iyidir.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, kendinizi güçlü ve kontrollü hissetmek için zihninizi sakinleştirmeye odaklanın. İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaptığından, birinin veya bir şeyin sizin üzerinizde ne kadar otoritesi olduğunu yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Bir iş ortağına, yatırımcıya, finansal danışmana veya mali durumunuzla ilgili bir şeye atıfta bulunabilir. Her iki durumda da, herhangi bir bina gerilimi veya ağırlaştırmasından kopmak sizin yararınıza olacaktır. Sorumluluklarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olma yetkiniz var, ancak bunu sakin ama olgun bir şekilde yapmak sizin elinizde.


Exit mobile version