Site icon Rüya Yorumcum

Oğlak Burç Yorumları 15 Kasım 2022

Oğlak burcunun 15 Kasım 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 15 Kasım 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Kasım 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Kasım 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Kasım 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 15 Kasım 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi ne kadar hazırlıksız hissederseniz hissedin, bugün yeni bir şeye başlayın. Günün enerjisi sizin için biraz tuhaf ama yeni başlangıçlar için mükemmel — ve tam da ihtiyacınız olan şey bu.


15 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Senin için en önemli olan şey. Hayatında tutmak için elinden geleni yapıyor musun?


15 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Aslan ayı şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflerken, son zamanlarda kalbinizde ve zihninizde ağırlık yapan herhangi bir kederi kabul etmek ve serbest bırakmak için kendinize zaman tanıyın. Bu göksel değişim sizin için terapötik olacak, ancak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için kendinizle yüzleşmeniz gerekecek. Bu akşam Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, özellikle de romantik karışıklıklarınız söz konusu olduğunda, gerginliğe ve uyumsuzluğa dikkat edin. Şu anda sevgilinizden mesafeye ihtiyacınız varsa sorun değil, ancak soğuk omuz vermek yerine bunu istemeye çalışın.


15 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sizi o kadar çok coşkuyla doldurabilir ki, kendinizi patlamaya hazır bir havai fişek gibi hissedebilirsiniz, Oğlak. Romantizmin tanrıçası gezegeni Tatlı Venüs, arkadaşlıklar, çevrimiçi buluşma ve topluluklardan oluşan güneş on birinci evinizde dans edecek ve nereye giderseniz gidin iyi melodiler, kahkahalar ve neşeli zamanlar için fırsatlar getirerek görkemli Jüpiter ile bağlantı kuracak. Bu, özellikle bir etkinliğe katılırsanız veya şehre adım atarsanız geçerlidir! Kararlıysanız, bir miksere katıldığınızdan ve diğer önemli kişiyi getirdiğinizden emin olun. Bekarsanız, ağınız veya çevrimiçi flört yoluyla sizi büyüleyen birine kendiliğinden çıkma teklif etmek için bu beş yıldızlı bir gün.


15 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kime çekildiğini hissediyorsun, Oğlak? Akrep’teki Venüs, Balık’ta geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında sezginizi dinleyin. İnanılmaz derecede dönüştürücü daha büyük profesyonel topluluğunuzu göz önünde bulundurursak, kendinizi hedeflerinize adadıkça dayanabileceğiniz birçok güçlendirici bağlantınız olabilir. Ancak, bu sulu üçlü sırasında peşinden gitmeye değer sadece birkaç sırdaş veya arkadaş olabilir. Yakın profesyonel topluluğunuzu genişletip genişletemeyeceğinizi görmek için kiminle daha yakından çalışmaya değer olduğunu hissedin. Ancak kiminle daha yakın olmaya değer olduğunu ancak daha derin konuşmalarınız varsa bileceksiniz!


Exit mobile version