Oğlak Burç Yorumları 19 Kasım 2022

Oğlak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 19 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son birkaç gün veya haftadır olan bir şey yüzünden biraz umutsuzluk hissediyorsanız, harekete geçin! Çok yardımcı olabilecek en az bir iyi arkadaşın var, o yüzden devam et ve onları ara.


19 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kararsızlığınız bugün sona ermeli – bir seçim yapın. Yanlış gidemezsin.


19 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra, Ay Terazi burcuna ve güneş onuncu evinize girerken uyum sizi bulacaktır. Bu aydınlatıcı yerleştirme, özellikle kişisel işlerinizi veya ev işlerinizi geride bıraktıysanız, durumunuzun kontrolünü üstlenmenizi isteyecektir. Kişisel bakım da şu anda bir öncelik olmalı, yani en sevdiğiniz kitapla bir köpük banyosu veya rahat bir öğleden sonra için geciktiyseniz, en iyi arkadaşınızla planlarınızı iptal etmek tamamen kabul edilebilir. Merkür Venüs’e yaklaşırken, kalbinizle önemli konuşmalar yapmanız için sizi teşvik ederken iyi hisler akmaya devam edecek.


19 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün iblisleri kışkırtma Oğlak. Kırmızı seks, tutku ve sürüş gezegenimiz güçlü Mars, gökyüzünde cızırdayarak, huysuz bir Neptün ile çarpışacak. Son derece zayıf, güvensiz ve havanın altında, neredeyse boğuluyormuş gibi hissedeceksiniz. Her halükarda fişi çekmeye çalışın, uyuşturucu, alkol veya bağımlılık yapan davranışlarda bulunmayın ve kendinize dinlenmek için yer ve zaman tanıyın. Ruhunuzu, bedeninizi ve zihninizi tüketmek yerine şarj edin. Fırtınalar yakında dinecek ve daha yüksek bir yere bağlı kaldığın için daha iyi hissedeceksin.


19 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün öfkenizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin, Oğlak! Mars İkizler burcunda geri giderken Neptün Balık burcunda geri giderken, işte normalden daha fazla stresle uğraşıyor olabilirsiniz. Özellikle gün boyunca çeviri sırasında kaybolan bazı ilgili bilgiler varsa, işin yoğun olmasını bekleyin. Konuşmalar biraz gergin olabileceğinden, hayal kırıklığınızın kaybolmasına izin vermemek için çalışmanız gerekebilir. Meslektaşlarınızla konuşurken hikayenin kendi tarafınızı, düşüncelerinizi, duygularınızı ve sorularınızı nasıl aktardığınızı izleyin. Ton, çim ve zamanlama çok önemlidir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.