Oğlak Burç Yorumları 26 Kasım 2022

Oğlak burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Önümüzdeki yıl ne olacağını düşünün – bugün zorlayıcı görünse bile. Hiçbiri gerçekleşmemiş olsa bile, geri çekilip yeni fikirler hayal etmek için iyi bir zaman.


26 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaptığınız kumar iyi sonuçlarla karşılığını verecek. Sağlam bir galibiyet elde edeceksiniz.


26 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Kayron ile sert bir kare oluştururken burcunuzda ilerlemeye devam ederken, bu sabah duygularınızdan saklanmanıza yardımcı olmayacak sevgili Oğlak. Bu kozmik iklim, her zamankinden daha hassas olmanıza neden olacak, ancak kalbinizi kapatmak iyileşmenize yardımcı olmayacak. Neyse ki, Luna kaderin düğümleriyle tatlı bir bağlantı paylaştığı için bu öğleden sonra enerji hafifleyecek ve sizi içinde yaşayan sanatçıyı beslemeye teşvik edecek. Bu akşam Luna’nın öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir alışverişi paylaştığında beklenmedik bir şekilde eski bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz.


26 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün başka bir gezegen girişi daha getiriyor, Oğlak. Zihin ve iletişimin kozmik habercimiz olan Mental Merkür, güneş onbirinci dostluk evinizin hızlı tempolu titreşimlerini, güneş on ikinci gizlilik, inziva ve bilinçdışı evinizin derinliklerinde ertelemek için geride bıraktı. Sezginiz ateşlenecek ve evrenden birçok mesaj indireceksiniz. Eşzamanlılıklara ve rüyalara dikkat edin, özellikle de kişisel veya romantik hayatınız hakkında mesajlar söz konusu olduğunda. Bir şeylerin ters gittiğini hissederseniz, muhtemelen tamamen mistik bir dalga boyunda çalışan yayınları yakaladığınız bir şeyin peşindesinizdir.


26 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı yönünüzü göstermek, profesyonel kaderinizin bir parçası, Oğlak! Ay burcunuzda parlarken, kendinizi normalden daha fazla farkında hissedebilirsiniz. Belki bu ay tutulması sırasında görünüşünüz veya profesyonel eğiliminiz akla gelir. Her ne olursa olsun, ay hem Boğa’da geri giden Uranüs hem de Boğa’da Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığı için daha özgün ve radikal bir şeyler yapmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu geçişler sırasında gerçek bir şekilde ortaya çıkmanız gerekiyor! Ne giydiğiniz veya çalıştığınızla başlayabilir, hatta profesyonel bir ortamda biraz daha rahat olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.