Oğlak Burç Yorumları 20 Kasım 2022

Oğlak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Kasım 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün gerçek olsun – tüm gün boyunca. Bu sizin için çoğu insan için olduğundan daha kolay, ancak bu konuda ciddi olduğunuzdan emin olmalısınız, aksi takdirde hiçbir şey yapılmayacaktır.


20 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşleri halletmek için gereken disipline sahipsiniz, ancak herkes değil.


20 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Akrep güneşi ve Jüpiter arasındaki tatlı alışveriş sayesinde bugün hem çevrimiçi hem de akranlarınız arasındaki sosyal konumunuzu yükseltme fırsatına sahip olacaksınız. Bu kozmik iklim, yeni takipçilere ve arkadaşlıklara ulaşmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden kim olduğunuzu göstermekten korkmayın. Öğleden sonra Terazi ayı Satürn’e bir öpücük üflediğinde iyi hisler akacak ve özellikle de iş özellikle geç saatlerden itibaren zorlu olduysa, kendinizi biraz şımartmanıza izin verecek. Luna’nın Mars’a açı yaptığı bu gece ilerideki çalışma haftası için programınızı kontrol etmeye çalışın.


20 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Takviminizi bugün büyük bir parlak yıldızla işaretleyin, Oğlak. Bunun nedeni, en iyi güneş geçişlerinden birine sahip olmamızdır – güçlü güneş ile muhteşem Jüpiter arasındaki üçgen. Güneş arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan on birinci güneş evinizi aydınlatırken, muhtemelen göz alıcı ve neşeli bir etkinliğe davet edileceksiniz. Planlanmış kayda değer bir şeyiniz olmasa bile, mürettebatınızla şehre inmek ve ezmek bile bol bol kahkaha ve sarılmayı garanti eder. Bekarlar, özel bir bağlantı arıyorlarsa, özellikle iyi ücret alacaklar.


20 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yakın profesyonel topluluğunuz ve destek grubunuz Oğlak burcundan ayrılın. Akrep burcundaki güneş Jüpiter’i Balık burcunda geri giderken üçgen açı yaptığında uzaklardakilerle yeniden bağlantı kurmanın zamanı gelmiş olabilir. Jüpiter retrosu, yakın çevrenizin ve konuşmalarınızın özelliklerini yeniden gözden geçirdiğinden, daha büyük ağınızda daha yakın bir çalışma ilişkisi geliştirmeye değer olabilecek başka biri olup olmadığını görmeye hazır olabilirsiniz. Meslektaşlarınızla çevrimiçi ve çevrimdışı olarak yeniden bağlantı kurun veya herhangi bir ağ oluşturma etkinliğine “evet” deyin. Kimin ortaya çıktığını görmek sizi şaşırtabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.