Oğlak Burç Yorumları 21 Kasım 2022

Oğlak burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 21 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ne olursa olsun, pes etme! Kayıplarınızı azaltmaya karar vermedikçe, o işteki, apartman dairesindeki, seksi ya da başka herhangi bir şeydeki herkes kadar şansınız var.


21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Farkında olmayabilirsin, ama oldukça hızlı hareket ediyorsun. Neden yavaşlamıyorsun?


21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah başarı planlarınız veya profesyonel hırslarınız söz konusu olduğunda aşırıya kaçmamaya çalışın, çünkü Terazi ayı Jüpiter ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu kozmik iklim, çevrenizdeki insanları korkak bir ruh haline sokabilir ve kıskançlık veya kötü niyet, yolunuza engeller çıkararak çılgın düşmanlarınızın size karşı komplo kurmasına ilham verebilir. Neyse ki, Luna Akrep’e geçtiğinde, hava sabah ortasına kadar değişecek ve destekleyici bir akran ağı bulmanıza yardımcı olacak. Bir grup toplantısı planlayarak bu enerjiyi kendi yararınıza kullanın, topluluğunuzda bir lider olarak becerilerinizi sergileyin.


21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik yaşamınız için en uğurlu günlerden birine hazırlanın Oğlak. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür, cennette bir güvercin gibi süzülürken, aşk ve evlilik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ten başkası ile birleşmeyecektir. Topluluklar, arkadaşlıklar, ağ ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizin salonlarında kucaklaşacak ve el ele dönecekler. Bu, tanıdığınız veya başka birinin dikkatini çeken birine aşık olduğunuzu aniden fark etmenize neden olabilir. Bekarsanız, potansiyel taliplerle şahsen veya çevrimiçi olarak bağlantı kurmak için bu muhteşem enerjiyi kaçırmayın.


21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerin hakkında ne düşünüyorsun, Oğlak? Yay burcundaki Merkür, Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında, normalden daha fazla içe dönük hissetmeyi bekleyin. Kavuşma ateşli olsa da, düzenlemeleriniz ve ortaklıklarınız hakkındaki bilinçaltı algınıza çarpıyor. Özellikle taahhütlerinizde nerede durduğunuzdan emin değilseniz, son konuşmalar aklınıza gelebilir. “Ya olursa” ile sarsılmak yerine, iç melodinizi değiştirmek için birleşimi bir fırsat olarak kullanabilirsiniz. Profesyonel anlaşmalarınız ve ilişkileriniz konusunda bakış açınızı daha olumlu bir bakış açısına çevirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.