Oğlak Burç Yorumları 24 Kasım 2022

Oğlak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 24 Kasım 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir hazırlanmakta olan bir şeyle ilgili son çağrıyı alırsınız ve belki kendinizi bu sabah olduğundan çok daha iyi bir konumda bulursunuz. Ancak bu durumda, hiçbir haber kötü haber olamaz.


24 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Plan işe yaradı ve herkes mutlu. Tüm krediyi hak ediyorsun. Aferin.


24 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu süreçte tatlı Venüs’ü ve keskin zekalı Merkür’ü geçerek Yay burcunda ve bugün iç gözlemi yöneten haritanızın sektöründen geçiyor. Bu titreşimler, ruhunuza şifa ve şefkat getirmek amacıyla, psişenizin en karanlık köşelerine bir ışık tutmak için mükemmeldir. Bu arada Merkür, şifalı asteroit Chiron ile sizi evinizin rahatlığından uzak durmaya teşvik eden destekleyici bir alışverişi paylaşıyor, böylece duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Luna, Satürn’e bir öpücük üfleyerek etrafınızdaki güzelliklerle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olduğunda iyi hisler akmaya devam edecek.


24 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Heyecan verici kozmik haberler, iyi şansların geri döneceğini fısıldıyor, Oğlak. Bunun nedeni, dün Büyük Yararlı, güçlü Jüpiter’in Balık’ın köpüklü ve kumlu kıyılarında uyanmasıdır. Jüpiter, 2021 ve 2022 boyunca burada bir ileri bir geri yolculuk etti, ancak on yıldan fazla bir süredir geri dönmemek üzere son yolunu yapıyor. Jüpiter Balık’ı birlikte yönettiği için, bu burçta ikamet ettiği bilinir ve bize muazzam nimetler verebilir. Eski bir alev ya da eski sevgili gibi, geçmişinizden yeniden bir araya gelmek istediğiniz ruh eşi bağlantısı olabilecek biri olup olmadığını düşünün. Şimdi kapanış, iyileşme veya yeni bir başlangıç ​​gösterme zamanı.


24 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu hisset, Oğlak! Satürn tarafından yönetiliyor olmanız, her zaman süper ciddi olmanız gerektiği anlamına gelmez. Böylece, Yay burcundaki ay, Yay burcundaki Venüs ve Merkür ile kavuşum yaptığında daha hafif yürekli, heyecan verici bir zihniyet benimseyebilirsiniz. Bu ateşli kavuşumlar bilinçaltınızı aydınlatırken, profesyonel çabalarınız hakkında daha olumlu hissedebilirsiniz. Ay’ın Kova’da geri giden Satürn’e de altmışlık açı yaptığını göz önünde bulundurursak, olumlu bakış açınızın finansal ve profesyonel güvenliğiniz hakkındaki görüşlerinizi nasıl ele alacağınızı değiştirebileceğini fark edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.