Terazi Burç Yorumları 24 Kasım 2022

Terazi burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Kasım 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günümüzün büyük sorunlarına dahil olmak için iyi bir zaman; Aksi takdirde, çoktan unutulmuş şeyler yüzünden biraz ağlamaya veya sinirlenmeye başlayabilirsiniz. Geçmiş geçmişte kaldı – onu orada bırakın!


24 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmiş hakkında depresyonda olmanın sadece ilerlemenizi geciktirdiğini öğrendiniz.


24 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcunda Venüs ve Merkür’e uyum sağlarken, pozitif düşünce sizi bugün hedeflerinize yaklaştırabilir. Bu titreşimler, özellikle romantik niyetleri veya aşk duygularını ifade etme söz konusu olduğunda, sesinizi kullanmanız için sizi teşvik edecektir. Bu akşam Luna’nın Satürn ve Mars ile bağlantı kurarak yaratıcı ilham ve zanaatınıza bağlı kalma arzusunu ortaya çıkardığında, eğlenceli ama ciddi bir enerji sizi bulacak. Bu enerjiyi tutku projeleri üzerinde çalışmak için kullanın veya meditasyon yapmak, tarot kartlarıyla çalışmak veya mum büyüsü uygulamak için biraz zaman harcamayı düşünün.


24 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sihir, kozmosta rüzgar çanları gibi çalıyor, Terazi. Dün, Büyük Yararlımız, güçlü Jüpiter, Balık’ın derinliklerinde uyandı. Geçtiğimiz aylarda, sezgisel ve düşünceli doğanız güçlendi. Herhangi bir nedenle geçmişinizden biri için derin bir özlem duyuyorsanız – eski bir alev ya da eski – şimdi Jüpiter güçleniyorsa, uzanmak ve yeniden bağlantı kurmak için zaman çok önemlidir. Bu kişi sonunda sizinle karmik bir ruh eşi veya ruhsal bir bağlantı olabilir. Bu zamanı, ilişkiyi yeniden alevlendirmek için kullanın ya da bittiğini ve gömüldüğünü ve devam etme zamanının geldiğini fark edin.


24 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün heyecan verici sohbetler yapmaya hazırlanın Terazi! Yay burcundaki ay, Yay burcundaki Venüs ve Merkür ile kavuşum yaptığında, işyeri tartışmalarınızda bir değişiklik fark edebilirsiniz. Düşünmek, tartışmak ve ardından arabuluculuk yapmak için bolca zamanınız olan arka planda bir yaklaşım benimsemek yerine, beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi daha açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. Dürüstlüğünüz konusunda özellikle doğrudan iseniz şaşırmayın. Her zamanki konuşma temponuzdan farklı olsa da, bu ton değişikliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Biraz fazla küstah olarak karşılaşırsanız, bu geçişlerin mizahına her zaman yaslanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.