Site icon Rüya Yorumcum

Oğlak Burç Yorumları 12 Kasım 2022

Oğlak burcunun 12 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 12 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 12 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 12 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi, şimdiye kadar duyduğunuz en aptalca mesele üzerine büyük bir öfke nöbeti geçiriyor ve muhtemelen bu, onları odalarına kilitlemek ya da yaşlarına uygun başka bir ceza vermek gibi hissetmenize neden oluyor.


12 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda herhangi bir iş anlaşması için pazarlık yapıyorsanız, kolay bir gün olmayacak.


12 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, konuşkan Merkür, eterik Neptün ile bağlantı kurarken, hafif ve eğlenceli bir hava, bugün etkileşimlerinize tatlılık getirecek. İnsanlar hikayelerini süsleme havasında olacağından, duyduğunuz her şeyi bir tuz tanesi ile almayı unutmayın. Akşam çökerken aşk için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir ve bu özel birine yatırım yapmak için iyi bir zaman olabilir. Venüs, Plüton’a bir öpücük üflerken, geniş arkadaş çevrenizle yüzeyin altını çizmenize yardımcı olurken, iyi hisler akmaya devam edecek, ancak bu tür dinamikleri beslemek için savunmasızlık göstermeniz gerekebilir.


12 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutku ve kutlama için göz kamaştırıcı bir gün üzerinizde, Oğlak. Zihnin ve mantığın kozmik haberci gezegeni olan Zihinsel Merkür, güneş on birinci arkadaşlık ve çevrimiçi buluşma evinizde parıldamaya devam ederken, güneş üçüncü iletişim evinizdeki Neptün’e göz atacaktır. Bu, tek ve tek arkadaşlarınızla ve arkadaşlarınızla kesinlikle inanılmaz tartışmalar yapmanızı sağlar! Kalpten kalbe sahip olmak veya bir şeyi müzakere etmek istiyorsanız, şimdi dokunaklı kelimelerinizi ve ikna edici tavrınızı kullanın. Ütü sıcakken vurursanız, herkes sizin tarafınızdan büyülenecek ve büyülenecektir.


12 Kasım 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yakın profesyonel ağınızın bir parçası olan Oğlak burcu kim? Merkür Akrep burcunda Neptün geri giderken Balık burcunda geri giderken gerçeğin ortaya çıkmasına hazırlanın. Herhangi bir şüpheniz varsa veya bir şeyler oluyormuş gibi hissediyorsanız, üçlü sırasında sezgisel olarak daha net hale gelebilir. Bağlantılarınızdan bazıları kendilerini ve sizin hakkınızda ne hissettiklerini açığa çıkarabilir! Derine inmeniz gerekiyorsa, araştırmacı Merkür her şeyin özüne inmenize yardımcı olabilir. Üçlemenin sonunda, meslektaş olarak kime güveneceğinizi bileceksiniz.


Exit mobile version