Terazi Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Terazi burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Entelektüel enerjiniz, insanlarla güçlü bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlıyor. Hepsinin aynı anda size akın ettiğini görebilirsiniz, bu da biraz sorun yaratabilir – ama bu o kadar da kötü değil!


25 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zamanki gibi, herkes tavsiye için sana geliyor. Anlayışlı bir doğa bir armağandır.


25 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcunun uğurlu Jüpiter ile bağlantı kurduğu bugün kalbinden geçenleri ifade etmekten korkma. Bu göksel alışveriş, aşk hayatınıza destekleyici bir enerji getirecek olsa da, karşınızdakini bunaltmamak için aşırı sevgi sunumlarından kaçınmalısınız. Öğleden sonra Luna, Oğlak burcuna geçtiğinde, günün geri kalanında sizi daha ayrılmış bir kafa boşluğuna soktuğunda bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu ışıklı yerleşim, ev konforunu özlemenizi sağlayacak ve dört duvarınızın güvenliğinden ve sessizliğinden gevşemek için güzel bir akşam geçirecek.


25 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çatışma çoğu zaman seni korkutur Terazi. Bununla yüzleşemeyeceğinizden değil, sadece uyum ve birliğin hayata yaklaşmanın daha iyi bir yolu olduğu gerçeğini kabul ediyorsunuz. Ancak, güçlü Mars gerileme evresinde uyurken, seks ve savaşla ilgili her şey havaya uçtu. Artık canavarın merkezinde olduğumuz için, yüzleşmemiz gereken temaları ve durumları daha iyi anlıyoruz. Mars gerilemesi sizi cezalandırmak için gerçekleşmez; sizi yavaşlatmak ve geçmişteki durumları ve ilişkileri yeniden gözden geçirmek ve eylem ve eylemsizlik tarafından yaratılan karmayı çözmek için ortaya çıkar.


25 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendin için ayağa kalk, Terazi. Genellikle, herkesin iyi geçinmesini isteyen süper tatlı bir burçsun. Bununla birlikte, Yay burcundaki Merkür ve Venüs, Koç burcunda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığında, biri gereksiz yere incitici veya sert davranıyorsa, işte bir şeyler söylemenin zamanı gelmiş olabilir. Halının altına güzel şeyler oynamak veya süpürmek yerine, bu geçişler, diğerini profesyonel ilişkiniz üzerindeki etkilerinden sorumlu tutmaya teşvik edebilir. Bu geçişler sırasında herhangi bir sorunu giderebilir ve olumlu bir sonuç alabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.