Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Yengeç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda en büyük korkularınızdan veya pişmanlıklarınızdan bazılarıyla yüzleşmek zorunda kaldıysanız, 3 Aralık’ta rüya gibi Neptün Balık burcuna geçtiğinde mutlu cehalete geri kaçmaktan mutluluk duyacaksınız. mükemmel, ama şimdi öyleymiş gibi davranmak çok daha kolay.

Ay, duygularımızı etkiler, ancak kozmik rehberlik danışmanınız olduğu için, hareketleri burcunuzu çoğundan daha fazla etkiler. İşte bu yüzden yedinci evdeki psişik bölgenizdeki dolunay size başkalarının göremediği şeyleri görmeniz için inanılmaz güçler verir. Bu sana aşk oyununda büyük bir avantaj sağlıyor Yengeç, bu yüzden sezgisel becerilerini akıllıca kullan.

21 Aralık’ta iki büyük astrolojik olay gerçekleşir: kış gündönümünün yenilenmesini yaşarız ve güneş güç arayan Oğlak burcuna geçer. Yeni hedefler belirleme ve onların peşinden zevkle gitme zamanı. Biriyle nüfuz, şöhret, para vb. için çıkmak veya birlikte olmak istemek yanlış mı?

Yirmi üçte Oğlak burcundaki yeni ay, müzakere ve diplomasi evinizi vurgular ve sizin için olabildiği kadar önemliymiş gibi görünmeden yolunuzu bulmanıza yardımcı olur. Bu, manipülatif eğilimlere kapı açar, ancak bu yolu izlemeniz gerekmez. Bu inandırıcı lunasyon sırasında birçok seçeneğinizden sadece biri.


Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay, Yengeçler, bu ayın sizin için hazırladığı ev gibi ve rahatlık arayan hisleri sarsmıyor, ancak ailenizi ve arkadaşlarınızı evinizde ağırlama veya görüntülü sohbet etme isteği verebilir. divan. Duygusal olarak yüklü bir burç olduğunuz için, dolunay aynı zamanda daha uyumlu olduğunuz birine yer açmak için bir ilişkiyi bitirme veya iş dışında ortak ilgi alanınız olmayan meslektaşlarınızdan ayrılma gibi zor bir görevi de beraberinde getirebilir. .

Ay Oğlak burcunda olduğunda, genellikle geçmişi yansıtma ve nostaljiyi kucaklama arzusunu beraberinde getirir. Yirmi üçüncüde karşıt burcunuzdaki yeni ay ile, iş ve ilişkiler arasında bir denge bulma ihtiyacı da bekleyebiliriz. Umarız ailenizi şahsen ziyaret edebilirsiniz, ancak bu mümkün değilse, yaklaşan tatil toplantılarına sanal olarak nasıl katılacağınızı planlamaya başlamak akıllıca olabilir.


Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni keşifler

Bir yaşam tarzı değişikliğine hazır mısın Yengeç? Şenlikli Aralık yaklaşırken, günlük hayatınızı daha ilginç ve heyecanlı hale getirmek için rutinlerinize bakıyor olacaksınız. Bu, yeni beceriler öğrenmeye ve hobiler veya seyahat gibi hayattaki eğlenceli şeylere daha fazla zaman ayırmaya istekli olacağınız bir büyüme ve fırsat zamanı olacak gibi görünüyor. Kendi iyiliğiniz için çok meşguldüyseniz, artık bunun değişmesi gerektiğini anlayacaksınız. Rahatlamak ve yeniden şarj olmak için daha fazla zaman ayırmak sizin yararınızadır.

7 Aralık’ta İkizler burcundaki ve ruhsal sektörünüzdeki dolunay, meditasyon, yoga veya sakinliği ve huzuru teşvik eden başka bir uygulama yapmanız için size ilham verebilir. Son zamanlarda hayat biraz stresliyse, bu ay evresi sizi büyük değişiklikler yapmaya iten bir olayla çakışabilir. Kendinize gerçekten ne istediğinizi sorma ve peşinden gitme şansı.

İyimser Jüpiter yirmincide Koç burcuna geri dönerken ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kalırken kariyer ve hırs sektörünüz yeni enerjiyle parlıyor. Bu güçlü gezegen, arka plana attığınız belirli hedefler ve planlar için coşkunuzu yeniden alevlendirebilir. Şimdi onları tozdan arındırma ve yola geri dönme zamanı.

Vurgu, 6 Aralık’ta neşeli Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle başlayarak kademeli olarak ilişki bölgenize kayar. Bunu dokuzuncu evdeki Venüs ve yirmi birinci evdeki güneş takip eder. Bu sosyal bir ay olduğundan, kaynaşmak, kaynaşmak, her türden insanla bağlantı kurmak ve iyi bir şirkette gevşemek için birçok fırsatınız olacak.

Son olarak, konuşkan Merkür 29 Aralık’ta gerilediğinden ve 18 Ocak 2023’e kadar geri hareket ettiğinden sakin olun. Bu süre zarfında karışık mesajlar ve yanlış anlaşılmalar olabilir.


Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girerken Yengeç burcunda bu ay kış havasında aşk var. Birinden hoşlandıysan, yıl bitmeden ona şimdi söyle! Ancak, bir aşk ilişkisini kapatmayı düşünüyor olsanız da, bunu ertesi gün İkizler burcundaki dolunay sırasında yapmayın. Endişeli enerji ruh halini azaltabilir.

Bunun yerine, dokuzuncuda Venüs Oğlak burcuna girdiğinde hamlenizi yapın. Şimdi bekarsanız, ayın sonunda olmayacaksınız çünkü romantik kış harikalar diyarınızda olacaksınız. Sonunda eşinizle tanışabilirsiniz.

Aslında, 20 Aralık’ta Jüpiter Koç burcuna girdiğinde #relationshipgoals bile yayınlayabilirsiniz. Aşk ilişkinizi halka duyurun ve insanları kıskandırın. Özellikle de güneş yirmi birincide Oğlak burcuna girdiğinde ve “ben” “biz”e dönüştüğünde ilişkiniz daha da ciddileşirken. En iyi randevu geceniz, aşık olmak için mükemmel koşulları getiren 23 Aralık’taki Oğlak yeniayıdır.

Ancak bu rüya gibi ilişki, yıl bitmeden Merkür yirmi dokuzunda gerilemeye başladığında paramparça olabilir. Eşinizle iletişim kurarken dikkatli olun. Sözlerinin çarpıtılması kolay olurdu.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.