Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güzel lideriniz Venüs, 1 Aralık’ta Yay burcuyla birleşiyor ve altmışlık Satürn’ü belirliyor, bu nedenle ayınız umut verici bir başlangıç ​​yapıyor. Yeni birine bağlanmaya veya mevcut olanı derinleştirmeye hazırsanız, bugün başarınız neredeyse garantidir.

Üçüncüsünde, atmosfer biraz farklı çünkü huzursuz Venüs-Neptün karesi aşk hayatınıza şüphe ve şüphe katıyor. Birisi size karşı dürüst mü yoksa sadece duymak istediklerinizi mi söylüyorlar? Bu puslu açı sırasında gerçek net değil, bu yüzden şu ya da bu şekilde onay alana kadar karar vermeyi erteleyin.

Sevimli Venüs, 9 Aralık’ta güvenlik arayışındaki Oğlak burcu için heyecan verici Yay burcundan ayrılıyor ve bu enerji alışverişinin aile ve ev hayatınızdaki evinizde gerçekleşmesi önemlidir. Sevdiklerinize (veya hayatınızda olmasını istediklerinize) karşı görev ve sorumluluk duygunuz artık güçlü. Ne kadar güvenilir olduğunuzu sözlerle değil, eylemlerle gösterin.

18’inde, asteroit Ceres havadar burcunuzla ortak oluyor ve sizi daha iyi bir iş/yaşam dengesi arayışına gönderiyor. Talepkâr bir aşık, çok mu zamanınızı alıyor? İştir? Ve Terazi, kendine yeterince zaman ayırıyor musun?


Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Görüşlerinin bilinmesine izin vermenin zamanı geldi, Terazi. Bu ay kendinizi öne çıkarırsanız, patronunuzun ve iş arkadaşlarınızın sizi dinlediğini göreceksiniz. Tek tavsiye, bir şeyleri nasıl talep ettiğiniz konusunda çok agresif olmamanızdır, çünkü üslubunuz yanlış anlaşılabilir. İlham verici bir e-posta göndermeden önce, emin olduğunuzdan emin olmak için iki kez kontrol edin. Aslında siz de olmaya çalışmadığınızda, aşırı talepkar ve dramatik görünebilirsiniz.

7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay, ofis tatil partinizde ayağınızı yanlışlıkla ağzınıza sokup profesyonelce söylemek yerine ne düşündüğünüzü söyleyebileceğiniz bir andır.

Şans eseri, Venüs dokuzuncuda Oğlak burcuna giriyor, bu da pişmanlık duyacağınız şeyler söylediğiniz konuşmaları, metinleri ve e-postaları düzeltmenize yardımcı olabilir. Bir tavsiye: Ofis tatili toplantılarında çok fazla parti yapmayın. Video konferans yoluyla olsa ve kendi evinizin rahatlığında olsanız bile, her zaman profesyonel olduğunuzdan emin olun. Bu, yalnızca 23 Aralık’taki Oğlak yeni ayında, patronunuz sorumlu doğanız nedeniyle iyi olacağınızı düşündükleri bir fırsat önerdiğinde size yardımcı olacaktır.


Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Kabilenizi Bulmak

Terazi, bu ay ağ kurma ve bağlantı kurma modunda olacaksın ve bunu yapmak sayısız ödül getirecek. Bu tatil sezonu olduğu için, eski arkadaşlar ve aile üyelerine ulaşmak ve yeniden bir araya gelmek için her zamankinden daha fazla nedeniniz var. Ayrıca, planlarınız ve hedefleriniz konusunda size yardımcı olabilecek kişilerle yeni bağlantılar kurmak için can atacaksınız. İlgi alanlarınıza hitap eden çevrimiçi gruplara katılmak çok bilgilendirici olabilir. Öğrenmeye heveslisiniz ve şimdi devam etme zamanı.

7 Aralık’ta iletişim ekseninizde meydana gelen dolunay zamanına ekstra özen gösterin. Bu ay evresi, gerileme evresindeki dinamik Mars ile hizalanıyor, bu da bir olayın bazı güçlü duyguları tetikleyebileceğini gösteriyor. Ne söylediğinize dikkat edin, çünkü başkaları sözünüze inanabilir. Dürtüsel kararlar vermekten de kaçınmak akıllıca olacaktır.

Yirminci günde, cömert Jüpiter gerileme aşamasından sonra Koç burcuna geri dönerken, ilişkileriniz hızlanıyor. Önümüzdeki haftalar ve aylar, önemli projelerde işbirliği yapmak, yeni çevrelerde ilerlemek ve işinize veya iş gereksinimlerinize yardımcı olacak bir ekip veya ortaklık oluşturma olasılıklarını keşfetmek için mükemmel. Aşk hayatınız ve sosyal hayatınız da büyük fayda sağlayacaktır.

Kilit gezegenler kademeli olarak Oğlak burcuna geçerken, ev ve aile meseleleri de öncelikler listenizin üst sıralarında olacak. Konuşkan Merkür 6 Aralık’ta, ardından 9 Aralık’ta Venüs ve 21 Aralık’ta parlak güneş geliyor.

Çok daha eğlenceli hale getirebilirsin, ama bunu bir esinti gibi gösterecek kadar organize olacaksın. Yine de başkalarının yardım etmesine izin verin, böylece siz de eğlenebilirsiniz.

Son olarak, ayın yirmi üçte Oğlak burcundaki süper yeni ay, önümüzdeki yıl için niyetlerinizi belirlemeniz için size ilham verebilir. Hemen harekete geçemiyorsanız, hedeflerinizi yazmak, işleri ilerletmek için mükemmel bir yoldur.


Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Tatil için eve gitmek gibisi yok. Ve 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girerken, ailenizin sizin için gizlice çöpçatanlık yaptığını keşfedebilirsiniz. Yedinci gün İkizler burcundaki dolunay sırasında onların tekliflerini kabul etmeyi düşünün. Bir inanç sıçraması yap, Terazi!

Biriyle çıkıyorsanız, 9 Aralık’ta Venüs Oğlak burcuna girdiğinde onu ailenizle tanışmak için eve götürün. Evi dekore ederek, tatil şekerlemeleri pişirerek ve ailenizin hayatta kalmasını sağlayarak gerçekten daha yakın bir bağ geliştirebilirsiniz.

Hatta bu, Jüpiter yirmincide Koç burcuna girdiğinde ilişkinizin seviyesini bile yükseltebilir. Birini seviyorsanız, ortaklığınızı sağlamlaştırmak için bir sonraki adımı atın. Bekarsanız, önümüzdeki aylarda aşk konusunda çok şanslı olacaksınız. Biriyle görüşüyorsanız, 21 Aralık’ta güneş Oğlak burcuna girdiğinde onu kilitleyin. Kelepçe mevsimi arkadaşınıza ihtiyacınız var. Ayın yirmi üçte Oğlak yeniayı sırasında evde rahat bir randevu gecesi planlayın. Romantizm, ateşin etrafında gerçekten ısınabilir.

Ancak, 29 Aralık’ta Merkür gerilemeye başladığında romantik temeliniz sarsılabilir. Dikkatsizce etrafa saçılan sert sözler, yeni aşk ilişkinize zarar verebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.